Adet olmak üzereyim lekelenmem arttı baya..
Ya kızlar bide size sorucam ben adet olmadan önce 5-6 gün hafif hafif kanamam lekelenme tarzında oluyor yani bu sizlerdede oluyormu sebebi nedir acaba ya..
kac gün gecikti canım?belki yerleşme kanamasıdır?test yaptın mı?dr gitseydin canım?yok canım ben de öyle bisey olmuyordu
İyİyİm oyacım bendede olurdu hep genelde kİst sebep gÖsterİlİr ama yanİ bende kİst olmadıĞı dÖnemlerdede olurdu
Yok ola alakalı deĞİl kuzu bak benİm doktoruda demİŞtİ meselayumurtaların son derece kalİtelİ dİye bİraz yapıyla alakalı .yanİ ben bİldİm bİlelİ Öyleydİ hep Öyle olurdum
saol canım....Selam kızlar nasılsınız..İsoldecim geçmiş olsun..
Canım benİm tabİkİ kaybetmİsceksİn ....o nedemek Öyle
bak benİ dÜŞÜn tatlım hİÇ sorun yok dİyordu doktor aylarca bekledİm yıl olucaktı neredeyse yanİ hemen olmuyor be kuzu olmuyor nasİp İŞte bİŞeyler sebep oluyor ve olomuyor yanİ...hakkmızda hayırlısı cÜmlemİzİn allah doĞru zamanı bİlİyor yanİ bİr daha duymıcam umudunu yİtİrmek falan o nedemekmİŞ Öyle
bak ÇİÇek duyuĞunda benİm gebelİk olayını dedİkİ nİnİk kızma ama senden Ümİdİmİ kesmİŞtİm deİd dÜŞÜn bak bunu bİr kaÇ kİŞİden daha duymuŞtum o kadar ÜmİtsİzmİŞİm tyanİ...puhahahahahaaa neyse nasİp kuzu aolucak zamanı var Öyle dÜŞÜn kİ Öylede zaten
mürüvvet nasılsın güzelim..
sağol canım bende iyiyim..bu son günlerde gece ayaklarımda kramplar olmaya başladı..resmen bağırarak uyanıyorum uykudan.kafamçokkarıştıii sen naslsın canm
sağol canım bende iyiyim..bu son günlerde gece ayaklarımda kramplar olmaya başladı..resmen bağırarak uyanıyorum uykudan.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?