• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

[color="ındigo"]burcu hoŞgeldın cvanım nbr ya?

Valla ben hıÇ bır Şey almayı dÜŞÜnmÜyorum...o bana alsın [/color]

Bende de o dert var yılbaşında almadım doğum gününde almadım evlilik yıldönümünde almadım
Yüzsüz ötesiyim şu durumda ama hiçbir fikrim yok ne alma konusunda

Ya sevgililer günü bahane aslında 20 şubat doğum günü ama o gün kayınvaldem vefat ettiği için kutlama falan istemiyor zaten gündüz evde mevlüt okunacak..Bende sevgililer gününde veriyorum hediyesini 1 hafta önce kutluyorum yani..

Kittttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyolumunekankayizsmile bak gidiyorum bak gderimmmmmmsempatiksalakcinni

kıslarr size bişe dicem,cosmo,ninik,kitty,nevyas ve ben tanıyan arkadaşlarım,beni tanıyan biri çıkabilir burdan,yani öyle hisediyorum.yanlış anlamassanız bana özel msj haricinde ismimle hitap etmessenis sevinirim.
şimdi çıkmam lazım anlatırım daha sonra..
görüşmek üzere szi seviyorum..

Back