• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaa şu kuzum nickli kişi kim bile varmı geçmişteki yazılarda temizlikten bahsetmiş 10-15 dk sonrada bitti yazmış ?

kızlar öbür link çalışmeyooooooooooooooooooo
te ben tabloyu kurtardım ordan aldım bu linktede olsun deye yazdımmm

********AĞUSTOS*********
----------------------------------------------------

FOREVER14: 23 ağustos

DBS : 27 ağustos

tubatubatubatuba:30 Ağustos

-----------------------------------------------------
********EYLÜL*********
-----------------------------------------------------

COSMO :4 eylül

KıTTYCAT : 4 eylül

NAGıHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NıNıK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

CANıKOM38:10eylül

ÇıÇEKÇıK: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

A.S.SEMASU A.S. :14 eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSH: 25 eylül

NEVYAS

CEYLAN

kitty 1 haftamız var görülmesini istemediğimiz renkteki şeylere şimdi ben geç yumırtladım diye reglim geçmi olacak acaba yumurtladığım gün +14 eklersem 1 hafta geç oluyor ?

Slm kızlar temizlik günü bugün anlaşılan :roflol: bende evde temizlikteyim çok işim var çok müsait olursam gelirim

bu arada senin tabloyada baktım sen yumurtlamışsın ki neden kendine evham yapıyorsun artık sabahları serin oluyor vucut ısılarımız üstümüz açıkl uyuduysak daha düşük çıkıyor bizzat denedim sen takma kafana olacak varsada stres yapıp engel olma canım

Fstone allah seni napmasın emi
Listeyide almış gelmiş kaydirigubbakcemile3

eeee napim ordamı kalsaydı be aaa iyilikte yaramıyo haaa hanginiz briniz dedi liste gitti bende aldım da geldim fena mı ettim.

ama beni kopardın gülmekten şimdi bende kendime gülüyorum ne kıymetli listemiz varmış be pehh pehhh pehh

yaa topiklerin içinde kayboldumm çok korktumm şimdi buldum geldim .... ama şimdi yeme çıkıyorum gelicem 30 dkkay paiiiiiiiiii

Back