Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KISS DAVŞAN SENLEDEMİ ARAMZDA3+3 GÜN VAR TİCKRINA GÖRE ÖLE BIZIM COSMO ILE ARAMZDA 3+3 GUN VRDI SENLEDE DEMKKİ BEN ORTANZDAYIM HER HALUKAR BAK COSMO BNDEN 3+3 ÖNCE SEN 3+3 SONRASIN BENDEN :roflol:

Selam kızlar test sonuçlarını aldım ama 2 ay önceki sonuca göre çok farklı sayı yüksek çıktı ama hareketli az..

yaaaa uffff kaynatmışsınız nan hani ben msn de açıktı niye ya niye yaaaaaaaaaaa özlüyodum siziiiiiiiiiiiiiiiii :bbo:

:
günaydın kızlarr şoktayım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen bütün herkese inşallahhhhhh

canım gözün aydın fazla girmiyorum birbaktım senin hamile haberin çok sevindim inşallah allah kucağına almak nasip eder:CüvCüv: tatlım

bizlerede dua edin artık kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

çiçeğim benim canım arkadaşım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah.

ayağını sürü kısss peşinden gelesim var opuyorumnanaktan
aminnnnnnn saol kuşummmmm gelecen tabiiiiiii sürüyom ayağımıı bak ninik sürüdü ben geldim şimdik sıra sizlerde opuyorumnanaktan

Çiçeğim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
canım benim çok saol aminnn opuyorumnanaktan

canım benim çok saolllaminn inşallah tez zamanda herkesin kucakları dolsun inşallahhhh dikkat edicem ediyorumda kuzum sende dikkat et kendine emii opuyorumnanaktan

çok saol canım aminnnnnnn inşallah tez zamanda sizlerde alıcaksınız meleğinizin haberini vericeksiniz bizlere opuyorumnanaktan

çiçekciğim hayırlı olsun tatlım...
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:
saol canım darısı sizlerin başına inşallah opuyorumnanaktan

hehehehe çok saol canım benimmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarımız hayırlı sağlıklı hamilelik geçirelim hamişler ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarımız tez zamamnda hayırlsııylan versin hamiş haberini inşallahh canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

CTESİ GİİTK CANIM DUYDUK SONUNDA ALLAHA ŞÜKÜR...BÜYÜMÜŞ BE EŞŞEK KADAR OLMUŞ SIPA delikafadulden MAŞALLAH
maşallahh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Selam kızlar test sonuçlarını aldım ama 2 ay önceki sonuca göre çok farklı sayı yüksek çıktı ama hareketli az..
tatlım hayırlısı olsun bizim spermiyogram sonuçlarınada bi doktor harekette sorun var gibi demişti çok takılmnayın olunca oluyo canını sıkma sakın hayırlısı olsun tatlım keçiboynuzu pemezi yedirdim ben kocama bak sende yedir çok iyi geliyormuş tatlım

Canımmmm hayırlı olsun ağustos annelerine bekliyorum seni
saol canım benim gelicem ağustos analarınaaaaaaa opuyorumnanaktan

:

canım gözün aydın fazla girmiyorum birbaktım senin hamile haberin çok sevindim inşallah allah kucağına almak nasip eder:CüvCüv: tatlım

bizlerede dua edin artık kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmm çok saol inşallah sende vericeksin tez zamanda böyle güzel bir haber dualarım hep sizlerle canım benim opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar sağol çiçeğim bende aldım keçboynuzu pekmezi yiyor canım bugün işe gitmedi eşim doktora gideceğiz sonuçlarımızla bakalım tedaviye başlayacakmı..

10.10.2009 Tarihli Sonuçlar

Perhiz :3 gün
Miktar :4 cc
Görünüm :Gri-Beyaz
Vizkozite :Normal
PH :8
Sıvılaşma Süresi : 60 dk
Sperm Sayısı : 8.600.000 1ml
Hareketsiz : % 35
Hareketli : % 65
ıleri Hızlı : % 55
ıleri Yavaş : % 8
Yerinde (lokal) : 2
Normal : 92
Anormal : 8
Baş : % 5
Kuyruk : % 3
Aglütınasyon : Negatif
Yuvarlak Hücre Her Sahada : 1-2

19.12.2009 Tarihli Sonuçlarımız

Perhiz : 3 gün
Toplam : 2.8 ml
Ph : H 8
Likefikasyon süresi : 15 dk
Viskozite : Normal
Görünüm : Gri - Opak
1. Saatte hareketli : %50
ileri hızlı hareketli : % 10
ıleri yavaş Hareketli : % 35
Yerinde hareketli : % 5
Haraketsiz : % 50
Sperm Yoğunluğu : 19.000.000 ml
Gros Anormal morfoloji : % 15
Yuvarlak Hücre : 1.000.000 ml
Lokosit: 1.000.000 ml

günaydııın larrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız güz gülleri keyfifler gıcır mııııııııııııııızemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…