Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Sorma canım kaşındıkça kaşınasım geliyor uyuz gibi oldum sırnaşık şey şubatta kayınvaldemin senesi var onu okutucaz evde canım bizede iyi gelir inşallah..

ne güzel kar yağıyor dışarda... zemuszemus
ama ne yazıkki 3 yıl beklwdim yağmadı, bu yıl yagdı.
sadece pencereden bakabiliyorum okadar :sinifsinif:
kısmet bakalım...
meleğim annesine eziyet etmeye devam ediyor ohaoldumsmile
kraker yiyorum su içiyorum yok. sodaya da babamız izin vermio asitli die.
rabbim hamişlerin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almasını,
isteyenlerin de en kısa zamanda meleklerine kavuşmasını nasip et inşallahh :Saruboceq:

Sorma canım kaşındıkça kaşınasım geliyor uyuz gibi oldum sırnaşık şey şubatta kayınvaldemin senesi var onu okutucaz evde canım bizede iyi gelir inşallah..

herkese merhaba,

ben ilk defa topiğinize katıldım.Bu bebek kimin bilemiyorum ama Allah anne babasına bağışlasın.İnşallah benimde bu kadar tatlı bir bebeğim olur.çok ama çok şeker buldum:CüvCüv:

herkese merhaba,

ben ilk defa topiğinize katıldım.Bu bebek kimin bilemiyorum ama Allah anne babasına bağışlasın.İnşallah benimde bu kadar tatlı bir bebeğim olur.çok ama çok şeker buldum:CüvCüv:

Canım bu internette dolaşan bir avatar resmi kime ait bende bilmiyorum ama çok şeker gerçekten..Rabbim inşallah bizlerede böyle güzel sağlıklı bebişler nasip etsin..

Kızlarrr HAMıLEYıMMMMMMM

Çok şükür Rabbime banada yaşattı bu mutluluğu şoktayım hala tüm arkadaşlarımı aradım herkes çok sevindi bana dua edin bebeğim tutunsun inşallah kızlar..Değerim 20.63 biraz düşük ama geç döllenmedir inşallah...

kıslar bulantıdan ölüyorummmmmmm :gitme:
zayıfladım bile
napmalıyımmm
ayy canm erknmı basladı canm ben genlde elma yıyyrdum haffltyrdu bıde soda ıcıne lımon sıkacaksın hem rahtltyr hem o kadar keskın olmyr hamllrın gunde bır soda yanı mınerallı su ıcmesı gerkmş yarrlymş o ıcındekı asıt del karbnhtrtmş yanı zarrrı yok sodann yalnz dıkkt etmk gerekr mınerallı su yada maden suyu yazacak ustunde mesela meyvlı sodalrda gazlı içecek yazıyor ona dkkt et cnm

oleyyyy :sm_cool: bı hamiş daha tebikkkk ederimmm canm gözun aydn inşallh bebegn sennle kalır allh tammını erdrsn canm cok mutlu oldum topkte teker teker hamiş olmayan bayan kalmıck ınsllh

Sağol mürücüm inşallah bebeğim iyice tutunur anneciğine darısı listemizdeki diğer arkadaşlarıma..

canım tebrik ederim, gözün aydın inş bebegin seninle kalır
Allah kucağına almayı nasip etsin

canııımm gözün aydın bitanem....
rabbim sağsalim kucagına almayıda nasip eder inşallah...

Canım tedavilerimiz seninle aynıydı ve benim eşimdede sayı ve hareket problemide vardı ama ümitsizliğe kapılma lütfen 10 ay sonra kavuştum ben..

evet canım tarihlerimiz bile çok yakındı tedavilerimizn....
işte bizde bu ayı bitirnce 8.ayımıza giricez...
temmuzdan beri korunmuoruz ama olmuo işte...
umarım tez zamanda bende hayırlı haberlei veririrm..

canım peki belirtilerin varmıydı???
bide extra yardımcı bişi kullandınmı..
bitki kürü falan gibi...

canım peki belirtilerin varmıydı???
bide extra yardımcı bişi kullandınmı..
bitki kürü falan gibi...

Canım ben bu ay ilk kez Klomen kullandım ama çatlatma olmadım.Ve Preseed kullandım canım ovulasyon testleriyle günümü belirleyip Preseed kullandığım ilk ay geldi bebeğim..Bence sende kullan bunu..

Yumurtlamadan sonraki hafta belim ve kasıklarım çok ağrıdı.Yumurtalıklarıma şiddetli ağrılar giriyordu arada..Bacaklarım çok ağrıdı romatizmalı gibi uyku halim vardı aradada uykusuzluk çektim düzenim bozuldu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…