Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

DİloŞum hoŞgeldİn canım...nasılsın bakİm
hoşbuldum canım valla nasılııımmmm... nötr durumdayım tatsız tutsuz geçer birkaç güne ama ne adet oldum ne belirti var bunuda anlamaya çalışıyorum
sen nasılsın canım

günaydın fıstıklar, nasılsın bakiimmmmm opuyorumnanaktan
hepinize öpücüklü puanlar dağıttım geldim cosmo sana 100 puan verdim sositososito

gunaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz rep icinde cok tesekkürler canım opuyorumnanaktan

GÜnaydın
hayırlı cumalar kızlar

gunaydın dilekcimmmmmmmmmmmmmm hosgeldin canım Şeniz sanada hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

Heh bana bu ne karamsarlık diyene bak :mymeka:

evette canım bazen böyle sapıttıgım zamanlar olabiliyor :roflol::roflol:

hayatım olur mu ya....ayrıca akıntı falan yokmuydu takip etmişsin akıntın ne duurmmdaydı...

akıntı böyle uzayan falan degildi normal vardı ama fazla degildi ninikim ben calısa calısa geberdim artık :roflol::roflol:

Son düzenleme:
kıskanma kızııımmmm ben bi öpücük alabilmek için ona 100 puan verdim beeee sengözlerimebaksanablaelaelaelaelae

kızım ben var ya ben cosmo için puanların anasını babasını satın alırım uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn..

Cosmo gör aşkım gör kalkmış 100 puandan bahsediyor bana

bizim ondan daha artistttt olduğumuzu bilememiş şekerim o gelsin görsün arstistlik nasıl yapılırmış -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2sositosositosositosositosositososito

ne valla ne burası böyle biri yemek konuşuyo biride yumurtandan konuşuyo diye görmedi herhalde buranın geyik topik olduğunu kaydirigubbakcemile3

Dilekim canım benim Şeniz
Sanada doktor yolu göründü bence kaydirigubbakcemile
hoşbuldum canım valla nasılııımmmm... nötr durumdayım tatsız tutsuz geçer birkaç güne ama ne adet oldum ne belirti var bunuda anlamaya çalışıyorum
sen nasılsın canım

hayatım en mühimi kuruluk olmaması ...onun dışında çokta takılmıcan hayatım..hiç belli olmaz herkesin bünyesine göre de aıntı değişir..

hayatım en mühimi kuruluk olmaması ...onun dışında çokta takılmıcan hayatım..hiç belli olmaz herkesin bünyesine göre de aıntı değişir..

yok kuru degildim canım fakat önceden vardı o uzayanlar mart ayındaki o duzensizlikten sonra bir daha hic görmedim ben onu sanırım dogruganlıgım ozman bitti :roflol::roflol:

Kızlar ben 3 gÜndÜr fıkfık yapmıyorum dÜnde yumurtam Çatladı galıbaa bu aydan ben Çocuk mocuk bekleme Ümıdını kesım dımı

kızım ben var ya ben cosmo için puanların anasını babasını satın alırım uleyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn..

Cosmo gör aşkım gör kalkmış 100 puandan bahsediyor bana

ya ben 10 puandan fazla vermiyorum pintiyim biraz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
100 puanı gözden çıkardım cosmo için öpücüğü de hakettim yaniiii
cosmoooooooooooooo öpücük istiyorummmmmmmmm :kedi::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…