Valla şimdi babaanne olup sallanan sandalyemde üzerimde şalım dizlerimde battaniyem ayağımda pofuduk terliklerim dudağımda ninikinn kırmızı rujuyla yağan karı izlemek isterdim :roflol:
Nasıl yani ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şimdi babaanne olup sallanan sandalyemde üzerimde şalım dizlerimde battaniyem ayağımda pofuduk terliklerim dudağımda ninikinn kırmızı rujuyla yağan karı izlemek isterdim :roflol:
Hayrdır kızım bu ne duygusallık sabah sabah..:sinifsinif:
Derya bİŞey sÖyleyebİlİrmİyİm sana
ya Şu profİlİndekİ resmİ bİ deĞİŞtİr anacım ya ne bu bÖyle Çok mu aradın
Annemde kalıyom dedin
Yeni uyandım dedn
Soba dedin
BEn de duygusallaştım, bende hiçbiri mevcut diil çünkü kaydirigubbakcemile3
Aferin izin alıp söyle canımı ye :roflol:
Yav bunu koyduğumda bebek özlemiyle yanıyordum şimdi bebeğim geldi ama kendime layık bir avatar bulamıyorum :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Len aynı şehirde olsak süper olurdu he ama her birimiz bi yerdeyiz..olumunekankayizsmile
Harikaydı ya :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Gidicek bi sürü kapımız olurdu dimi kız ne gzüel olumunekankayizsmile
Kızımın yüz örtüsü noldu sempatiksalakcinni unuttum sanma sempatiksalakcinni
ne hayvansın yanlız hande yaşaaaaaa ha gösteririm ben sanaaklinialirimsmilealsanaalsanasmile
Yok canım bende unutmadım yattığım yerden bişey yapamıyorum canım az sabret alsanaalsanasmile
Ya kızlar doktor size hiç ilişkiyi yasakladımı
Hala yatıyonmu len? FAlza da yatmaya alıştırma kendni, valla bi tembelliğe alışırsan öle gider demedi deme :hulya: :hulya:
Bana serbestti canım ben eşime yasakladı Dr demiştim sempatiksalakcinni
Bize yasakladı ya sırnaşık şey kocamı özledim ben oda bebeğe bişey olur diye elini sürmüyor :roflol::roflol::roflol: