Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tebrikler canım topik teker teker dökülüyo
Topiğeeee gelinn boş yok gel gel sen de gelll
İnşallah en kısa sürede tüm arkadaşlar hamile kalır amin

canım çok sevindim bebeğin sana tutunur inşallah bırakmaz bak rüyaların çıkr-tı sonun da :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım çok sevindim bebeğin sana tutunur inşallah bırakmaz bak rüyaların çıkr-tı sonun da :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Evet canım ya bu ay o kadar çok rüya görmüştüm ki bebeğimi haber ediyorlamış bana..İnşallah tutunur canım Rabbim tamamına erdiirsin inşallah..

Eşime nasıl söylediğimi anlatayım :)) biz kayınpederimle oturuyoruz o yüzden çok özel bişeyler yapamadım çok hayalim vardı ama olmadı..Hastaneden gelirken bi hediye paketi aldım tahlil sonucumu, test prodüctörünü ve bebişimin emziğini paketledim..Hesapta eşim erken gelecek babasından bekle bekle gelmez kar yolları kapamıştı babası geldi 1 saat sonra eşim geldi neyse biz odadayken eline verdim sana hediye aldım dedim oda teşekkür etti açmaya başladı açtı sonucu gördü bi bana bi sonuca baktı aşkım gerçektenmi dedi evet hamileyim dedim bi gül bi ağladı oda şok oldu sarıştık sonra çok güzeldi..ınşallah sizler daha güzel verirsiniz haberlerinizi..

ayy ne güzel canım yaaa..
çoo sevindim ...
ya senle ne çok ortak yanımzı varmış..
sanki aynı şeyleri yaşıoruz..
bende kayınpederle oturuorum..
ve dn akşam bizimkilerde kardan dolayı geç geldiler..
ben eşimden 1 saat önce evdeydim dün akşam....
oda babasıyla geldi...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktannevyascım hayırlı olsunnnn tebrik ederim :lepi:allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn rabbim tez vakitte bizede yaşatsınnnnnnnn aminnn:Saruboceq:

canlar ben bu gün gördüm o beklenen kırmızı kartıııııı farlutal içtim kendi kendime bide ovulasyon testi aldım onu yapcam bide preseed alcam bide klomen içmeyi düşünüyorum bakalım ya ölcem ya kalcam ohaoldumsmilepreseedi eczaneye getirtiyorum daha güvenilir olsun diye 130 tl miş

Bende preseedle kaldım canım ilk kullanışımdı ve klomen kullanmıştım inşallah sende faydasını görürsün..

ya kızlar ne zaman yapcam şimdi ben ovulasyonu 12. gün mü yapsam 5 günlük bi test almıştım bi aydınlatın hadeeeeeee

nevyascım ben dra gitmeden kendi kendime uygulayacam bu tedaviyi gdaha önce kullandım klomen işe yaaramadı ama ben yumurtalara bi takviye olsun diye içcem bide dün kocişe incir aldırdım incir kürü yapcam ovulasyonu pressedi ilk kez kullancam hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…