• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam deryacımopuyorumnanaktan nasılsınız bakalım yigenim nasıl ?:nazar: iyi bak ona bozusmayalım sonraaaaa :1hug:

Ben gribim canım 2 gündür hapşırmaktan içim dışıma çıktı korkuyorum bebişe bişey olacak diye..Şimdilik iyi sanırım :) perşembe gidicem kalp atışı için..

Ben gribim canım 2 gündür hapşırmaktan içim dışıma çıktı korkuyorum bebişe bişey olacak diye..Şimdilik iyi sanırım :) perşembe gidicem kalp atışı için..

gecmiş olsun canım dikkatet kendine :teselli:Şeniz oy oy yerim ben onun kalp atıslarını :nazar:opuyorumnanaktan

Kitty nbr ya ne zamandır göürşmüyoruz özledim beolumunekankayizsmile ....ben bu şerefsiz
yüzünden bişey ayapamıyorum artık sorma.bilmiyorumkismile .ne msn ne burası pek giremiyorum girsemde
yazışamıyorum..sen nasılsın?

Valla herkes vardı
şimdi kimse yok kız cosmo yine ediyle büdü kaldık imi?SENİ SEVGİMDEN BOĞASIM GELİYOR aklinialirimsmileolumunekankayizsmile

Bende de o dert var yılbaşında almadım doğum gününde almadım evlilik yıldönümünde almadım
Yüzsüz ötesiyim şu durumda ama hiçbir fikrim yok ne alma konusunda
Ya sevgililer günü için bişey alacakmısınız alacaksanız ne almayı düşünüyorsunuz banada fikir verinnn

Back