• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bilmemki artık içtiğim klomende fikfiklerde boşa gitti bu ay
ayol yoruldum artık habire fikfikten

olurmu öyle canım benim fikfik boşa gitmezzzzzzzzzz elbet ürünü alıcaksınızzzz bundan sonraki fikfiklerinize koçluk yapıcammmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kıızm oĞluma kız bkaıyour bÖyle Şeyler aceleye gelmez Şİmdİden bakmak lazım...eee senİnde kızın olucana gÖre ...kÖkÜ Önemlİ tabİ soyu sopu...kaynanası huysuz ama senden Çıkan Şey emİnİm gÜzel olur kızı da aldık mı İŞ bİttİ ondan sonra konuŞsan ne olur duyan mı var

anasına bak kızını al derler canımzemuszemus kızım guzel olur sarısın mavi gözlu olur buyuk ihtimalle uzun boylu olur önce cıtır olur evlendikten sonra dana gibi kilo alır :roflol:

bilmemki artık içtiğim klomende fikfiklerde boşa gitti bu ay
ayol yoruldum artık habire fikfikten

ben karar aldım :CüvCüv: klomeni hayatımdan çıkarıcam.kanıtlanmıştiır klomenin faydası yoktur...üstüne üstlük bol bol fikfik yaptırılıyor o günlerde dahada ümitleniyoruz..

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv: :sm_cool:

********EYLÜL*********

COSMO :4 eylül

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

fstone: 5 Eylül

NİNİK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇİÇEKÇİK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKİM*********

KAMYAS: 2 Ekim

DBS :3 Ekim

ve işte tekrardan güncel listemiz...

olurmu öyle canım benim fikfik boşa gitmezzzzzzzzzz elbet ürünü alıcaksınızzzz bundan sonraki fikfiklerinize koçluk yapıcammmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yürü be çiçem kim tutar seni bir fikfikçiliğin koçlugunu yapmamıştın onuda yap tam olsun şekerim...sen bu konuya el atarsan herkes hamiş olur....kırmızılar gelmez işte

:roflol::roflol: fikfik koçum benimm :roflol::roflol: benide fikfiklerde biyere ata ya fikfik hocam benim

dilegimede mi geldi kırmızılar kıyamam sana dilemmmm gün aşırı yoruldu kızcagız bu ayda saglık olsun bitanemmm

KıTTYCAT : 4 eylül

NAGıHAN : 4 eylül

bu yukarda ismi olan hatunlar...
belirtileriniz varmı?
hamiş çıkar mı aranızdan? CADIARZU

isim isim dua ettim hepücüünüze. rabbim kabul eder inşallah...

aman kızlar listede ne öyle o destan gibi uzayıp gitmiş ben en alt kattayım siz gelmeyin yanıma burası kötü hiç güzel değil

anasına bak kızını al derler canımzemuszemus kızım guzel olur sarısın mavi gözlu olur buyuk ihtimalle uzun boylu olur önce cıtır olur evlendikten sonra dana gibi kilo alır :roflol:

ablam sen siparişi verdin kesin sna böle gelirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vallahi elinde zor tutarsın kızı kısmetleri kapıya yıgılır.....birde onlarla ugraşşşş...hayatın bu bebe için hep ugraşmakla geçecekkk

evet birde leylekler getircekmiş :roflol::roflol:

kamyasım evet ya ben geçen ay beceremiyorum artık dedim....leyleklere söledim pencere acıp bırakın dedim yok çokmu ragbet var ney anlamadım yetişemiyor pırt ppırt dogurmaya..ellerinde kalmadı galiba :roflol:

alt kata kiracı alımlarımız durmuştur efenim... yasakkelime
mümkünse boş olan yere yani üst kat açıkınız... :1rolleyes:
sadece 1 kişi var üstte. size çaylar gayfeler pastalar börekler hazırlamış. hadi çıkın pıtırcıklarım beni. yadi yavrucaklarım :jeyyar:

çiçem teşekkür ederim repin için bende bugün verebidiğim hatunlara verdim rep....önce dagıttım diger topıclerde he he he

KİTTYCAT : 4 eylül

NAGİHAN : 4 eylül

bu yukarda ismi olan hatunlar...
belirtileriniz varmı?
hamiş çıkar mı aranızdan? CADIARZU

isim isim dua ettim hepücüünüze. rabbim kabul eder inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çıkarmı diye tereddüte mahal yokkkkkkkkkkkk çıkacakkk o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

alt kata kiracı alımlarımız durmuştur efenim... yasakkelime
mümkünse boş olan yere yani üst kat açıkınız... :1rolleyes:
sadece 1 kişi var üstte. size çaylar gayfeler pastalar börekler hazırlamış. hadi çıkın pıtırcıklarım beni. yadi yavrucaklarım :jeyyar:
allahım yarabbimm hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sana üçüz versinnnnnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yürü be çiçem kim tutar seni bir fikfikçiliğin koçlugunu yapmamıştın onuda yap tam olsun şekerim...sen bu konuya el atarsan herkes hamiş olur....kırmızılar gelmez işte
atıyorum artıkınnnnnnnnn kocalara daha yakınlaşacaksınızzzzzzzzzzzzz fikfik yapamak cesaret isterrrrrrrrrrr her fikfifk fikfik katagorisinde değildir demekki fikirdemiyonuz yeterinceeeeeeeeeeeeee FİKFİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

:roflol::roflol: fikfik koçum benimm :roflol::roflol: benide fikfiklerde biyere ata ya fikfik hocam benim

yaaaaa fikfik koçunum önce kendini verecennnn fikfik yapılmak için olursa fikfik olmaz bidenemmmmmm seni fikfik öğrencisi olarak atıyorumm eski fikfikçibaşı TİFFF arkideşim bu ay hamiş kaldı beni sorumlu atadı artık fikfik ipleri benim elimdeeeeeeeeeeeee
bir level atlayabilmen için fikfik yaptığına inandır beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: seni yaverim olarak atayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X