Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

merhabaaaaaaaaaaa neden kimsecikler yokkkkkkkkkkkkk
bebegini alan gitmiş burdan .........................................

selam kızlar sanırım yine kimsecikler yok neyse umarım herkes iyidir ben bir sure buralarda yokum hava soguk olunca kaynanamda kalıyorum bugun eve geldim tekrar gidecegim hepinizi öpuyorum kendinize iyi bakın

kızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah. öpüyorum hepinizii...

selam canım cok şükür cok sevindim senin adına.allah tamamına erdirsin.amin evet bence de yat dinlen bolca bu aralar ben de seni cok öptum

slm kıslar bugun dısrdaydım gelemdım nete sızden naber cıkrken bı bakıyım deıdm kıslr ne yapıyr gusel haber varmı dıye ama kımse yok gene tubş hadı gözun aydın canm inşllh bu sefr bebşn sennle kalck cnm buna ınnyrz hep bırlkte sende kendını cok tedırgın etme yat dınlenn nede olsa evdesın çalmyrsn cnm öyrm kıslr hepnzı bu arada haftayada benm3lü testım var gıtcez gene bebşmzi görcez baklm ne durmda prens beyfendı gene yan gelıp yatyrmu dun hıssdyrm kıprddıgını babası bı turlü yakalmymyr ama o küçk haff tekmlrını elını koyunca o kıprdamıyorkaydirigubbakcemile3 neyse kıslr allh isteynlere tez zamnda nasip etsın dıyorum hep k ı b öpüyorum byy

Çok sevindim bitanem maşallah bebişine..Yat canım sen ne olur ne olmaz yorma kendini..

Nasılsınız kızlar 2 gündür yoktum sayfa bıraktığım yerde valla arasıra uğrayın be :)) ben çarşamba günü bi bunalım geçirdim bebek nedeniyle durdum durdum patladım yine anlayacağınız sonra evde duramadım anneme kaçtım bol bol gezdik annemlerle kafam dağıldı baya şimdi daha iyiyim evime döndüm..

gçmş olsn cnm takma kafana bak bak herseyı saglgn ıcın hç ii degl

Derya cım kıyamam sana ben :teselli:
NE desem boş olucak şimdi, o yüzden bişi sölemek istemiyorum :çok üzgünüm:
Senin gibii az ağlama krizlerine girmedim her adet oluşumda :çok üzgünüm:
Sana şimdi sabret de desem, üzülme de desem, zamanı değilmiş de desem fayda etmicek
Dualarım seninle Deryacım ne diyim :çok üzgünüm:

Sağol bitanem daha iyiyim şimdi çok şükür delikafadulden

ıstanbul çok soğuk ya baya kar tuttu yerler sabah elektrikler bi gitti akşamdan beri zor ısttığım ev yarım saatte buz oldu sabah sabah anneme geldik yine burda soba yanıyor bu gece burdayız bakalım yarın ne olacak..

Biz iyi sayılırız Deryaccım
Bebeğim benle beraber işe başlıyo sanki
Gün boyu hareketli eve gidince tık yok
Benim böbrek ağrım tekrarladı bilirsin yazın da çok çekmiştim bu illet ağrıdan
Öle ağrılı sancılı idare etmeye çalışıyoz Allah beterinden saklasın
Sen nasılsın cosmom bebiş nasıl tatlışkom..

Soğuklarda iyice artar canım ya sıcak tut kendini ilaç alamayınca ne yapacaksın bende klomen kullandım diye karaciğerim azdı bende dışa vuruyor bi kaşıntı sardı varya deli oluyorum ilaçta içemiyorum şimdi kendi kendine geçsin diye dua ediyorum ya..

Ayyy nasıl soğuktur oralar kimbilir şimdi eyvahedigeldismile

Belime polar şal bağladım dolanıyom öle ortalıkda
KArnım büyüdükçe organların yeride değişiyo ya sanırım o da böbrekelrimi zorluyo zaten arızalıydı o kısım.
Sanada geçmiş olsun canm ya üzüldüm bi okut sen kendni kuzu be
Bi türlü eksilmedi üstünüzden sıkıntılar
Kaşıntıda ne melen bişeydir ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…