nevyascım çok tebrik ederim tatlım allahıms ağlcıaklan kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
üff bi ben kaldım yaaaaa...
okadar ümitsizimki bu konuda.....
Kızlarrr HAMİLEYİMMMMMMM
Çok şükür Rabbime banada yaşattı bu mutluluğu şoktayım hala tüm arkadaşlarımı aradım herkes çok sevindi bana dua edin bebeğim tutunsun inşallah kızlar..Değerim 20.63 biraz düşük ama geç döllenmedir inşallah...
Kızlarrr HAMİLEYİMMMMMMM
Çok şükür Rabbime banada yaşattı bu mutluluğu şoktayım hala tüm arkadaşlarımı aradım herkes çok sevindi bana dua edin bebeğim tutunsun inşallah kızlar..Değerim 20.63 biraz düşük ama geç döllenmedir inşallah...
yalnız değilsin canım bende varım inşaallah bizde küçük meleklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
tebrikler canım topik teker teker dökülüyo
Topiğeeee gelinn boş yok gel gel sen de gelll
İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlar hamile kalır amin
canım çok sevindim bebeğin sana tutunur inşallah bırakmaz bak rüyaların çıkr-tı sonun da:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
gunaydın kıslar burda benm göbüşüm var buyuyorz artık git gide eeee artık 5.ayn ıcındeyz kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...muz-anneleri-gobusleriii-16.html#post11232238
Eşime nasıl söylediğimi anlatayım :)) biz kayınpederimle oturuyoruz o yüzden çok özel bişeyler yapamadım çok hayalim vardı ama olmadı..Hastaneden gelirken bi hediye paketi aldım tahlil sonucumu, test prodüctörünü ve bebişimin emziğini paketledim..Hesapta eşim erken gelecek babasından bekle bekle gelmez kar yolları kapamıştı babası geldi 1 saat sonra eşim geldi neyse biz odadayken eline verdim sana hediye aldım dedim oda teşekkür etti açmaya başladı açtı sonucu gördü bi bana bi sonuca baktı aşkım gerçektenmi dedi evet hamileyim dedim bi gül bi ağladı oda şok oldu sarıştık sonra çok güzeldi..İnşallah sizler daha güzel verirsiniz haberlerinizi..
canımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktannevyascım hayırlı olsunnnn tebrik ederim :lepi:allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn rabbim tez vakitte bizede yaşatsınnnnnnnn aminnn:Saruboceq:
canlar ben bu gün gördüm o beklenen kırmızı kartıııııı farlutal içtim kendi kendime bide ovulasyon testi aldım onu yapcam bide preseed alcam bide klomen içmeyi düşünüyorum bakalım ya ölcem ya kalcam ohaoldumsmilepreseedi eczaneye getirtiyorum daha güvenilir olsun diye 130 tl miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?