Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar bebeğimi gördüm bugün küçücük allahım kesini da gördüm allahım haftaya kalp atışlarını dinletecek inşallah dinlemek nasip olur

Ohhhhhhhhh şükürler olsun Allahımaa allahım tamamına erdrsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
Darısını diğer kızlarımıza ver Rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bebeğimi gördüm bugün küçücük allahım kesini da gördüm allahım haftaya kalp atışlarını dinletecek inşallah dinlemek nasip olur

kızlarr nabersiniz?
glukofen veya Cyclo-progynova kullanan var mı ? yada birşey bilen , duyan?

Gözun aydın naghan canm devltı tavsye etmyrm dcm ama senn fıkrn bu doktrlar özelıne gtmessen devltte pek ılglnmyrlr bıle özelne gıdyr olsan devltede muayneye gtsen gene ılglnmyr bnm kynnm gtrdu işte begnmdım ılgsnı ne kılomu ölçtu ne tansynumu bebegı bıle dogru durt gostrmedı 100 tlyı aldı koydu

ohhhhhhhhhhhhh keyfine bak bizim ufaklıgın allahım nazarlardan esirgesin yerim ben onu Şenizopuyorumnanaktan

amin canım inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq: cok sevindim nagişim bol bol dinlen kendini fazlada yorma bidenem Şeniz

selam kızlar opuyorumnanaktan2 gundur kaynanam bendeydi giremedim o yuzden hepinizi öptum tabikide bebişlerimizideŞeniz

Rabbim hayırlı zmanda vericek inş. hayatım bozma moralini sakın
Dualarımız hepinizle inan
:kedi:canım inan biliyorum hep dua ettiginizi ama ben sürekli sölecince rahat ediyorum rabbim bu birbirini görmeden tanımadan dua yapanların duasını kabul eder ümidim çok o yüzden tekrarlıyorum ben de siz hamilelere ediyorum evlatlarınızla beraber saglıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür ve daha neler neler olsun diye allahım inşallah kabul edcek bana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etcek inşallah:Saruboceq:

kızlarr nabersiniz?
glukofen veya Cyclo-progynova kullanan var mı ? yada birşey bilen , duyan?
canım dilekcim ben kullanıyorum normalde şeker hastalarına verilen bi ilaç glifor yada glukofen 850 mg lık kandaki şeker oranını düşüüren tamamen insülin hormonuyla alakalı bi ilaç drun bana dedigi bu hap sayesinde iştahım kesilecekmiş insülinde normalleşeceginden dolayı kilo almıycam zayıflıycam hormonum düzeldiginden saglıklı yumurtlayacagım yani bi nevi hamile kalmaya yardımcı bi ilaç ben tedavi görsemde görmesemde bu hapı hep almalıymışım taki hamile kaldıgımı ögrenene kadar
canım sende de benim gibi pcos olmalı bildigimiz üzere bu hastalık tedavi edilmedigi sürece allah korusun rahim kanseri vede şeker hastalıgı yapıyo ben günde 2 kez almaya çalışıyom unutuyorum çogu zaman oda ilk zamanlar mide bulantısı yapıyodu ama şimdi şimdi yok bakalım nolcek
ne oldu kuzu sen niye merak ettin hapı drun mu dedi aklıma takıldı hoca yerimseniben

bana doktor yine progestan verdi canım adetimi düzenlesin ve gebe kalayım diye. ben bu ilaçları forumlarda görmüştüm progestan almasamda bunlardan mı alsam diye ama vazgeçtim biri zayıflatıyo biri kilo aldırıyor ee işn içne innsülin falan girince aldım kuzu kuzu progestanı. progestan çok baş dönmesi sersemlik uyku yapıyo bende ondan istemiyordum ama aldık artık yapacak bişey yok

ya müüü cüm sen koyarsında ben koyamammı kızım fotto =)))
Yani denicem en azından koymayı.. becerebilrsem ne ala:))))
Hem benim göbüş seninkini bastırır =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…