• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Adet olmak üzereyim lekelenmem arttı baya..

Ya kızlar bide size sorucam ben adet olmadan önce 5-6 gün hafif hafif kanamam lekelenme tarzında oluyor yani bu sizlerdede oluyormu sebebi nedir acaba ya..

Adet olmak üzereyim lekelenmem arttı baya..

Ya kızlar bide size sorucam ben adet olmadan önce 5-6 gün hafif hafif kanamam lekelenme tarzında oluyor yani bu sizlerdede oluyormu sebebi nedir acaba ya..

kac gün gecikti canım?belki yerleşme kanamasıdır?test yaptın mı?dr gitseydin canım?yok canım ben de öyle bisey olmuyordu

kac gün gecikti canım?belki yerleşme kanamasıdır?test yaptın mı?dr gitseydin canım?yok canım ben de öyle bisey olmuyordu

2 hafta geçti canım ama geçen cuma gitmiştim bebek yok söktürücü verdi doktor ben içmedim kendiliğinden gelsin diye yok canım adet belirtim bu..Hep böyle önden 5-6 gün lekeleniyorum..Bi yerde okudum yumurtaların kalitesiz olmasından kaynaklanıyor yazmıştı biri sanırım benimkilerde kalitesiz..delikafadulden

ıyıyım oyacım bendede olurdu hep genelde kıst sebep gÖsterılır ama yanı bende kıst olmadıĞı dÖnemlerdede olurdu

Yok ola alakalı deĞıl kuzu bak benım doktoruda demıŞtı meselayumurtaların son derece kalıtelı dıye bıraz yapıyla alakalı .yanı ben bıldım bılelı Öyleydı hep Öyle olurdum

Selam kızlar nasılsınız..İsoldecim geçmiş olsun..
saol canım....
Canım benİm tabİkİ kaybetmİsceksİn ....o nedemek Öyle
bak benİ dÜŞÜn tatlım hİÇ sorun yok dİyordu doktor aylarca bekledİm yıl olucaktı neredeyse yanİ hemen olmuyor be kuzu olmuyor nasİp İŞte bİŞeyler sebep oluyor ve olomuyor yanİ...hakkmızda hayırlısı cÜmlemİzİn allah doĞru zamanı bİlİyor yanİ bİr daha duymıcam umudunu yİtİrmek falan o nedemekmİŞ Öyle
bak ÇİÇek duyuĞunda benİm gebelİk olayını dedİkİ nİnİk kızma ama senden Ümİdİmİ kesmİŞtİm deİd dÜŞÜn bak bunu bİr kaÇ kİŞİden daha duymuŞtum o kadar ÜmİtsİzmİŞİm tyanİ...puhahahahahaaa neyse nasİp kuzu aolucak zamanı var Öyle dÜŞÜn kİ Öylede zaten

haklısın ninikcim..
bend edorum zamanı diilmiş demekki..
rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi evlat nasip ederde bende kocişi baba yaparım inşallah..
bnede anne tabii..

Back