Aldık canım bir önceki sonuca göre çok farklı kafam karıştı benimde bugün doktora göstereceğiz ne diyecek bakalım..Tabi sonuçlar iyi değil yine..
canım spermler içinmi iyi değil diosun...
pek anlamıorum bitanem ondan soruorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldık canım bir önceki sonuca göre çok farklı kafam karıştı benimde bugün doktora göstereceğiz ne diyecek bakalım..Tabi sonuçlar iyi değil yine..
Günaydın kızlar sağol çiçeğim bende aldım keçboynuzu pekmezi yiyor canım bugün işe gitmedi eşim doktora gideceğiz sonuçlarımızla bakalım tedaviye başlayacakmı..
10.10.2009 Tarihli Sonuçlar
Perhiz :3 gün
Miktar :4 cc
Görünüm :Gri-Beyaz
Vizkozite :Normal
PH :8
Sıvılaşma Süresi : 60 dk
Sperm Sayısı : 8.600.000 1ml
Hareketsiz : % 35
Hareketli : % 65
İleri Hızlı : % 55
İleri Yavaş : % 8
Yerinde (lokal) : 2
Normal : 92
Anormal : 8
Baş : % 5
Kuyruk : % 3
Aglütınasyon : Negatif
Yuvarlak Hücre Her Sahada : 1-2
19.12.2009 Tarihli Sonuçlarımız
Perhiz : 3 gün
Toplam : 2.8 ml
Ph : H 8
Likefikasyon süresi : 15 dk
Viskozite : Normal
Görünüm : Gri - Opak
1. Saatte hareketli : %50
ileri hızlı hareketli : % 10
İleri yavaş Hareketli : % 35
Yerinde hareketli : % 5
Haraketsiz : % 50
Sperm Yoğunluğu : 19.000.000 ml
Gros Anormal morfoloji : % 15
Yuvarlak Hücre : 1.000.000 ml
Lokosit: 1.000.000 ml
canım benim sayısı biraz az gibi ama ileri hızlısı falan çok iyi inşallah sayısınıda vitaminlerlen arttırıcaksınızz canınızı sıkmayın doktoru inşallah güzel şeyler diycek çözümsüz değil hiç olmayanlar var bizimkinin ileri hızlısı daha düşüktü tatlım ileri hizda problem var demişti netten bi doktor hatta yani cidden sakin olun moral bozmayıns akın allahım ol deyince olucaktır tatlımmm opuyorumnanaktan
Canım 2 sonucuda yazdım ilkinde sayımız 8.600.000 dü ama ileri hızlı hareketli %55 di son yaptırdığımızda sayı 19.000.000 çıktı ama ileri hızlı hareketli % 10 çıktı o yüzden kafam karıştı zaten..Hayrlısı inşallah canım..
hoş geldin canım alllahım yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda düzelir olsun canım saglıgımız için harcamalıyız allah can saglıgı versin:Saruboceq:Selam kızlar doktordan geldik sayı ve hız problemi teşhisi koydu 4 adet ilaç verdi 3 yada 6 ay kullanacak eşim.2 ilacı devlet karşılamıyor ve aylık ilaç maliyetimiz 250 tl ama napalım sonuç iyi olsunda..
Selam kızlar doktordan geldik sayı ve hız problemi teşhisi koydu 4 adet ilaç verdi 3 yada 6 ay kullanacak eşim.2 ilacı devlet karşılamıyor ve aylık ilaç maliyetimiz 250 tl ama napalım sonuç iyi olsunda..
hadi hayrlısı canm güsel hbrlrle gel bende cmrtsıyı sabrla beklyomSlm millet nabersinizzzzzzzz
Teyzeleri bugun 3lü testimiz var
Saat 2de dr gitcez![]()
ay oyacım sevndım ne gusel sennde gunlrımız yakındı dımı bende gıdınce ınşllh cınsytını ögrnrım erkk gıbı dedyse bıde erken harktlndıyse ve erken den göründuyse kesın erkktir cnm benmnaber kızlar nasılsınız?ben dun dr gıttım kızlar cok şükür her şey coooooooooooook iyi bebeyim 7.5santim olmuş.dr dediki 2li teste gerek yok 3lü tarama testi yapılıcakmış.ayy nasıl büymüş kızlar anlatamam tepe takla duruyordu tam yüzünü gösterdi dr dediki cok minyon yüzü var cok güldük kalbi nasıl hızlı atıyordu anlatamam.ben hep ultrasona girdiyimde aglıyorum bebeuimi gördüyümde allah her kese bu duyguyu tatırsın en kısa zaman da.heee bu arada cinsiyyeti sorduk dr dediki erkek ama tam kesin 5 ocakta söylerim.ben bişey anlamadım tam belli diyilse niye oglan dedi o zaman.vallah fark etmez saglıklı olsunda hic fark etmez oglan kız.bide hic durmuyo yerinde bizimki hep oynuyo bebişim.ama bi sorunum var kızlar tansyonum hep düşük mesela dün 7ye 3tu.dr sınırlendı ama napıyım hep böyle zaten.neyse kızlar cok öptüm hepinizi ben de yeni haberler bu.