• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hııı yiyip yiyip şişiyorum zaten kuzum başka türlü bişi bekleme benden çok beklersin :roflol: bu ay dr a gidip baktırcam kendime sonra da koruncam bir süre sinirlerim bozuldu nan. eski halimden eser kalmadı bu halimi de hiç sevmedim. kendime gelcem kuzum.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:BELLİ OLUYOR ANAM GELDİĞİN NBR?

KIZ COSMO BU DERYANIN AKLI FİKRİ YEMEKTE FARKINDAMISINdelikafadulden

Bende özlüyom valla geliyom gidioym kimse yok
Yada işim oluyo çok
Bebişler ii Dilek teyzesi sizlere duacılarrr..
Sen naptın iş arama çalışmaları ne durumda

Bende özlüyom valla geliyom gidioym kimse yok
Yada işim oluyo çok
Bebişler ii Dilek teyzesi sizlere duacılarrr..
Sen naptın iş arama çalışmaları ne durumda
iş buldum başladım başladıgım gün bıraktım o kadar alışmışım ki evin rahatlıgına zor geldi bu karda kışta
tek işim bebek çalışmaları :)

çıkardım sesimi kuzum yahuuu. dedim ya dr a gidicem bu ay, baktırcam sonra da koruncam diye. kocişle karar verdik bu iş beni çok yıprattı, bir süre aklımdan çıkarsam iyi olcak dedik. bu flaş haberi de burdan sizlere ilteyim kuzuuuum :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:BELLİ OLUYOR ANAM GELDİĞİN NBR?

KIZ COSMO BU DERYANIN AKLI FİKRİ YEMEKTE FARKINDAMISINdelikafadulden

Ne dedikodumu yapıyorsun kızım arkamdan şurda 10 gündür düzenli yemek yemeye başladım zaten bebekden önce kahvaltı falan hak getireydi..yasakkelime

Back