• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len derya
manyak
dılkkat et bıraz Şımdılerde asla alma bak zaten kılolusun kızım bebeĞe hıÇ bır faydası yokkı Şuanda aldıĞın kılonun ben ne kadar zayıfım bana bıle kılo alma dıye twembıhlıyor doktor

Bide öyle dene bakalım canımm, umarım ii gelir dinlenirsin sende hem
çıkardım sesimi kuzum yahuuu. dedim ya dr a gidicem bu ay, baktırcam sonra da koruncam diye. kocişle karar verdik bu iş beni çok yıprattı, bir süre aklımdan çıkarsam iyi olcak dedik. bu flaş haberi de burdan sizlere ilteyim kuzuuuum :)

Derya hakkaten diyoz bak kilo sakın alma ben tir tir titriyom tartıya çıkınca kilo almışımdır diye
Ama şükür henüz 6 kilo aldım

Relax relax sakin ol bak yanındayız biz naniknanik ne alakaysa
QUOTE=ninik;11401498]Ya bu Şerefsİzle uĞraŞıyorum bİr gĞÜn Çok pİs dalacam yemİnle[/QUOTE]

Dilek sen nasılsınolumunekankayizsmile anam ne uyuzsunuz len bugün selam vermesek bize veren yok ver ver nereye kadar yani buda nihayetinde bünye:sm_cool::roflol: :roflol::lepi:HANİ TAMAM ÇOK VERİCİYİM AMA OLMAZ Kİ CANIM sırnaşık şey

Dilek sen nasılsınolumunekankayizsmile anam ne uyuzsunuz len bugün selam vermesek bize veren yok ver ver nereye kadar yani buda nihayetinde bünye:sm_cool::roflol: :roflol::lepi:HANİ TAMAM ÇOK VERİCİYİM AMA OLMAZ Kİ CANIM sırnaşık şey
ben yazdım ya tatlım sana bak bir iki satır üste
ben pek iyi değilim iyice sinirlerim laçkalaştı tatlım bebek görür görmez isstem dışı ağlıyorum mafoldumben

Ya dılek anam dur ya daha Çok erken be gĞÜzelım yanı bak ÖnÜnde nagıŞ gıbı bır Örnek var derya var yanı bunlara bakın morel bulun bak nagıŞŞımde deryamda kavuŞtu bebeklerıne zamanı var sadece benım sorunsuz 1 yıl olmadı sÜreklı doktor kontrolÜndeydım Üstelık ne ılaÇlar ıĞneler vuruldum kalamadım
ılacı bıraktım 2-3 ay sonra kaldım yanı nasıp allah ne zmaan ısterse o zaman oluyor hayatım dua et bolbol baŞka elımızden gelen bıŞey yok ıŞte

Paşa oğlum azıyor handecim ne yapğpsın azmakla meşkul kıpır kıpır maşallah anasına çekmiş kuduruk biraz .ben böyle sinirliuyim ya herkesin ahtı vardı galiba içinde yengem diyorki seninki düz duvara tırmanvak sen daha durrrr diyor:roflol: delikafadulden

Sonrada denıyorkı topık terkedılmıŞ topıkte kımse kalmadı bılmemne herkes kafasına gÖre gıdıyor bız buda destek olmaya ÇalıŞıyoruz bakıyoruz kı ooo mıllet Çoktan gıtmıŞ amann boŞver

Nereye kayboldunuz birden kızlar? ınsan bi gidiyom falan der yahu?
Bizde buluşup topiği kaynatmaya çalışıyosss :dilcikar:

Back