Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Allahım yarebbımmmmmmmmmmm

sız ne ulvı ne naıf ınsanlarsınız .............

Ne kÜltÜr bu bÖyle ya....

hımmmmmm çaktım canım vereliniortak

ULEN BANA BU KADAR MÜSAMMA GÖSTERMEZSİN ELİN KIZINI BAK NASILDA ALTTAN ALIYORSUN...KIZIM GAREZİN BİZE Mİ AÇIK KONUŞ:tomato:

kızım adı üstünde elllllllllllllllllllllll yabancı olunca bi anlayayım dinleyeyim dedim geyikte bebek konusmak istemiş ne yapalım ala ala zemuszemuszemuszemus

kızım adı üstünde elllllllllllllllllllllll yabancı olunca bi anlayayım dinleyeyim dedim geyikte bebek konusmak istemiş ne yapalım ala ala zemuszemuszemuszemus

O ZAMAN BURDA DÖNEN GEYİĞİN ONU İLGİLENDİRMEMESİ LAZIM GEYİK BÖLÜMÜNE GİRDİYSE BUNUN BİLİNCİNDE HERALDE ARKADAŞ :mymeka:

Ceylan canım bunlar la uĞraŞmaktan sana gelemedım...naber ıyısın dımı canım

O ZAMAN BURDA DÖNEN GEYİĞİN ONU İLGİLENDİRMEMESİ LAZIM GEYİK BÖLÜMÜNE GİRDİYSE BUNUN BİLİNCİNDE HERALDE ARKADAŞ :mymeka:

kızım belki geyikte oldugunun farkında bile degildir birimizi takip edip gelmiştir bırak uzatma ne istiyon elin kızından :roflol::roflol: ben sevmiştim gidip arkadas olacam senin hakkından ancak o gelir :roflol::roflol:

ben biraz şu kadınlar klubünde biraz coraprine bakıyım iş yokken ..

gecmiş olsun bidenem a.s.:1hug: cabuk gel opuyorumnanaktanŞeniz

Kızlar GÜNAYDINNN ben 3 gündür fıkfık yapmıyorum dünde yumurtam çatladı galibaa bu aydan ben çocuk mocuk bekleme ümidini kesim dimi

:1hug:
Kızlar GÜNAYDINNN ben 3 gündür fıkfık yapmıyorum dünde yumurtam çatladı galibaa bu aydan ben çocuk mocuk bekleme ümidini kesim dimi

gunaydın canım opuyorumnanaktan sana cevap yazmıstım canım kızlarda yazdı galiba okumadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…