Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende iyiyim oda ikimizde çok süperizzz Allahıma hamdolsun merakla biz onu bekliyoruz işte zaman geçer mi bilmem ama geçiyo galiba 4ayı devirdik baksana arada pıt pıt atıyo içimde bişey ama gerçekten öyle mi diye düşünemeden geçiyo biraz daha hareketlerini duysam onu dinlerken hızla geçer zaman sanki bana öyle gelio ay çok heyecanlı Rabbimden tek isteğim herkese yaşatsın

gülgüzeli hayırlısı olsun canım ya bi şekilde gelsin de meleğin benim bir arkadaşım cuma günü doğum yapmış onun da tüp bebekti Allahım versin yardımcı olsun tıp çok ilerledi hayırlısı olsun hakkınızda

Amin canım inş..

Ya benim problemim ebayden presed aldım gelmedi şimdi oraya gelmediğini bildirip tekrar talep edeceğim ben anlıyorum ama yazamıyorum malesef..

müro nbr canım benimmmm
isoldecim sen nasılsın canım biz iyiyiz işte ne yapalım

yaww napım canım yaa..
faturalarla boğşuom..
ya kızlar biş sorcam dün akşada beri afedersiniz ama it gibi kaşınıo vücudum...
banyodan çıktıktan sonra başladı..
halada devam edio..
anaaaaaaaamm noldu biyeee...

delikafaduldendelikafadulden

Bişey alerji yapmış olabilir canım o illet kaşıntıdan ne çekiyorum bi Allah bilir bi bennn Çok üzgünüm çoook

hayırdır kısss ben eşime hep banyodan çıkınca çok kaşınıyorum deyince temizliktendir diyorum ama sen biraz fazla temizlenmişsin anladığım kadarıylannnnnnkaydirigubbakcemile3

inş ya ne bilim alışınca böyle bir iki kez kalması çok üzüyo beni Rabbim herkese namaz kılacak fırsatlar yaratsın zaten insanın içinde olunca her türlü bulunuyo bi yolu ama üşengeciz biz

müro nbr canım benimmmm
isoldecim sen nasılsın canım biz iyiyiz işte ne yapalım
iidir canm senden naber

geçmş olsn alerjı olmşssundr canm bende dün kasınyrdum ama hamılelıkte oluyrmuş vcdda kasınma bende kasana kasna bı oldum esım kanttn dıye kızıyrdu ne yapyım ayy kasnyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…