slm kızlar çok sevindim tubişim nagihanım ikinizi de tebrik ederim hayırlısıyla inş sonuna kadar sizinle olsun bebişleriniz tebrik ederim canlarım
Tubiş sen naptın canım msnden yazdım ama görmedin galiba tekrar tahlil yaptırdınmı? Doktora gittin mi ?Nasılsınnnn
slm kızlar çok sevindim tubişim nagihanım ikinizi de tebrik ederim hayırlısıyla inş sonuna kadar sizinle olsun bebişleriniz tebrik ederim canlarım
tatlım msne girmedim bgün. malum pek yazamıyorum.ancak böle yatarak :)
dün eşimin arrkadaşı kan almaya gelicekti, ben çıkmiyim diye. o da gelemedi dün. artık bugün gelir sanırım. bende yarın gidicem dr a büyük ihtimalle.eşim bugün yarım gün çalışıyor ve yarın boş.sende ne var ne yok kuşum?
slm kızlar naber kimler var bakalım ?
Selam canım ya bu kadar olur bende seni düşünüyordum şimdi dönmüş olması lazım diye nasılsın ne var ne yok..
slm kızlar naber kimler var bakalım ?
slm deryacım nasılsın bidenemmmmmmmmmmm?opuyorumnanaktanŞeniz ben iyiyim canım olan aynı seyler olmayan seyde hala bir bebek :roflol::roflol: sende ne var ne yok varmı guzel gelişmler canım ?:1hug:
Kityycannnn hoşgeldin anam nasılsın? Şeniz
Kityycannnn hoşgeldin anam nasılsın? Şeniz
derya kuzuuuuuuuuu eşin nasıl olduuu??
Bende bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım ama 10. gün tam gelişmemişti yumurtalarım sonra 14. gün takibe gidecektim eşim 12. gün zatürre oldu hastaneye yattık takibe gidemedim15. gün hastaneden çıktık 14 den itibaren kendim ovulasyon testi yapmaya başladım tam koyu olmadı daha ama 15 ve 16. günlerde çalıştık bugün akıntım baya arttı bugün çizgi nasıl olacak bakalım..Senin günün ne zaman..
hosbuldum cosmosum naber bidenem Şenizopuyorumnanaktansuper haberler gelmiş kızlardan en buyuk suprizide nagişim yaptı tubişimden zaten guzel haberler bekliyordum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?