gecmiş olsun canım ya butun acayipliklerde senin basına geliyor :1shok: ilginc walla inşallah bugun pozitifi yakalarsın bidenem benim gunum 16 ocak gunum kactı galiba ben yinede bir umut geldigim gunu degerlendirdim :roflol::roflol: yani bu ay hic umudum yok kactı umut otobusu bu ay yine :roflol::roflol::roflol::roflol:
Kız cosmo nerelerde geziyorsun sen unuttun bizi kittyi gördün geldin dimi :mymeka:
Sorma kuzu ya ben c.tesi den biliyom da kimseye demedim
Kendnin sölemesi uygun olur diye
Ama deli sevindim ya anlatamam :sm_cool:
Sorma canım ya ne var başımızda anlamadımki bi düzelemedik inşallah canım yakalarım ya ..Değerlendirmen iyi olmuş canım bu işler hiç belli olmuyor şu yaramazlarımız gelse biran önce ya..
ninikim ve onun miniki nerelerdeler acep?opuyorumnanaktan
cosmosum bebiş ne alemde kuşummmmmm:1hug puyorumnanaktan acaba ilk kimin bebişi dogacak yaw melekler topigi oldu burası allahım nazarlardan korusun inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
bende cok sevindim canım ya inan foruma ilk basladıgımda mesaj yazmadan okudugum zmanlarda bile hep ona dua ediyordum cunku en uzun suredir bekleyen nagişimdi allah gönlunun muradını verdi cok şükür inşallah darısıda isteyen herkesin basına olsunnnn (aminnnnnnnnnnnnnnn):Saruboceq::Saruboceq:
inşallah seninde guzel haberini en kısa zmanda alırız bidenem sabırsızlıkla bekliyorum walla :1hug:
kittymmmmm kuşum naber tatlımmmm
sürekli yatıyorum. ondan pek gelemiyorum...
bugün kan testini tekrarlicaktım ama bakalım...
adetim bugün 1 gün geçio daha...
3 gün önce kanda 40.80 çıkmıştı. snce çok mu düşük??
Sorma kityycim ninikin o uyuz vede dünya gıcığı patronu hep orda alsanaalsanasmile
Niniki gören yazışan resmen hacı oluyor yani :1ninca:
Yattığın yerden yazıyon dimi şükufemmmm vereliniortak
Değerin hiçde düşük diil merak etme sen :teselli:
kittymmmmm kuşum naber tatlımmmm
sürekli yatıyorum. ondan pek gelemiyorum...
bugün kan testini tekrarlicaktım ama bakalım...
adetim bugün 1 gün geçio daha...
3 gün önce kanda 40.80 çıkmıştı. snce çok mu düşük??
Aminnnnnnnnn teyzesi :Saruboceq:
Sizlere dua ediyoz bebişimle beraber :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
aşağı yukarı 15-20 gündür hareketlendi kızım kitycim
Öle garip öle muhteşem bişeyki anlatamam, Allahıma her zman dua ediyom tüm isteyen anne adaylarına bunu taddırsın inşallah :Saruboceq:
Ama tabi babanın hissedeceği kadar güçlü değlz henüz :ecrin_bebek:
Kocişi ben uyurken yakalıyom hep eli karnımda gezinip duruyo kızımızı hissetmek için yapıyomuş kaydirigubbakcemile3
Sorma yaa dile kolay 5 yılll
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
popom tepsi oldu şimdiden kaydirigubbakcemile3
ossun meleem kaalsın da benle, ben 9 ay yine yatarım... yatarak yazması az zor amaolsun. ara ara bakiom öle.
kociş sürekli süt,meyve,yemek taşıyıp duruyor
emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh :Saruboceq:
içmi rahatlattın bidenem yaa... inşallah sonucum katlanmıştır... opuyorumnanaktan
selam tubişim tebrikler bidenem cok sevindim walla :1hug:Şenizopuyorumnanaktan bence dusuk degil normal eminim epey artmıstır şimdi bence guzel yani :1hug:
neyse iyi olsunda kendi gerisi öenmli degil bidenem :1hug: gidip yolsak o uyuz patronu ne guzel olur dimi :roflol::roflol:
popom tepsi oldu şimdiden kaydirigubbakcemile3
ossun meleem kaalsın da benle, ben 9 ay yine yatarım... yatarak yazması az zor amaolsun. ara ara bakiom öle.
kociş sürekli süt,meyve,yemek taşıyıp duruyor
emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh :Saruboceq:
içmi rahatlattın bidenem yaa... inşallah sonucum katlanmıştır... opuyorumnanaktan
kızlar forum sizdede zor acılıyormu yoksa sadeece bendemi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?