unuttun : yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyecektin....
civcivv sen önce bana de bakim sen nerelerdesin beni bıraktın gittim msnde de yoksunnn ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unuttun : yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim diyecektin....
niye nannnn o başka o başka her ikisinin yeri ayrı balım yawwwwwwwwww senlen cosmo gibim hahahaaaaLan ÇİÇek kırıcam kafanı bak ha o kutsal topraklarda doĞupta nasıl tutarsın arsenalİ ya
nennn tanıt tanıtt sende bi secereni yaz bakemmmmmmmmmmmmmmKız allahın adamı adanalı sende tanıt bakİm kendİnİ
cosmo nerdesin nan yoksunnnnnnn
ooh ohh maşallahhhhhhh çıtır mankenim benim yawwwwwwww benden 10cm uzunsun ve 10 yaş küçüksünnn adaletmi buuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şekerimmmm senlen mümkünse yanyana gezmeyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
civcivv sen önce bana de bakim sen nerelerdesin beni bıraktın gittim msnde de yoksunnn ...
Kız allahın adamı adanalı sende tanıt bakım kendını
hoşbuldum kuşummmmmmmmmmmm özlemişim sen bidenemmmm Şeniz
kamyas tatlım ne güzel yawww antalyaya gidiyorsun gitmişken fırsatın varsa kal biraz tadını çıkart haklısın bu hafta sonu benimde aöf sınavlarım var........
kamyas tatlım ne güzel yawww antalyaya gidiyorsun gitmişken fırsatın varsa kal biraz tadını çıkart haklısın bu hafta sonu benimde aöf sınavlarım var........
ayy yavrum benimm yaa çekemiyorur insanlarrrrrrrrrrrrrrrr tatlişimmmmmm boşver insanlarııııııı senn ne sinir oluyorsun tepeden bak sende onlaraaaaakaydirigubbakcemile3
yha çarşıda bile yürürken millet benden uzakta yürüo hep :lepi:
zannumca bende bi gariplik var kafamçokkarıştı
ama sinirleniyorum bazen. mal mal bakıyorlar. anaaa boya bak.
allah vermiş napim yani? dalga geçercesine laflar sinirimi bozuyor![]()
buraya aldırmadım zaten antalyaya gitmiş olayım diye annemlerin yanına kaydirigubbakcemile3 bu akşam gidip pazar akşamı dönmüş olucam ama bayramda da gidicez hihoyyyt sonra ordan da bodruma geçicez 4 günde orda kalıcaz hihoyyyt bebiş olsaydı bodrum tatilini iptal etmek zorunda kalıcaktık yolda git gel demekki nasip değilmiş
Sende kıyı kesİmİnden hııı akdenİz kadınları Çok gÜzel olur ya
çalışabilio musunuz bari kıslar ne yapıcaz bakalım ben hiç çalışamıyorum oruç falan kafam almıo
buraya aldırmadım zaten antalyaya gitmiş olayım diye annemlerin yanına kaydirigubbakcemile3 bu akşam gidip pazar akşamı dönmüş olucam ama bayramda da gidicez hihoyyyt sonra ordan da bodruma geçicez 4 günde orda kalıcaz hihoyyyt bebiş olsaydı bodrum tatilini iptal etmek zorunda kalıcaktık yolda git gel demekki nasip değilmiş
kızlar ben hemen bi yasin okuyup geliyorum... çok yazmayın yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3
ninük hanım. Bana yorum yapmadın süprizzzzz
akdeniz gadını güzel oluyormuş :1closedeyes:
Sanki hayatın akdeniz gadınlarıynan geçti. Kaydirigubbakcemile3
kittycat hoşbuldum canım
kittyy ablacım kırmızıları kov kov gitsinler kışkış kırmızılar yallah kırmızılarrr:roflol:
kızlar ben hemen bi yasin okuyup geliyorum... çok yazmayın yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3
banamı diyosun kızz izmirlilerde güzel olurlar boylu poslu sen nerelisin kuşum birde sen anlat bağalım