Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar günaydın doktorddan geliorum..
öncelikle hamile diilim..buarada alttan muayene etti.
serephone die bi ialç verdi...
pconun oldugunu yalnız korkulucak boyutta olmadıgını sledi..
hamile kalabilirsin yalnız biraz sabır ddedi....
önce bu ilacı kullanıcam sonraa tekrar muayene olucam falan filan işte..

allah yardımcımız olsun canım inşallah sende cinsiyyetini öyrenirsin.bence senin oglun olucak ama yinede hayırlısı tatlım[/QUOTE]AMİN CANM BİLMEM BEN SURKLI LIMON GÖRDÜMMÜ YIYORUM AMA DAYANMYRUM TURSU YYRUM AMA BEN KISS İSTIYORUM ZATEN YAA ALLH HAYRLISINI SAGLKLISINI VERSINDE GÜCÜNE GTMESIN ISIN ESPRISI ALLH TAMAMNI ERDRSIN HEPMZIN

GEÇMİŞ OLSUN CANM

allah yardımcımız olsun canım inşallah sende cinsiyyetini öyrenirsin.bence senin oglun olucak ama yinede hayırlısı tatlım
AMİN CANM BİLMEM BEN SURKLI LIMON GÖRDÜMMÜ YIYORUM AMA DAYANMYRUM TURSU YYRUM AMA BEN KISS İSTIYORUM ZATEN YAA ALLH HAYRLISINI SAGLKLISINI VERSINDE GÜCÜNE GTMESIN ISIN ESPRISI ALLH TAMAMNI ERDRSIN HEPMZIN

GEÇMİŞ OLSUN CANM[/QUOTE]

saol canımmm

Selam ısolde Çok geÇmıŞ olsun canım.allah acıl Şıfalar versın..

Abyosun napyaosun?puhahahahaah hadı kuzu hayırlısı bakalım ocak 23 te benımde randevu ıkılı test ıÇın ıgıdcez

Selam İsolde Çok geÇmİŞ olsun canım.allah acİl Şİfalar versİn..

Abyosun napyaosun?puhahahahaah hadİ kuzu hayırlısı bakalım ocak 23 te benİmde randevu İkİlİ test İÇİn İgİdcez

saol bitanem..
inşallah hayırlısı olur..
ama burda sizlerin güzel telaşlarınızı heyecanlı halleriniz gördükçe hem mutlu oluorum hemde umudumu kaybetmiorum...

Canım benım tabıkı kaybetmısceksın ....o nedemek Öyle
bak benı dÜŞÜn tatlım hıÇ sorun yok dıyordu doktor aylarca bekledım yıl olucaktı neredeyse yanı hemen olmuyor be kuzu olmuyor nasıp ıŞte bıŞeyler sebep oluyor ve olomuyor yanı...hakkmızda hayırlısı cÜmlemızın allah doĞru zamanı bılıyor yanı bır daha duymıcam umudunu yıtırmek falan o nedemekmıŞ Öyle
bak ÇıÇek duyuĞunda benım gebelık olayını dedıkı nınık kızma ama senden Ümıdımı kesmıŞtım deıd dÜŞÜn bak bunu bır kaÇ kıŞıden daha duymuŞtum o kadar ÜmıtsızmıŞım tyanı...puhahahahahaaa neyse nasıp kuzu aolucak zamanı var Öyle dÜŞÜn kı Öylede zaten

KIZ MÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ KALMI GELDı DONDUN KALDIN ÖYLE HAYIRDIR?NE ıŞLER ÇEVıRıYORSUN YıNE delikafadulden

DÖnmedı heralde canım en son aynı gÜn gÖrÜŞmÜŞtÜk baya oldu yanı gıremıyor heralde

Anladım hayatım ya bişey sorucam bide ben bugün adet olursam yumurta takibi için 3. günü pazara denk geliyor pazartesi gitsem sorun olurmu 4. gün pazar doktorum yok çünkü.

Olur kuzu farketmez eĞer Özelse 2.gÜnde gıdebılırsın c.tesı yanı daha ıyı olur ama olmazsa p.tesı gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…