Canım testi sali günü yatırdım cuma aldım..hemen çıkıyor 2-3 günde....İhbar tazminatımı isteyeceğim işsizliğe başvuracağım.Eğer ayarlayabilirsen 32.haftama 15 gün yada 1 ay kala başka yerden ssk mı gösterip doğum parası da alabilirmişim...inşallah olur güzelim..gundn cnm takma kafana hyrlısı ama patrn hamılesın dye cıkrtysa haknı armlısın pekı tazmnt fıln vereckmi işvern cıkrtyr sanrım dımı...neyse oğlun ıcın gözun aydın cnm saglıklı olsnlrda geçmi veryrlr bu testin sonucunu kzuum kac gun beklyrsun
güzelim sorunda hakkımı istemem den kaynaklandı..ben doğum iznimden önce 4 ayın ssk ücretimin aldığım maaş üzerinden yatmasını istedim.Asgari ücretten yatıyor ssk larımız. Patron önce muhasebeciyle görüşeyim olur dedi..Benim asgari ücretten doğum parası alırsan 1750 tl maaşım üzerinden olursa 4000 tl olcaktı. işveren ayda 250 tl 4 ay ssk ya fazladan para ödeyecekti.Diğer bir çalışan partonun yalakası iyi doldurmuş..çıkışım bu nedenle güzelim..bende işsizliğe başvuracağım. 32 haftama 15 gün yada 1 ay kala ssk mı gösterteceğim bir yerden eğer olursa doğum paramıda alacağım inşallah...allah patonuda,yalaka bayanı da nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum güzelim.Benim oğluşum önemli şuan..canım ya hakkında hayırlısı olsun...
nası patronmuşki o öle çalışanların dolduruşuna gelmiş aklım almıo vaalla...
oğluşun için çoksevindim cım..
allah sana bağışlasın..
önemli olanda oğlun zaten boşver gerisini...
kızlarrrrrrrrrrr zize müjdemvarrrrrrrr ben ben ben haaammiiiiiiiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyiimmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inanmıyorum yaaaaaaa hala
rebrikkkk ederim kuşummmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: bılıyordum zaten kuşum beklyrdum senden bu ay :lepi: gözün aydın canm allh tamamını erdırmeyı nası etsın bebeşin tutunur bu sefr senınle kalır inşallh canm benm ya opuyorumnanaktan tüm kalbımızle dua edıyoruz sana sen yat dınlen hiç bıyere kalkma olurmu kuzum
tebrkkkkler :sm_cool::sm_cool: canm benm sende aramzdasın demkkı degerın kaç cıktı cnm kan tahlılı yaptrdnmıkızlarrrrrrrrrrr zize müjdemvarrrrrrrr ben ben ben haaammiiiiiiiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyiimmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inanmıyorum yaaaaaaa hala
kızlarrrrrrrrrrr zize müjdemvarrrrrrrr ben ben ben haaammiiiiiiiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyiimmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inanmıyorum yaaaaaaa hala
tebrikler canım hayırlı olsun a.s.allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:kızlarrrrrrrrrrr zize müjdemvarrrrrrrr ben ben ben haaammiiiiiiiiiiiiiiiilllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyiimmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: inanmıyorum yaaaaaaa hala
bilmiyorum canım ya bugün gittim sağlık ocağına çarşamba verecekmiş sonucu nasıl uyuz oldum haklava:
canım tebrik ederim..
nolur topiğimizdeki tüm hamişler bizlerden duanızı eksik etmeyin
nasıl etmem canım bende herkesin dualarıyla hamile kaldığıma inanıyorum 5sene sonra hamile kaldım
Allha tüm istiyenlere nasip etsin inşallah
gerçi hala inanamıyorumda şu kan testini görseydim iyi olacaktı
tebrikler canım hayırlı olsun a.s.allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
AMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİNNN inşallah canım kimseyi eksikli bırakmasın herkese buduyguyu tattırsınsenağlama
nagişim hayırlı olsun kuşummmmmmmm:dance:
çokk sevindim bitanem. rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
kan testini ne zaman yapıcan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?