Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

merhaba canlar nasılsınız
cosmocum mürocum göbüşler çok güzel :ecrin_bebek: maşallah allahın içindekileri size hayırlı evlatlar kılsın inşallah evinize huzur mutluluk bereket sevgi getirsin
darısınıda bizee versin aminnn :Saruboceq:

slm kızlar herkes gelip gitmiş yaw buluşamıyoruz artık yaw

cosmosum kulagını cekerdim ninikin ama minikine duaetsin ondan dolayı kıyamıyorum kulagını cekmeye :1hug: nede olsa yigenimi tasıyor göbeciginde :1hug:

kızlar hepinizden benim için dua etmenizi isticem...
günüm geldi,yarın sabah erkenden doktoruma gidicem bakalım
yumurtalıklarım ne durumda...
inşallah herşey yolundadır ve bebek sahibi olmam için bi engel yoktur...
yarın izinliyim..
pazartesi günü sizi bilgilendiririm..
siz sdc dua edinde güzel haberler alayım...

selam mileet nasılsınızz opuyorumnanaktançok özledim sizleri yaaaa bi çok gelişme olmuş burda yaa.bugun bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak benim dehihoyyytrabbim gönlüme göre verdi.isteyen herke se de tez zamanda nasip eder inşallah.kızlar hamıleliğim problemli oldugu için uzun süredir aranızda yoktum bı muddet daha yokum herhalde. ev de yatılı misafirlerim var ve hem iş hem de ev işi çok yoruluyorum.kusuruma bakmayın.kendınıze çok ıyı bakın tammammı fıstıklar.:1hug:

Hayirli olsun forever gonlundekinin olmasina cok sevindim canim kizinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.

Yüreği güzel arkadaşım Allah razı olsun ne gzüel bi dua bu yaa :Saruboceq:
Rabbim sizlerede kısmet etsin bunu inşallahhh :Saruboceq:

Kaynanayı kayınpederi ve görümceni sepetleyince gel inşallahhh :lepi:

Ayy internet öyle kötü ki valla dalıcam ha takılıp duruypor ya seninde öylemi

Kızlar yarın 20. haftama giriyom yolun yarısına bismilllah diyom :ecrin_bebek:
Veeeeeeeee tırsıyorummmmmm uleynnnnn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kızlar selam nasılsınız ?
kan degerim hakkında size haber vericektim ...
1 hafta önce yani 8 ocakta kan testinde bhcg 40.80 çıkmıştı. düşük diye üzülmüştüm.
bugün 16 ocak. sabah yaptırdıgım kan testinde degerim 3098 e çıkmış... nasıl sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…