öyle görünüyo tatlımdilekim canım benim şeniz
sanada doktor yolu göründü bence kaydirigubbakcemile
evet canım obu mu ???????
neden yapamıyosun canımkızlar ben 3 gündür fıkfık yapmıyorumdünde yumurtam çatladı galibaa bu aydan ben çocuk mocuk bekleme ümidini kesim dimi
Kızlar ben 3 gÜndÜr fıkfık yapmıyorumdÜnde yumurtam Çatladı galİbaa bu aydan ben Çocuk mocuk bekleme Ümİdİnİ kesİm dİmİ
kızlar dün dr.a gittim corasprin verdi neden ..
ninik kuruluk olunca olmuyo mu cadıarzu
kızım senin oğlanın bakışlarından tırsıyoruz kaydirigubbakcemile3
seveceğiz de çok afilli bi duruşu var sengözlerimebaksanabgamyoncuiremsu
Semoşiiiiimmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz yerimseniben
Semoşiiiiimmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz yerimseniben
kızlar dün dr.a gittim corasprin verdi neden ..
benim oğlum çok asaletlidir ve de akıllıdır teyzesi sanki büyümşde küçülmüş
COSMO BAK GİDERİM Bİ DAAHA YÜZÜMÜ GÖREMEZSİN HAA
Canım benim regli olduğum için her ayki neden..doktora niye gittin?
NEden verdi?
kaydirigubbakcemile3Hadi naşş başka kapığa biz bebek üzerine tek paylaşmıyoruz biz dostluğu da paylaşıyoruz opuyorumnanaktanhosgeldin bebişim naber opuyorumnanaktanŞeniz o ilac ne işe yarıyor bilmiyorum walla :sm_confused:
evet canım bebişlerden konusmak istiyormus zemuszemus
geçmiş olsun canım, niye gittin ki doktora. bende gittim dün ilaçları değiştirdi bakalım artık inşaallah iyileşirim
maşaallaahhh maşallaaahhhhh Allah nazarlardan saklasın
tıpkı annesi desene kaydirigubbakcemile3
KİTTY YAVRUM DESEYDİN YA BURASI GEYİK BÖLÜMÜ BEBEK BÖLÜMÜ BİR YANDA DİYEkaydirigubbakcemile2 HAYRET B,İŞEY ARKADAŞ YA...BURDADA RAHAT YOK BİZE ...
bu ne yaaa iki kişi yemek konnuşuyorrr diğerleri yumurta çatlamasından bahsediyorrrr
sen ne hakkında konusmak isterdin?
walla bebişlerden bahsetmeyi yaşadığımız olaylardan bahsetmeyi dilerim...yemekle ilgili forumlar başka forumlardaaaa
biz burda herseyden konusuyoruz canım bebiş bebiş diye zaten kafayı yedikkaydirigubbakcemile3 arada baska seylere yöneliyoruz kafayı dagıtmak icin zemuszemus
Canım benim regli olduğum için her ayki neden..
Hadi hayırlısı şu eşini ikna et volkana götürüyüm seni ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?