çiçem teşekkür ederim repin için bende bugün verebidiğim hatunlara verdim rep....önce dagıttım diger topıclerde he he he
ne dimek bebişimmmmmmmmmmmmmm bütün replerim senin olsunnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçem teşekkür ederim repin için bende bugün verebidiğim hatunlara verdim rep....önce dagıttım diger topıclerde he he he
KİTTYNİN TABİ BEĞENİRSEM GÜZEL BİŞEY ÇIKARIRSA ALIRIM YANİ delikafadulden delikafadulden ANASI GİBİ DİLİ UZUN OLURSA ALMAM AMA
abowww şimdide dünürmü oluyorsunuz kittyy kızını alıyorsun işin iş gibime geldiii
niye seninkide gelsin kız bunlar yapışık ikizmi :roflol::roflol:
anam kitty yandı valla kızını senin gibi kaynanaya verecek tühh acıdım kızcağıza
COSMO :4 eylül
KİTTYCAT : 4 eylül
NAGİHAN : 4 eylül
bu yukarda ismi olan hatunlar...
belirtileriniz varmı?
hamiş çıkar mı aranızdan? CADIARZU
isim isim dua ettim hepücüünüze. rabbim kabul eder inşallah...
ablam sen siparişi verdin kesin sna böle gelirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vallahi elinde zor tutarsın kızı kısmetleri kapıya yıgılır.....birde onlarla ugraşşşş...hayatın bu bebe için hep ugraşmakla geçecekkk
delikafaduldenninik albümüne baktım kıskandım ben de albüm ekledimdelikafadulden
(çok güzelmişsin sen de maşallah canım )
ninik benceeee oğluna kız beyenemedi ondan başka topiklerde geziyorrrrrrrrrrrrrrrr hahahaaaaaaaaaaa
ya kzılar görüşürüz gözleirm kapanıyor ekrandan uzak durim azcık
hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagezsin bakalım cok gezen tavuk ayagında b.. getirirmiş :roflol::roflol:
hayden şekerim baş başşşş dinlen acuk izin veriyommm kaydirigubbakcemile3ya kzılar görüşürüz gözleirm kapanıyor ekrandan uzak durim azcık
ooo herkes gitmiş
COSMO :4 eylül
KİTTYCAT : 4 eylül
NAGİHAN : 4 eylül
bu yukarda ismi olan hatunlar...
belirtileriniz varmı?
hamiş çıkar mı aranızdan? CADIARZU
isim isim dua ettim hepücüünüze. rabbim kabul eder inşallah...
Allah razı olsun kuzum senden ben yokum bu ay yine bi yığın ilaçla geldim şimdi :1no2:
ne ilacı hayatım hayırdır
hayırdır cosmo kırmızı kartmı yedin sende yoksa![]()
anacım ben saçım dökülüyo diye cildiye ye gttim
Dün gece böbreklerim ağrımıştı epeyce, oruçtan dolayı su içmiyom ona bağlamıştım
neyse dahiliyeye gittim dr tahlil falan hem iltihapın var hemde kum döküyosun dedi bi sürü ilaç :bbo: Ölee yani :bbo: