Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tubişcimmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmm allahım inşalllah bu defa sag salim kucagına almayı nasip etsin sana tatlımçok dikkat et kendine hayırlı olsun tebrikler
ayyyy ugurlu liste bekle ben geliyorummmmmmmm dermişim ama nasip sıra kimde bilinmez

Canım testi sali günü yatırdım cuma aldım..hemen çıkıyor 2-3 günde....İhbar tazminatımı isteyeceğim işsizliğe başvuracağım.Eğer ayarlayabilirsen 32.haftama 15 gün yada 1 ay kala başka yerden ssk mı gösterip doğum parası da alabilirmişim...inşallah olur güzelim..

güzelim sorunda hakkımı istemem den kaynaklandı..ben doğum iznimden önce 4 ayın ssk ücretimin aldığım maaş üzerinden yatmasını istedim.Asgari ücretten yatıyor ssk larımız. Patron önce muhasebeciyle görüşeyim olur dedi..Benim asgari ücretten doğum parası alırsan 1750 tl maaşım üzerinden olursa 4000 tl olcaktı. işveren ayda 250 tl 4 ay ssk ya fazladan para ödeyecekti.Diğer bir çalışan partonun yalakası iyi doldurmuş..çıkışım bu nedenle güzelim..bende işsizliğe başvuracağım. 32 haftama 15 gün yada 1 ay kala ssk mı gösterteceğim bir yerden eğer olursa doğum paramıda alacağım inşallah...allah patonuda,yalaka bayanı da nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum güzelim.Benim oğluşum önemli şuan..

Abyosun geçmiş olsun canım ya oluyor böyle durumlar malesef peki orda ne kadarlık sigortan vardıki işsizlik maaşı için 1050 gün şartı var çünkü benim bildiğim..

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

]

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker: 6 Ocak

DBS : 10 Ocak

gülgüzeli1769 12 Ocak

canikom38 13 Ocak

NeVYaS : 25 Ocak

livaza

********ŞUBAT*********

isolde 4 Şubat

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...

kıslar sizi çook özledim,eskisi gibi konuşamıyorus..
ben buhafta tedviye başlıyorum dua edin bana,inşallah Rabbim herkese sağlıklı bebişler yollar..

tubiloş listen güsel ama beni şubata yaz inşallah gelmes bidahaki ay,tüpbebek tedavisine başlıyacağıs çünkü bu ay..
dua edin bana..

Günaydın kızlar burcucum inşallah güzel haberini alırız yakında moralinizi yüksek tutmaya ve olumlu düşünmeye çalışın tatlım..Tubişim ya sonunda senide uğurlu listende gördük inşallah bu defa bebişin sağlıcakla gelecek teyzesi yer o mercimeği ya :))

Biz dün sabah çıktık hastaneden 2 gündür ovulasyon testi yapıyordum takibe gidemeyince kendim takip edeyim dedim 14. gün silikte olsa 2 çizgi vardı dün daha silikti çizgi ama akşam üstü şeffaf akıntım ve kasıklarımda ağrı oldu eşime dedim değerlendirelim bugünü akşam bi haber geldi yatılı misafir haydaa neyse misafir geldi oturuyoruz yatmak bilmiyor zaten hastanelerden uykusuzuz ayakta duramıyoruz bide çalışma yapıcaz eşim ben daha dayanamıycam yatalım dedi misafir sen yat demezmi eşim gitti dedim sakın uyuma bekle beni ben biraz durdum yanında dedim kusura bakma bende yorgun düştüm hastanede neyse o zaman kalktı herkes odasına çekildi bi baktım eşim uyuya kalmış bi sinir oldum sonra ben giyinirken uyandı sabah yapalım dedi iyi dedim biraz sonra kalktı neyse çalışmamızı yaptık çok şükür ama duşumuzu sabah alabildik Allahım affetsin..Baya uzun yazmışım ya

kızlarrrrrrrrrrr zize müjdem varrrrrrrr ben ben ben haaammiiiiiiiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyiimmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inanmıyorum yaaaaaaa hala

kızlarrrrrrrrrrr zize müjdem varrrrrrrr ben ben ben haaammiiiiiiiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyiimmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inanmıyorum yaaaaaaa hala

Tebrikler canım ya çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bizede dua edin..Listemiz gittikçe artıyor...hihoyyyt

tşrler canım inşallah allah sanada nasip etsin bede hiç umudum yoktu günüm geçti test yapmaya korktum ama eşimin doğum günüydü ona süpriz yapmak için aldım testi adam şoklarda çok mutluyum canım allah herkese versin
kanda baktıracağım pazartesi inşallah bide

rebrikkkk ederim kuşummmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bılıyordum zaten kuşum beklyrdum senden bu ay :lepi: gözün aydın canm allh tamamını erdırmeyı nası etsın bebeşin tutunur bu sefr senınle kalır inşallh canm benm ya opuyorumnanaktan tüm kalbımızle dua edıyoruz sana sen yat dınlen hiç bıyere kalkma olurmu kuzum

tebrkkkkler :sm_cool::sm_cool: canm benm sende aramzdasın demkkı degerın kaç cıktı cnm kan tahlılı yaptrdnmı

canım tebrik ederim..
nolur topiğimizdeki tüm hamişler bizlerden duanızı eksik etmeyin

tebrikler canım hayırlı olsun a.s.allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:

********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********

]

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker: 6 Ocak

DBS : 10 Ocak

gülgüzeli1769 12 Ocak

canikom38 13 Ocak

NeVYaS : 25 Ocak

livaza

********ŞUBAT*********

isolde 4 Şubat

gulguzeli1769 12 Şubat

kızlar herkezi sildim. yeni tarihlerinizi verirseniz ekleyecegim.
liste iyice bozulmuştu...

nagişim hayırlı olsun kuşummmmmmmm :dance:
çokk sevindim bitanem. rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
kan testini ne zaman yapıcan tatlım

nagişim hayırlı olsun kuşummmmmmmm :dance:
çokk sevindim bitanem. rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
kan testini ne zaman yapıcan tatlım

tşrler canım bende sevinçten ölecem valla biraz önce geldim testten ama çarşamba çıkacakmış sinir oldum artık beklicem:CüvCüv:

slm kızlar çok sevindim tubişim nagihanım ikinizi de tebrik ederim hayırlısıyla inş sonuna kadar sizinle olsun bebişleriniz tebrik ederim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…