Belime polar şal bağladım dolanıyom öle ortalıkda
KArnım büyüdükçe organların yeride değişiyo ya sanırım o da böbrekelrimi zorluyo zaten arızalıydı o kısım.
Sanada geçmiş olsun canm ya üzüldüm bi okut sen kendni kuzu be
Bi türlü eksilmedi üstünüzden sıkıntılar
Kaşıntıda ne melen bişeydir ayyyy
Sorma canım kaşındıkça kaşınasım geliyor uyuz gibi oldum sırnaşık şey şubatta kayınvaldemin senesi var onu okutucaz evde canım bizede iyi gelir inşallah..
herkese merhaba,
ben ilk defa topiğinize katıldım.Bu bebek kimin bilemiyorum ama Allah anne babasına bağışlasın.İnşallah benimde bu kadar tatlı bir bebeğim olur.çok ama çok şeker buldum:CüvCüv:
ayy canm erknmı basladı canm ben genlde elma yıyyrdum haffltyrdu bıde soda ıcıne lımon sıkacaksın hem rahtltyr hem o kadar keskın olmyr hamllrın gunde bır soda yanı mınerallı su ıcmesı gerkmş yarrlymş o ıcındekı asıt del karbnhtrtmş yanı zarrrı yok sodann yalnz dıkkt etmk gerekr mınerallı su yada maden suyu yazacak ustunde mesela meyvlı sodalrda gazlı içecek yazıyor ona dkkt et cnmkıslar bulantıdan ölüyorummmmmmm :gitme:
zayıfladım bile
napmalıyımmm
oleyyyy :sm_cool: bı hamiş daha tebikkkk ederimmm canm gözun aydn inşallh bebegn sennle kalır allh tammını erdrsn canm cok mutlu oldum topkte teker teker hamiş olmayan bayan kalmıck ınsllhKızlarrr HAMİLEYİMMMMMMM
Çok şükür Rabbime banada yaşattı bu mutluluğu şoktayım hala tüm arkadaşlarımı aradım herkes çok sevindi bana dua edin bebeğim tutunsun inşallah kızlar..Değerim 20.63 biraz düşük ama geç döllenmedir inşallah...
canım tebrik ederim, gözün aydın inş bebegin seninle kalırKızlarrr HAMİLEYİMMMMMMM
Çok şükür Rabbime banada yaşattı bu mutluluğu şoktayım hala tüm arkadaşlarımı aradım herkes çok sevindi bana dua edin bebeğim tutunsun inşallah kızlar..Değerim 20.63 biraz düşük ama geç döllenmedir inşallah...
Kızlarrr HAMİLEYİMMMMMMM
canım tebrik ederim, gözün aydın inş bebegin seninle kalır
Allah kucağına almayı nasip etsin
canııımm gözün aydın bitanem....
rabbim sağsalim kucagına almayıda nasip eder inşallah...
üff bi ben kaldım yaaaaa...
okadar ümitsizimki bu konuda.....
Canım tedavilerimiz seninle aynıydı ve benim eşimdede sayı ve hareket problemide vardı ama ümitsizliğe kapılma lütfen 10 ay sonra kavuştum ben..
canım peki belirtilerin varmıydı???
bide extra yardımcı bişi kullandınmı..
bitki kürü falan gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?