• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ne demek kuzum ne demekkk
selam tubişim tebrikler bidenem cok sevindim walla :1hug:Şenizopuyorumnanaktan bence dusuk degil normal eminim epey artmıstır şimdi bence guzel yani :1hug:

amin canım :Saruboceq: yerim ben o minik kıpırtılarını onun benim icinde dokun cosmosum teyzenin selamı var dersin :1hug:Şeniz

ilk tanıstıgımızda 5 yıldı sanırım 6 oldu şimdi baksana cosmosum yakında 1 yıl olacak forumda takılmaya baslayalı zman su gibi akıp geciyor

kızlar bana müsade yerimseniben
pc yi kapatıp az düz yatayım.. öpüyorum siziiiiiiii mucxxxx

tamam bidenem iyi bak bebişimizede kendinede öptum ikinizide Şenizopuyorumnanaktan

Ben varım valla alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kendilerini birsey zannediyorlar 3 kurus para veriyorlar diye uyuz seyler yollaım walla :roflol::roflol:

Nette ne buldum
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'Yı, Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI, Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞı'Nı, Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ, Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU, Bütün kankalarının bir...............birine vermesini istiyorsan KAVAK YELLERı'NI izleee :)

evet ya kötü oldu ama para işteee
QUOTE=kittycat;10955043]sayfa 2 saatte zor acılıyor neden anlamadım walla birde sayfanın cogunu reklamla doldurmuslar ne kadar kötü olmus[/QUOTE]

Nette ne buldum
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ, Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI, Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'Nİ, Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ, Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU, Bütün kankalarının bir...............birine vermesini istiyorsan KAVAK YELLERİ'NI izleee :)

supermiş koptum walla :roflol::roflol::roflol:

cosmosum ben kacıyom anacım etrafı biracık toparlayayım gelirim daha sonra tekrar öpuyorum ikinizide opuyorumnanaktanŞeniz

Nette ne buldum
Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ, Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI, Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'Nİ, Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ, Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU, Bütün kankalarının bir...............birine vermesini istiyorsan KAVAK YELLERİ'NI izleee :)

:roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar az önce tekrar test yaptım ovülasyon testi yani :D çizgi çok net şimdi yarınmı çatlıyordu bu testte göre bugün mü kitty cim sen iyi biliyorsun ya..

Son düzenleme:
Nasıl heycan yaptım kuzu yaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:
Hayırlısıyla senide bi hamile bırakablseydk ya offfff :lepi:
QUOTE=NevYas;10957381]

Kızlar az önce tekrar test yaptım ovülasyon testi yani :D çizgi çok net şimdi yarınmı çatlıyordu bu testte göre bugün mü kitty cim sen iyi biliyorsun ya..[/QUOTE]

Back