burdayım nan topiğimizin çıtırı
kitty 1 haftamız var görülmesini istemediğimiz renkteki şeylere şimdi ben geç yumırtladım diye reglim geçmi olacak acaba yumurtladığım gün +14 eklersem 1 hafta geç oluyor ?
Slm kızlar temizlik günü bugün anlaşılan :roflol: bende evde temizlikteyim çok işim var çok müsait olursam gelirim
bu arada senin tabloyada baktım sen yumurtlamışsın ki neden kendine evham yapıyorsun artık sabahları serin oluyor vucut ısılarımız üstümüz açıkl uyuduysak daha düşük çıkıyor bizzat denedim sen takma kafana olacak varsada stres yapıp engel olma canım
Fstone allah seni napmasın emi
Listeyide almış gelmiş kaydirigubbakcemile3
eeee napim ordamı kalsaydı be aaa iyilikte yaramıyo haaa hanginiz briniz dedi liste gitti bende aldım da geldim fena mı ettim.
ama beni kopardın gülmekten şimdi bende kendime gülüyorum ne kıymetli listemiz varmış be pehh pehhh pehh
KİTTTY CANIM BENİM SENİ KAYBETÇEM DİY EÖYLE KORKTUM Kİ Şeniz
ne oldiiiiii gözlrim doldiiiiiiiiiii alkisalkisalkis kızım her önüğne geleni öpüyorsan bu aşka burada biter
kızlar yani sizi de 5 dakika boş bırakmaya gelmiyorlmaz:
Topiği temizlemişsiniz :lepi:
Listeyi kurtarmışsınız alkisalkisalkis:roflol:
Ninik ve kity arasında yeni bir aşk başlamış :1hug: :asigim:
Cosmooooo gel canımmmmm ben seni teselli ederimmmmmm ben sana dediydim bak bu ninik çok çapkın güvenme diye :1hug:
burdayım nan topiğimizin çıtırı
kızlar yani sizi de 5 dakika boş bırakmaya gelmiyorlmaz:
Topiği temizlemişsiniz :lepi:
Listeyi kurtarmışsınız alkisalkisalkis:roflol:
Ninik ve kity arasında yeni bir aşk başlamış :1hug: :asigim:
Cosmooooo gel canımmmmm ben seni teselli ederimmmmmm ben sana dediydim bak bu ninik çok çapkın güvenme diye :1hug:
kızım cosmo yu ben bıraksamda o beni bırakmaz....ayrıca cosmo ya benim ya da toprağın kimseye yar etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?