kıslar doktordan geldim bidahaki ay tüpbebek tedavisne başlayacağıs inş.iyice araştırmam lazım bursada iyi doktor.
dua edelim öpüyorum
bende iyiyim oda ikimizde çok süperizzz Allahıma hamdolsun merakla biz onu bekliyoruz işte zaman geçer mi bilmem ama geçiyo galiba 4ayı devirdik baksana arada pıt pıt atıyo içimde bişey ama gerçekten öyle mi diye düşünemeden geçiyo biraz daha hareketlerini duysam onu dinlerken hızla geçer zaman sanki bana öyle gelio ay çok heyecanlı Rabbimden tek isteğim herkese yaşatsın
iidir can senden naberhoşbulduk mürü naber..
hadi gözün aydın bak üsülme etkelrsın bebş gelmez sonra allh isteyenlere tez zamnda versın dye hep duacıyz canm allh yardmcnz olsnkıslar doktordan geldim bidahaki ay tüpbebek tedavisne başlayacağıs inş.iyice araştırmam lazım bursada iyi doktor.
Dua edelim öpüyorum
müro nbr canım benimmmm
isoldecim sen nasılsın canım biz iyiyiz işte ne yapalım
ya kızlar çok üzgünüm dün öğle namazım bugün ikindi kaldı kılamadım içim hiç rahat deil ya
yaww napım canım yaa..
faturalarla boğşuom..
ya kızlar biş sorcam dün akşada beri afedersiniz ama it gibi kaşınıo vücudum...
banyodan çıktıktan sonra başladı..
halada devam edio..
anaaaaaaaamm noldu biyeee...
delikafaduldendelikafadulden
inş ya ne bilim alışınca böyle bir iki kez kalması çok üzüyo beni Rabbim herkese namaz kılacak fırsatlar yaratsın zaten insanın içinde olunca her türlü bulunuyo bi yolu ama üşengeciz biz
iidir canm senden nabermüro nbr canım benimmmm
isoldecim sen nasılsın canım biz iyiyiz işte ne yapalım
geçmş olsn alerjı olmşssundr canm bende dün kasınyrdum ama hamılelıkte oluyrmuş vcdda kasınma bende kasana kasna bı oldum esım kanttn dıye kızıyrdu ne yapyım ayy kasnyryaww napım canım yaa..
Faturalarla boğşuom..
Ya kızlar biş sorcam dün akşada beri afedersiniz ama it gibi kaşınıo vücudum...
Banyodan çıktıktan sonra başladı..
Halada devam edio..
Anaaaaaaaamm noldu biyeee...
delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?