• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızlar yarın 20. haftama giriyom yolun yarısına bismilllah diyom :ecrin_bebek:
Veeeeeeeee tırsıyorummmmmm uleynnnnn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

AAAAA Senin gibi bir anne adayına yakışmıyorguclubacismilerahat ol relaks:olmaz:ohaoldumsmile

kızlar ne güzel haberler var burda forever cinsiyetini öğrenmiş kızın hayırlı olsun güzelim
Bundan sonra sıra yavaş yavaş bize geliyo biz de ne zaman öğreniriz bakalım
göbüşler çok güzel görünüyo benim göbüşüm ne zaman çıkacak yaaa
tubacım değerin süper bence mercimeği görebilirsin
isolde canım Allah gönlüne göre versin
hepinizi öpüyorummm kızlar Rabbim tüm bebek bekleyen arkadaşlarımı en kısa sürede muradlarını ver aminnnnn

kızlar ne güzel haberler var burda forever cinsiyetini öğrenmiş kızın hayırlı olsun güzelim
Bundan sonra sıra yavaş yavaş bize geliyo biz de ne zaman öğreniriz bakalım
göbüşler çok güzel görünüyo benim göbüşüm ne zaman çıkacak yaaa
tubacım değerin süper bence mercimeği görebilirsin
isolde canım Allah gönlüne göre versin
hepinizi öpüyorummm kızlar Rabbim tüm bebek bekleyen arkadaşlarımı en kısa sürede muradlarını ver aminnnnn

amin canım :Saruboceq::Saruboceq: cok tesekkürler ŞenizŞenizŞenizŞeniz opuyorumnanaktan

kızlar selam nasılsınız ?
kan degerim hakkında size haber vericektim ...
1 hafta önce yani 8 ocakta kan testinde bhcg 40.80 çıkmıştı. düşük diye üzülmüştüm.
bugün 16 ocak. sabah yaptırdıgım kan testinde degerim 3098 e çıkmış... nasıl sizce ??

masallahh :nazar:yerimsenibenbence cok güzel tubişimmm opuyorumnanaktanŞeniz bos yere kendini üzme bence :1hug:

selam mileet nasılsınızz opuyorumnanaktançok özledim sizleri yaaaa bi çok gelişme olmuş burda yaa.bugun bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak benim dehihoyyytrabbim gönlüme göre verdi.isteyen herke se de tez zamanda nasip eder inşallah.kızlar hamıleliğim problemli oldugu için uzun süredir aranızda yoktum bı muddet daha yokum herhalde. ev de yatılı misafirlerim var ve hem iş hem de ev işi çok yoruluyorum.kusuruma bakmayın.kendınıze çok ıyı bakın tammammı fıstıklar.:1hug:

aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
foreverım cok sevindim bebişe :nazar::1hug:Şeniz minik bir prenses daha geliyor ne guzel :nazar: bende seni cok özledim canım ya ama bebiş iyi olsun bunu bilelimde istersen 9 ay boyunca gelme opuyorumnanaktanŞeniz
Kızlar yarın 20. haftama giriyom yolun yarısına bismilllah diyom :ecrin_bebek:
Veeeeeeeee tırsıyorummmmmm uleynnnnn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

cosmosum niye tırsıyon bi denem yaw :teselli:durup durup kendine bir sorun yaratma :teselli:hersey yolunda gidecek allahın izniyle rahat ol bence kucuk prenseside :nazar::nazar:strese sokma :1hug:

Sealm mİllet nbr
Özledİmbe sİzİ

kızlar hepinizden benim için dua etmenizi isticem...
günüm geldi,yarın sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım
yumurtalıklarım ne durumda...
inşallah herşey yolundadır ve bebek sahibi olmam için bi engel yoktur...
yarın izinliyim..
pazartesi günü sizi bilgilendiririm..
siz sdc dua edinde güzel haberler alayım...

dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq: inşallah hersey yolundadır :Saruboceq:

ablacım neredesin ya girip yazıp çıkıyormusun sen ya hiç senle sohbet edemiyoruz olumunekankayizsmileartık aaaaaaaa
özladoim seni opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızlar günaydın..
cumartesi günü yumoşlar büyümüşmü die doktora gittim..
ama doktor döllenme için yeterli büyüklüğe sahip olmadıklarını söledi..
serophoneye ragmen büyümediler yani..
ilk defa bu ilacı kullandım ondada bi işe yaramadı..
ama doktor bunlar an işidir bgn olmaz 2 gün sonra olur dedi..
bu sebeble yarın öğleden sonra bida gelmemi istedi..
şimdi yarını bekliorum...
bida gdicem..
ama çok üzüldüm duyduklarıma hatta doktorun karşında bi an ağladıgımı bile farkettim..
bunların nedemek oldugunu bile bilmezken hüngür hüngür ağlarken buldum kendimi...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
doktor bunların olabiliceğini söledi..
tabi işin en zor kısmı bunu senden güzel haberler bekleyen kocaya anlatmak oldu..
anlatıorum anltıorum oda anlamıo tabi..
benim ilk defa duydugum şeyler oda benden duyuyor...
şu an napmam gerektiğini inanın bilmiorum..
doktor iğne falan dedi..
400-500 milyon dedi...
üfffff napıcam gerçekten bilmiorum...
sdc hala o gerginliği üzerimden atamadım..
ve şu an sdc yarın için güzel şeyler duymayı planlıorum..
yoksa gerçekten manevi anlamda çöküntüye uğruorum...

kızlar günaydın..
bida gdicem..
ama çok üzüldüm duyduklarıma hatta doktorun karşında bi an ağladıgımı bile farkettim..
bunların nedemek oldugunu bile bilmezken hüngür hüngür ağlarken buldum kendimi...
tabi işin en zor kısmı bunu senden güzel haberler bekleyen kocaya anlatmak oldu..
doktor iğne falan dedi..
400-500 milyon dedi...

Canım yarın inşallah büyümüş olurlar ben 12. gün gittiğimdede gelişmemişti 14. gğnde gidemedim ama yumurtalarım 17. günde çatladı seninde çatlar banada 1 ay daha klomen sonra iğne dedi ama onlara gerek olmaz inşallah..

Canım yarın inşallah büyümüş olurlar ben 12. gün gittiğimdede gelişmemişti 14. gğnde gidemedim ama yumurtalarım 17. günde çatladı seninde çatlar banada 1 ay daha klomen sonra iğne dedi ama onlara gerek olmaz inşallah..

inşallah gerek kalmaz canım yaaa..
valla yarın ii haberler duymaya okadar çok ihtiyacım varki anlatamam..
üffff moralim düzgün olsun dedikçe sorunlar çoğlaıo...
hastaneden aldıgım kötü haber yetmio gibi akşamda kaynanamın kayınbabama benim dedikodumu yapmasını yakaladım..
iiice beter oldum..
üfff deli edicekelr beni deli...

inşallah gerek kalmaz canım yaaa..
valla yarın ii haberler duymaya okadar çok ihtiyacım varki anlatamam..
üffff moralim düzgün olsun dedikçe sorunlar çoğlaıo...
hastaneden aldıgım kötü haber yetmio gibi akşamda kaynanamın kayınbabama benim dedikodumu yapmasını yakaladım..
iiice beter oldum..
üfff deli edicekelr beni deli...

Nasıl insan bunlar ya sanki bizim elimizde olan bişeyde sıkma canını boşver konuşsunlar..

valla boşvermeye çalışıorum kendi sıhhatim açısından ama çok yaralanıorum ya böle şeeler oldukça..

kızlar günaydın..
bida gdicem..
doktor iğne falan dedi..
400-500 milyon dedi...
canım sıkma canını olur bunlar her tedavide pat diye büyümezler yavaş yavaş oluyo bende çok yaşadım bi gittigimde çok iyi çok güzel diyodu drum 2 gün sonra gidiyodum durmuş büyümesi olmuyo deyip moralimi bozardı nasip kuzu başka bişi deil allahım herkese tedaviye gerek kalmadan kendiliginden versin sgk ya baglıysan yarısını ödersin o ignelerin ki inşallah gerek kalmaz ben hep cebimden verdim sgk ya baglı deilimyurt dışından bile geldi ama olmadı maddi manevi bitiriyo insanı bak ben şimdi ara verdim 6 aydır filan bişi yapmıyorum dahada ugraşmıycam hapdı igneydi tüp bebek yaptırcam ona para biriktirmeye çalışıyoz alllahım inşallah en kısa zamanda hepimize versin :emir_bebek:

nabersiniz canlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ya daha google yazarken düşünüyorum hamile kalan varmıdır diye çok alıştım ard arda hamile haberi almaya haaaaaaaaa bu arada eltimle aynı yıl dügünümüz oldu bir oglu vardı 2. ye hamileymiş bana sölemiyolar kıskancam üzülcem diye herhalde görüncem söledi banada kimseye sölemiyolar saklıyolar filan dedi ama bana diyen yok sizce napiiyim nası davranıyım duydum sonuçta

nabersiniz canlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ya daha google yazarken düşünüyorum hamile kalan varmıdır diye çok alıştım ard arda hamile haberi almaya haaaaaaaaa bu arada eltimle aynı yıl dügünümüz oldu bir oglu vardı 2. ye hamileymiş bana sölemiyolar kıskancam üzülcem diye herhalde görüncem söledi banada kimseye sölemiyolar saklıyolar filan dedi ama bana diyen yok sizce napiiyim nası davranıyım duydum sonuçta

Bu gizlenecek bişey değilki duydun sonuçta tebrik edersin..

canım sıkma canını olur bunlar her tedavide pat diye büyümezler yavaş yavaş oluyo bende çok yaşadım bi gittigimde çok iyi çok güzel diyodu drum 2 gün sonra gidiyodum durmuş büyümesi olmuyo deyip moralimi bozardı nasip kuzu başka bişi deil allahım herkese tedaviye gerek kalmadan kendiliginden versin sgk ya baglıysan yarısını ödersin o ignelerin ki inşallah gerek kalmaz ben hep cebimden verdim sgk ya baglı deilimyurt dışından bile geldi ama olmadı maddi manevi bitiriyo insanı bak ben şimdi ara verdim 6 aydır filan bişi yapmıyorum dahada ugraşmıycam hapdı igneydi tüp bebek yaptırcam ona para biriktirmeye çalışıyoz alllahım inşallah en kısa zamanda hepimize versin :emir_bebek:

ben 22 yaşındayım canım yaa..
sgk 23nden sonrasının yarısını karşılıomuş iğnelerin..
hadi beklim dicem aa bu bekleme süresinde ben iice kendimi kaybederim heralde...

doktordan geldim kızlar..
eşimle beraber gittik...
yumurtada bi çatlama yok maalesef..
ama doktor ısrarlı bi şekilde hamile kalabillicemi söledi.
hatta bu sefer biras azarda yedim..
sanki yerle göğün arasında kalmışsın gibi davranıosun dedi..
sen hamile kalamazsan kimse kalamaz falan dedi
..
ee eşimin yanındada diince rahatladım biras..
kan verdim fsg mi ne tam bilmiorum ona bakılacakmış..
bide adetin 3.günü tekrar gel dedi..
kızlar yaaa fsg mi o ne bid eneden adetin 3.günü gidicem..
doktorumun acele işi varmışta soramadım ona...

doktordan geldim kızlar..
eşimle beraber gittik...
yumurtada bi çatlama yok maalesef..
ama doktor ısrarlı bi şekilde hamile kalabillicemi söledi.
hatta bu sefer biras azarda yedim..
sanki yerle göğün arasında kalmışsın gibi davranıosun dedi..
sen hamile kalamazsan kimse kalamaz falan dedi
..
ee eşimin yanındada diince rahatladım biras..
kan verdim fsg mi ne tam bilmiorum ona bakılacakmış..
bide adetin 3.günü tekrar gel dedi..
kızlar yaaa fsg mi o ne bid eneden adetin 3.günü gidicem..
doktorumun acele işi varmışta soramadım ona...

Fsh olmasın canım adetin 3. günü hormon tahlilleri yapılıyor ona bakacaktır.Kaç mm olmuş yumurtan söyledimi?

Back