Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

aycanım ablacımya nasıl hecanlıyım bir bilsen allah sanada nasip etsin inşallah hep dua ettim ilk ablama ver diye allaha valla inamassın öyle dedim :teselli:

senin sözünü dinledim sen dedinya şeytanın bacağını kırmadık sen kaldın diye bende kırdım
ablacım buay hiç yatmadım hemen kalktım alllah işte o oldeyince oluyor meyrem suresi okudum sizede dua ettim :teselli::teselli:
kan sonucumuda alsam rahatlıyacağım inşallahkaydirigubbakcemile5

tubilosh
nagihann
Tebrik ediyorum kızlar süperrrr topik teker teker patlıyo inşallah en kısa sürede diğer arkadaşlarımızda güzel haberler alırlar aminnn

amin canım :Saruboceq: allah razı olsun cok tesekkürler :1hug: inan cok sevindim nagişim sizlerden guzel haberler geldikce cok mutlu oluyorum rahat ol bence test sonucuda pozitif olacak allahın izniyle Şenizopuyorumnanaktan

tubilosh
nagihann
Tebrik ediyorum kızlar süperrrr topik teker teker patlıyo inşallah en kısa sürede diğer arkadaşlarımızda güzel haberler alırlar aminnn

amin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar az önce tekrar test yaptım ovülasyon testi yani çizgi çok net şimdi yarınmı çatlıyordu bu testte göre bugün mü kitty cim sen iyi biliyorsun ya..

bu testler 24 saat öncesini haber veriyor canım sen hem bugunu hemde yarını guzel degerlendir canım inşallah bu sefer olacak testin poztif hemde cok belirgin cıkmıs inşallah 2 hafta sonr gebelik testindede pozitifi görürsün canım :Saruboceq::Saruboceq:

SLM KISLR NASLSINZ BAKEMMMMopuyorumnanaktan

mucum naber bidenemŞenizopuyorumnanaktan nasılsınız bakalım bebişimiz nasıl?

Son düzenleme:
kızlar günaydın....
dün akşam rüyamda kucagımda bi erkek çocuk oldugunu gördüm..
sırtını pışpışlıodum güya....
ayy bi uslu duruodu yavrucumm..
güya benim oğlummuş..
ayaklarını falan bi hareket ettirio..
ayy bide gögüslerimin süt dolu oldugunu gördüm..
nedemek acab akızlar yaaaaaaa....

mucum naber bidenemŞenizopuyorumnanaktan nasılsınız bakalım bebişimiz nasıl?
ii haytm sen nasılsın bebeşte ii işte cuma gunu kontrle gttık gördük bebişi ellrı ayklrını esnıyrdu ayak ayk ustune atmş çülüklü sıpa bi elınıde ense yapmş kaydirigubbakcemile3 2-3 hafta sonrada 3lü teste gitcez
hadi hayrlısı canm banada öle olmştu ruyamda kıs bebegı emzrydum hamle kalmadan önce gormştm ve hamıle kaldm sonrası ve suanda erkk bebşm gelckmiş sennkıde kıs gelecek demkkı kaydirigubbakcemile3

Allahım hayırlara çıkarsın inşallahhh
Bende böle bi rüyadan sonra hamiş kaldım kuzum oğlum olmuş ismini koyuyodum rüyamda

ayyy inşallah benimde rüyam malum olur....
ama bitanede kız çocuk vardı..
acaba ikizmi olcak..
benim kayınpederin ikizi varmışta hani bi ihtimal genler oğlunun çocuklarında falan olabilirmi acaba....sırnaşık şey
kızlar dua edin nolurrrr..
şu ara kritik dönemdeyim..:jeyyar::jeyyar:
inşallah bu a güzel haberler alırım...

Selam kızlar evet dediğiniz gibi bugün yumurtlama olmuş olması lazım 3 gündür çalışıyorduk zaten :roflol: bugünde çalışacağız ayrıca testte devam edicem bakalım bugün silikleşcekmi..

kızzzzlaaaaaaaaarr kan sonucumu aldım artık hamile olduğuma inanamaya başladım 5+3 günlük hamileyim :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inşallah deryacım sabah dr gitmeyi düşünüyorum sen istanbulun neresin deydin ben anadolu yakasındayım dr arıyorum dr var ama uzak gitmek istemiyorum yanlız da eşim göndermez herzaman da o olmıya bilir

inşallah deryacım sabah dr gitmeyi düşünüyorum sen istanbulun neresin deydin ben anadolu yakasındayım dr arıyorum dr var ama uzak gitmek istemiyorum yanlız da eşim göndermez herzaman da o olmıya bilir

Ben avrupa yakasındayım canım gaziosmanpaşa bu tarafta olsan doktorum harika onu önerirdim ama olmaz o kadar yol..Ordaki özel hastanelerden birine git canım ilk seferde bişey olmaz zaten 2. kontrole kadar iyi bi doktor mutlaka bulursun belki gittiğin doktordanda memnun kalabilirsin..

ya deryacım nenehatunu duymuşssundur oraya gideyim diyorum eşimde devlete gidelim diyor arkadaşı söylemiş blmiyorum kafam karışık bişeyolmasınından korkuyorum canım yaaaaa

ya deryacım nenehatunu duymuşssundur oraya gideyim diyorum eşimde devlete gidelim diyor arkadaşı söylemiş blmiyorum kafam karışık bişeyolmasınından korkuyorum canım yaaaaa

Valla canım sen bilirsin ama devlette ilgilenen pek yok anca özel olacakta biraz yol göstersin hamilelik bu doğru düzgün yönlendiren bi doktor olmalı canım..Komşularından falan hiç yokmu civardaki hastanelere giden..

merhaba kızlar ya bide bana el atın 2004 den beri bekliyom dua edin nolurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…