Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nagişşşşşşşşşş değerin kaç yazsaydın keşkeee
kızlar bebeğimi gördüm bugün küçücük allahım kesini da gördüm allahım haftaya kalp atışlarını dinletecek inşallah dinlemek nasip olur
merhaba kızlar ya bide bana el atın 2004 den beri bekliyom dua edin nolurrrrrr
ii haytm sen nasılsın bebeşte ii işte cuma gunu kontrle gttık gördük bebişi ellrı ayklrını esnıyrdu ayak ayk ustune atmş çülüklü sıpa bi elınıde ense yapmş kaydirigubbakcemile3 2-3 hafta sonrada 3lü teste gitcez
kızlar bebeğimi gördüm bugün küçücük allahım kesini da gördüm allahım haftaya kalp atışlarını dinletecek inşallah dinlemek nasip olur
:kedi:canım inan biliyorum hep dua ettiginizi ama ben sürekli sölecince rahat ediyorum rabbim bu birbirini görmeden tanımadan dua yapanların duasını kabul eder ümidim çok o yüzden tekrarlıyorum ben de siz hamilelere ediyorum evlatlarınızla beraber saglıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür ve daha neler neler olsun diye allahım inşallah kabul edcek bana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etcek inşallah:Saruboceq:Rabbim hayırlı zmanda vericek inş. hayatım bozma moralini sakın
Dualarımız hepinizle inan
canım dilekcim ben kullanıyorum normalde şeker hastalarına verilen bi ilaç glifor yada glukofen 850 mg lık kandaki şeker oranını düşüüren tamamen insülin hormonuyla alakalı bi ilaç drun bana dedigi bu hap sayesinde iştahım kesilecekmiş insülinde normalleşeceginden dolayı kilo almıycam zayıflıycam hormonum düzeldiginden saglıklı yumurtlayacagım yani bi nevi hamile kalmaya yardımcı bi ilaç ben tedavi görsemde görmesemde bu hapı hep almalıymışım taki hamile kaldıgımı ögrenene kadarkızlarr nabersiniz?
glukofen veya Cyclo-progynova kullanan var mı ? yada birşey bilen , duyan?
kitty amin canım inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq: cok sevindim nagişim :nazar::nazar:bol bol dinlen kendini fazlada yorma bidenem Şeniz[/QUOTE .!.:ablacım dinleniyorum dün dr altan baktı görünmez diye oda dr gelince çok ağrı yaptı kortum akşama kadar yattım
sağolsun eşim yemek bile yaptırmıyor akşam işten geldi yat dedi direk mutfağa geçti yemek hazırladı kaldırmıyor beni hiçkaydirigubbakcemile5yerimseniben
bana doktor yine progestan verdi canım adetimi düzenlesin ve gebe kalayım diye. ben bu ilaçları forumlarda görmüştüm progestan almasamda bunlardan mı alsam diye ama vazgeçtim biri zayıflatıyo biri kilo aldırıyor ee işn içne innsülin falan girince aldım kuzu kuzu progestanı. progestan çok baş dönmesi sersemlik uyku yapıyo bende ondan istemiyordum ama aldık artık yapacak bişey yokcanım dilekcim ben kullanıyorum normalde şeker hastalarına verilen bi ilaç glifor yada glukofen 850 mg lık kandaki şeker oranını düşüüren tamamen insülin hormonuyla alakalı bi ilaç drun bana dedigi bu hap sayesinde iştahım kesilecekmiş insülinde normalleşeceginden dolayı kilo almıycam zayıflıycam hormonum düzeldiginden saglıklı yumurtlayacagım yani bi nevi hamile kalmaya yardımcı bi ilaç ben tedavi görsemde görmesemde bu hapı hep almalıymışım taki hamile kaldıgımı ögrenene kadar
canım sende de benim gibi pcos olmalı bildigimiz üzere bu hastalık tedavi edilmedigi sürece allah korusun rahim kanseri vede şeker hastalıgı yapıyo ben günde 2 kez almaya çalışıyom unutuyorum çogu zaman oda ilk zamanlar mide bulantısı yapıyodu ama şimdi şimdi yok bakalım nolcek
ne oldu kuzu sen niye merak ettin hapı drun mu dedi aklıma takıldı hocayerimseniben