• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Lan ÇİÇek kırıcam kafanı bak ha o kutsal topraklarda doĞupta nasıl tutarsın arsenalİ ya
niye nannnn o başka o başka her ikisinin yeri ayrı balım yawwwwwwwwww senlen cosmo gibim hahahaaaa

Kız allahın adamı adanalı sende tanıt bakİm kendİnİ
nennn tanıt tanıtt sende bi secereni yaz bakemmmmmmmmmmmmmm

cosmo nerdesin nan yoksunnnnnnn

cosmoyu ninik yedi benceeeeeeeeeee

ooh ohh maşallahhhhhhh çıtır mankenim benim yawwwwwwww benden 10cm uzunsun ve 10 yaş küçüksünnn adaletmi buuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şekerimmmm senlen mümkünse yanyana gezmeyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
yha çarşıda bile yürürken millet benden uzakta yürüo hep :lepi:
zannumca bende bi gariplik var kafamçokkarıştı
ama sinirleniyorum bazen. mal mal bakıyorlar. anaaa boya bak.
allah vermiş napim yani? dalga geçercesine laflar sinirimi bozuyor :kızgın:

Kız allahın adamı adanalı sende tanıt bakım kendını

banamı diyon cicim :roflol: ben adanalıyım 39 yasındayım 2 yıllık evliyim liseden sonra okumadım cunku okulu sevmiyordum şimdiki aklım olsa sevmesemde okurdum kadın dogum doktoru olurdum :roflol: kocişimin okulu icin istanbula geldik 1 yıldır istanbulda yasıyoruz okul bitince yurtdısına gitmeyi dusunuyoruz :roflol: kaçacam sizin elinizden kızım :roflol::roflol: cocugum yok olmadı bu gidişle olmicakta :roflol: neyse bir dene kedim var benim kızımda o işte opuyorumnanaktan

hoşbuldum kuşummmmmmmmmmmm özlemişim sen bidenemmmm Şeniz

bende seni özledim canımopuyorumnanaktanŞeniz

kamyas tatlım ne güzel yawww antalyaya gidiyorsun gitmişken fırsatın varsa kal biraz tadını çıkart haklısın bu hafta sonu benimde aöf sınavlarım var........

buraya aldırmadım zaten antalyaya gitmiş olayım diye annemlerin yanına kaydirigubbakcemile3 bu akşam gidip pazar akşamı dönmüş olucam ama bayramda da gidicez hihoyyyt sonra ordan da bodruma geçicez 4 günde orda kalıcaz hihoyyyt bebiş olsaydı bodrum tatilini iptal etmek zorunda kalıcaktık yolda git gel demekki nasip değilmiş

kaydirigubbakcemile3
yha çarşıda bile yürürken millet benden uzakta yürüo hep :lepi:
zannumca bende bi gariplik var kafamçokkarıştı
ama sinirleniyorum bazen. mal mal bakıyorlar. anaaa boya bak.
allah vermiş napim yani? dalga geçercesine laflar sinirimi bozuyor :kızgın:
ayy yavrum benimm yaa çekemiyorur insanlarrrrrrrrrrrrrrrr tatlişimmmmmm boşver insanlarııııııı senn ne sinir oluyorsun tepeden bak sende onlaraaaaa

buraya aldırmadım zaten antalyaya gitmiş olayım diye annemlerin yanına kaydirigubbakcemile3 bu akşam gidip pazar akşamı dönmüş olucam ama bayramda da gidicez hihoyyyt sonra ordan da bodruma geçicez 4 günde orda kalıcaz hihoyyyt bebiş olsaydı bodrum tatilini iptal etmek zorunda kalıcaktık yolda git gel demekki nasip değilmiş

yawrucummmmm olsun nasip kısmettttttttttttttttttttttt hayırlsııııııııııııııı

olsun vardır bundada bir hayır demekki gezmenizi daha uygun gördü rabbim tanını çıkart belki degişiklikte kafan rahatlar bebek geliropuyorumnanaktan

ninük hanım. Bana yorum yapmadın süprizzzzz
akdeniz gadını güzel oluyormuş :1closedeyes:
Sanki hayatın akdeniz gadınlarıynan geçti. Kaydirigubbakcemile3

kızım bi kanıtlanmış bişey delüüü kıskandın mı len temiz hava sağlıklı yaşam zeytin yağğ bilmem bişeyler hatırlattı mı

kittycat hoşbuldum canım

nasılsın canım opuyorumnanaktansen niye katılmıyorsun sohbetimize :1hug:

kittyy ablacım kırmızıları kov kov gitsinler kışkış kırmızılar yallah kırmızılarrr:roflol:

kovuyorum civcivim kovuyorum ama cok yüzsüz kapıdan kovsam bacadan bacadan olmada cıkacak bir yer buluyor :roflol::roflol:

kızlar ben hemen bi yasin okuyup geliyorum... çok yazmayın yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3

allah kabuletsin canım :1hug:benim icinde dua et canım bu ay hamiş olayım gelmesin bu kırmızılar :1hug: ama hamileysem gelmesin hastalıktan gecikme olmasın :roflol:

banamı diyosun kızz izmirlilerde güzel olurlar boylu poslu sen nerelisin kuşum birde sen anlat bağalım

izmir doğumluyum anacım doğm büyüme anam babam da doğma büyüme izmir doğumlu...has izmirliyim yani.. Ayrıca anne tarafı giritli baba tarafı arnavuttur...ama biz hiç o kültürleri almamışız...yani girit tarafım daha ağır basar..ota çok düşkünüzdür ...

Back
X