gece biri girmiş artistlik yapmış ne bu yemek tarifleri veriyosunz falan diye
puanlar sana feda olsun, napıyo yakışıklı oğlun , kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım valla nasılııımmmm... nötr durumdayım tatsız tutsuz geçer birkaç güne ama ne adet oldum ne belirti var bunuda anlamaya çalışıyorumDİloŞum hoŞgeldİn canım...nasılsın bakİm
günaydın fıstıklar, nasılsın bakiimmmmm opuyorumnanaktan
hepinize öpücüklü puanlar dağıttım geldim cosmo sana 100 puan verdim sositososito
GÜnaydın
hayırlı cumalar kızlar
Heh bana bu ne karamsarlık diyene bak :mymeka:
hayatım olur mu ya....ayrıca akıntı falan yokmuydu takip etmişsin akıntın ne duurmmdaydı...
kıskanma kızııımmmm ben bi öpücük alabilmek için ona 100 puan verdim beeee sengözlerimebaksanablaelaelaelaelae
bizim ondan daha artistttt olduğumuzu bilememiş şekerim o gelsin görsün arstistlik nasıl yapılırmış -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2sositosositosositosositosositososito
hoşbuldum canım valla nasılııımmmm... nötr durumdayım tatsız tutsuz geçer birkaç güne ama ne adet oldum ne belirti var bunuda anlamaya çalışıyorum
sen nasılsın canım
İyi valla nolsun senden nbr kuzu :1hug:
gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanşeniz rep icinde cok tesekkürler canım opuyorumnanaktan
evette canım bazen böyle sapıttıgım zamanlar olabiliyor :roflol::roflol:
Akıntı böyle uzayan falan degildi normal vardı ama fazla degildi ninikim ben calısa calısa geberdim artık :roflol::roflol:
bu ne yaaa iki kişi yemek konnuşuyorrr diğerleri yumurta çatlamasından bahsediyorrrr
napsın teyzesi işte öyle uslu benim oğlum teyzeleri hiç sevmiyo onu ama
gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz rep icinde cok tesekkürler canım opuyorumnanaktan
puanlar size feda olsun fıstıklar opuyorumnanaktan
hayatım en mühimi kuruluk olmaması ...onun dışında çokta takılmıcan hayatım..hiç belli olmaz herkesin bünyesine göre de aıntı değişir..
ne valla ne burası böyle biri yemek konuşuyo biride yumurtandan konuşuyo diye görmedi herhalde buranın geyik topik olduğunu kaydirigubbakcemile3
kızlar dün dr.a gittim corasprin verdi neden ..
kızlar dün dr.a gittim corasprin verdi neden ..
Bu mu ???????
kızım ben var ya ben cosmo için puanların anasını babasını satın alırım uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn..
Cosmo gör aşkım gör kalkmış 100 puandan bahsediyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?