Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Sorma canım ya ne var başımızda anlamadımki bi düzelemedik inşallah canım yakalarım ya ..Değerlendirmen iyi olmuş canım bu işler hiç belli olmuyor şu yaramazlarımız gelse biran önce ya..

Sorma kuzu ya ben c.tesi den biliyom da kimseye demedim
Kendnin sölemesi uygun olur diye
Ama deli sevindim ya anlatamam :sm_cool:

bende cok sevindim canım ya inan foruma ilk basladıgımda mesaj yazmadan okudugum zmanlarda bile hep ona dua ediyordum cunku en uzun suredir bekleyen nagişimdi allah gönlunun muradını verdi cok şükür inşallah darısıda isteyen herkesin basına olsunnnn (aminnnnnnnnnnnnnnn):Saruboceq::Saruboceq:

Sorma canım ya ne var başımızda anlamadımki bi düzelemedik inşallah canım yakalarım ya ..Değerlendirmen iyi olmuş canım bu işler hiç belli olmuyor şu yaramazlarımız gelse biran önce ya..

inşallah seninde guzel haberini en kısa zmanda alırız bidenem sabırsızlıkla bekliyorum walla :1hug:

cosmosum bebiş ne alemde kuşummmmmm :1hugpuyorumnanaktan acaba ilk kimin bebişi dogacak yaw melekler topigi oldu burası allahım nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kittymmmmm kuşum naber tatlımmmm
sürekli yatıyorum. ondan pek gelemiyorum...
bugün kan testini tekrarlicaktım ama bakalım...
adetim bugün 1 gün geçio daha...
3 gün önce kanda 40.80 çıkmıştı. snce çok mu düşük??

Aminnnnnnnnn teyzesi :Saruboceq:
Sizlere dua ediyoz bebişimle beraber :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
aşağı yukarı 15-20 gündür hareketlendi kızım kitycim
Öle garip öle muhteşem bişeyki anlatamam, Allahıma her zman dua ediyom tüm isteyen anne adaylarına bunu taddırsın inşallah :Saruboceq:
Ama tabi babanın hissedeceği kadar güçlü değlz henüz :ecrin_bebek:
Kocişi ben uyurken yakalıyom hep eli karnımda gezinip duruyo kızımızı hissetmek için yapıyomuş kaydirigubbakcemile3
cosmosum bebiş ne alemde kuşummmmmm :1hugpuyorumnanaktan acaba ilk kimin bebişi dogacak yaw melekler topigi oldu burası allahım nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Sorma yaa dile kolay 5 yılll
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yattığın yerden yazıyon dimi şükufemmmm vereliniortak
Değerin hiçde düşük diil merak etme sen :teselli:

Sorma kityycim ninikin o uyuz vede dünya gıcığı patronu hep orda alsanaalsanasmile
Niniki gören yazışan resmen hacı oluyor yani :1ninca:

neyse iyi olsunda kendi gerisi öenmli degil bidenem :1hug: gidip yolsak o uyuz patronu ne guzel olur dimi :roflol::roflol:

Yattığın yerden yazıyon dimi şükufemmmm vereliniortak
Değerin hiçde düşük diil merak etme sen :teselli:

popom tepsi oldu şimdiden kaydirigubbakcemile3
ossun meleem kaalsın da benle, ben 9 ay yine yatarım... yatarak yazması az zor amaolsun. ara ara bakiom öle.
kociş sürekli süt,meyve,yemek taşıyıp duruyor
emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh :Saruboceq:
içmi rahatlattın bidenem yaa... inşallah sonucum katlanmıştır... opuyorumnanaktan

selam tubişim tebrikler bidenem cok sevindim walla :1hug:Şenizopuyorumnanaktan bence dusuk degil normal eminim epey artmıstır şimdi bence guzel yani :1hug:

amin canım :Saruboceq: yerim ben o minik kıpırtılarını onun benim icinde dokun cosmosum teyzenin selamı var dersin :1hug:Şeniz

Sorma yaa dile kolay 5 yılll
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ilk tanıstıgımızda 5 yıldı sanırım 6 oldu şimdi baksana cosmosum yakında 1 yıl olacak forumda takılmaya baslayalı zman su gibi akıp geciyor

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar forum sizdede zor acılıyormu yoksa sadeece bendemi oluyor?

Allahım yar ve yardımcın olsun kuzummmm
Meleğin seninle beraber kalıcak bu sefer tatlişkomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…