Kızlar eşim zatürre olmuş( hastaneye yatırdım ona kıyafet almaya geldim eve bize dua edin..
.deryacım geçmiş olsun tatlım
rabbim acil şifalar versin.
tatlım aklıma ne geldi,
bi kuran felan mı okutsan he?
etrafındakileri, akrabalarını felan çağır, bi kuran okut evde.
sürekli bişeyler oluyor. rabbim hayra çevirsin...
biz bu cuma okutcaz. aşure de yapıcaz...
bu arada yarın eşim test alıcak.
cuma sabahı da yapıcam. bana dua edin olurmu?
çiçeem de hamiş olmadan önce 41 gün boyunca günde 24 defa fatiha okuyup ardından duasını etmiş. daha 30 lardayken hamile oldugunu öğrenmiş. bugün benim 13. günüm. rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
geçmiş olsun canım Alla şifa versin
deryacım geçmiş olsun tatlım
tatlım aklıma ne geldi,
çiçeem de hamiş olmadan önce 41 gün boyunca günde 24 defa fatiha okuyup ardından duasını etmiş. daha 30 lardayken hamile oldugunu öğrenmiş. bugün benim 13. günüm. rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
Amin bitanem sagol gece oldu 3 serum 6 ates dusurucu 3 antibiyotik 2 igne atesi daha yeni dustu baya agir geciriyor:sinifsinif:
Kızlar eşim zatürre olmuş( hastaneye yatırdım ona kıyafet almaya geldim eve bize dua edin..
canımmmmmmm geçmiş olsunKızlar eşim zatürre olmuş( hastaneye yatırdım ona kıyafet almaya geldim eve bize dua edin..
yaaa canım işte biz insanlar ben kötü hastayım diye şikayet ederken bilmiyoruz ki bizden daha fazla hasta olanları allahım herkese acil şifalar versin Şenizsanada geçmiş olsuncanım Allah tez zamanda şifa versin inşaallah atlatır, bende de bronşit var yaşanan sıkıntıyı tahmin edebiliyorum. bazen ağırlaştığımda böyle nefes alamıyor gibi oluyorum sanki eşinin yaşadığı daha zordur Allah sabır ve şifa versin canımmm
yaaa canım işte biz insanlar ben kötü hastayım diye şikayet ederken bilmiyoruz ki bizden daha fazla hasta olanları allahım herkese acil şifalar versin Şenizsanada geçmiş olsun
deryacım geçmiş olsun tatlım
tatlım aklıma ne geldi,
tatlım neden üzülüyorsunki??
bak ne güzel yumurtaların varmış zemuszemus
klomenle büyür inşallah...
hiç kafana takma kuşum...
bak cosmo da soldan yumurtlamıştı, onun sağ tüpü alınmıştı yanılmıyorsam.
ama rabbim isteyince zamanı gelince veriyor.
inşallah meleğin gelir bu ay :Saruboceq:
cosmopoli+ merhaba güzelim..nasılsın..2 gün önce 3lü tarama testimizi yaptrdık. yarın sonucunu alacağız kısmetse...sen ne zaman yaptırdın.sonucunu aldın mı güzelim
ayy ne güzel haber bu....
stellacımı tebrik ediorum...
nevyascım üzülme bitanem tubiloshunda dediği gibi rabbimden ümidini kesme..
hoş ümitsiz bi durumun yokki bitanem...
bakalım bana nedicek doktor amca bende bu ayın 16snda gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?