Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oya gördüm seniiii hoşgeldin bende tam gidiyodum valla kaydirigubbakcemile3
Çok açımm yemeğe incemm cokacimcoook
Derya nın eşine canım sıkıldı ama yemekde yemem lazım bebişim için :1no2:
inşallah güzelim herşey yolunda gider.. bu arada resimlerime oğlumla resmimi koydum bak bakalım 17 haftamız bitti bugün.yorumunu bekliyorum..Merhaba tatlım nasılsın?
Bende dün aldım sonucu tertemiz maşallahhhh
Seninkide temiz çıkar merak etme
Hayırlı haberlerle dön inşallah emi canımm :Saruboceq:
''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''
amiiiiinn canım amiiinnn bilmiorum ama bu ay içim nedense kıpır kıpır sanki bende siz o güzel haberi vericekmişim gib gelio..
bu cumartesi diil gelecek cumartesi gidicem kısmetse doktora serophone kullanmaya başlıcam yarın umarım bu ilacın faydasını görürüm..
İnşallah canım inşallah. Vakti zmanı gelmişse ilaç falan beklemez o merak etme sen
Ama sana tavsiyem hamile kalmadan önce bu gunlerin kıymetini bilmen
İnan hamilelik hiç kolay değil çok meşakkatli, daha sofraya oturup ağzımın tadıyla bi lokma yiyemedim mesela
Tabi zevkli yanları da var ama sen sakın kafana takma derim yinede
canım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah..allah tüm dualarını kabul etsin.:Saruboceq: :1hug:e güzel bi dua bu böyle okudukça içim rahatlıo...
İsolde cimmm inşallah hamile kalırsında tez zamanda görüşürüz senlen burdan aklinialirimsmile
:gitme::gitme:Neyse ben kacar hepİnİzİ optum fıstıklar
canım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah..allah tüm dualarını kabul etsin.:Saruboceq: :1hug: