günaydın canımkızlarr günaydın....bgn bismillah dierek serophoneye başladım bakalım
günaydın canım
i nşallah senin için hayırlı bi sonuç olsun melegine kavuş bu ay dr sonrası yine haberdar et ne diyo drun bakalım yumişlerin nası ilerliycek bilmiyorumkismile
canım isoldem çok teşekkürler tatlım...
benim daha günüm bile değil :)
bugün 25. günüm. ve sanırım 13-14 günlük.
en belli eden göğüslerim ve en sinir olduum bulantılarımdı...
rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
nolur dua edn bu defa meleğim benimle kalsın opuyorumnanaktan
kuşum sen hamilemisin?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden.allah gölnüne göre versin.inşallah bebeyin bu sefer senle kalır.allah yardımcın olsun.yemin ederim coooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim.seni cok seviyorum bitanem gözün aydın canımolumunekankayizsmile
evet ttalım daha yeni öğrendim alkisalkisalkis
çok saol güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
şimdi önemli olan bu zor dönemi atlatmam...
iyiki varsınız opuyorumnanaktan
canım benim dualarım seninle......
kızlar günaydın..iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu dilerim hepinize. p.tesi günü işi bırakacağım işyerinde bazı sorunlar çıktı.benim hamileliğim ve hakkımı istemem nedeniyle.. malesef ki ayrılıyorum.bir süre belki sık sık görüşemeyiz ama yine fırsat buldukça gireceğim arkadaşlar. Bu arada dün 3.lü tarama testinin sonucunu aldım. Herşey yolunda oğluşum gayet iyiymiş.Benim içinde tek önemli olan şey bu.Ama beni bu halimle işten çıkartan ve patronu dolduruşa getiren diğer çalışanları da allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece
[ımg]http://www.websanayi.com/rekser/www/delivery/avw.php?zoneid=33&n=a2155312[/ımg]
kızlar günaydın..iyi sabahlar ve güzel bir hafta sonu dilerim hepinize. P.tesi günü işi bırakacağım işyerinde bazı sorunlar çıktı.benim hamileliğim ve hakkımı istemem nedeniyle.. Malesef ki ayrılıyorum.bir süre belki sık sık görüşemeyiz ama yine fırsat buldukça gireceğim arkadaşlar. Bu arada dün 3.lü tarama testinin sonucunu aldım. Herşey yolunda oğluşum gayet iyiymiş.benim içinde tek önemli olan şey bu.ama beni bu halimle işten çıkartan ve patronu dolduruşa getiren diğer çalışanları da allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?