yok kısssss daha cok srtım ve gögsum kasnyrdu gögsum kzrmş kanama dercsne gelmş benek benek digöbeğini mi kaşıyıp kanattın kız az yavaş kaşın müro hanım bebişine zarar vermeeeeee:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kısssss daha cok srtım ve gögsum kasnyrdu gögsum kzrmş kanama dercsne gelmş benek benek digöbeğini mi kaşıyıp kanattın kız az yavaş kaşın müro hanım bebişine zarar vermeeeeee:CüvCüv:
ınşallah tatlım bisey olmazOya cım korkma bitanem burda bi bomba patlama olayı olmuştu yanıbaşımda bende korkmuştum
benmde olmştu kanamam
korkma sen inş. herşey yolundadır
canım benım desteyın ıcın cok tşk ederım dr gıttım bebeyım cok ıyı ay nasılda buyumus.11 haftasını doldurduk.kanamam sterstenmış.dr 1ay ilişkıye yasak koydu.olan yıne kocama oldu:jeyyar:Hayatım bak senİ Üzen Şeylerden uzak o ve lÜtfen aĞlama...İnnakİ herŞey yolunda hayatım korkma sakın tamam mı?lÜtfen İyİ olduĞuna İnankİ annesİ oda kendİnİ İyİ hİssetsİn ama
allah dan canım eşim bana tam destek.cok problem yaşıyorum eşimin ailesıyle yaa napıcam bılmıyorum.Selam kızlar bugün herkes biraz gergin sanırım oyacım valla kendinden ve bebeğinden başka kimseyi düşünme eşin yanındaysa gerisi dış kapının mandalı misali hiç takma..
canım benımsenı cok ama cok sevıyorum tşkler cok ıyı oldum yazdıklarını okdum cok ıyı geldı bana opuyorumnanaktanOyacım ayrıntısını sormuyorum kİ tekrar sİnİrlenme dİye...kendİn dİyorsun İĞrenÇ İnsanlar dİye
takmıcaksın hayatım neden bÖyle İnsanları takıp ÜzÜlÜyorsun kİ en Önemlİolan Şu anda bebeĞİn lÜtfen onu dÜŞÜn salla gİtsn hayatım ya
meraba canım benım nasılsın?cok şukur dr gıttım bıseyı yok bebeyımın.ama uzulmemek elde dıyıl o kadar kotulukler yapıyolarkı anlatamam.o kadar yuzsuzlerkı dun benı arayıb bebeyı sorular,sankı cok umrularındadırmış gıbı.allahdan eşimde agızlarının payını verdı bırazcık olsada ıcım rahatladıgünaydınlaaaaarrrr..
oyacım canım benim neden üzüosun bitanem kendini bu kadar..
allah korusun bebğine bişi olucak..
bırak o adi insanların seni üzmesine izin verme..
hiç biş suan senin bebeginden daha önemli diil bitanemm
gunaydın kıscelerrr nasılsınz akalım hadı gözun adın canm bebeşin ii sen ii olrsanda o daha ii olacak benm gıbı stres sınır yapma bak canm örnk alma sakın beni :)
günayyydınnnnnnnn şekerler opuyorumnanaktan
evet canm öle yapmmz gerek ama dünde ben sınrlndım gene kaynana2,3 gundur hastaydı geçmş olsn neyın var dedık ogun dun gelmş kocam bana yukrı cıkak hadı dedı annlrlrden gelmştık 9sıralrı tamm dedım cıkncada annme gecmş olsun de dedı ters ters baktm nye ben demedımmı öle dyrsun kım dedı sımdı sana bunu dedım ben ogn surda surda demedımmı neyın vr demdımmı sende vrdın sen nye demedın o sana madem öle dedı dedı ya anne dıyemedınmı dedım cıkmyrum dedım işim vr benm ütü yapcm dedım otrdum arkmdan sana bana gecmş olsn demedı geln dye laf edyr sende seslnmyrsn ölemi dedım sınrlndm gttım yattm agldmnaber tatlım nasılsın?stressız bı gunum olsa dişimi kırıcam zaten.tamam tatlım sınırlenmemeye calışıcam
evet canm öle yapmmz gerek ama dünde ben sınrlndım gene kaynana2,3 gundur hastaydı geçmş olsn neyın var dedık ogun dun gelmş kocam bana yukrı cıkak hadı dedı annlrlrden gelmştık 9sıralrı tamm dedım cıkncada annme gecmş olsun de dedı ters ters baktm nye ben demedımmı öle dyrsun kım dedı sımdı sana bunu dedım ben ogn surda surda demedımmı neyın vr demdımmı sende vrdın sen nye demedın o sana madem öle dedı dedı ya anne dıyemedınmı dedım cıkmyrum dedım işim vr benm ütü yapcm dedım otrdum arkmdan sana bana gecmş olsn demedı geln dye laf edyr sende seslnmyrsn ölemi dedım sınrlndm gttım yattm agldm
sagol canım sanada günaydın yaşadıkların tabikide üzücü ama bazı şeyler olucak sen üzülsende kızsanda tınsanda tınmasanda olucak boşver hamileliginin mutlulugunun tadını çıkarmaya bak bişi diyimmi elin iyisi olmazz bize göre onlar kötü onlara göre biz yani herkes yaşıyo canım az çok herkesin başında ne diyim allahım onları bize bizi onlara hayırlı eylesingunaydın canım
Günaydın kızlar sıkmayın canlarınızı üzmeyin bebişleride :)
sagol canım sanada günaydın yaşadıkların tabikide üzücü ama bazı şeyler olucak sen üzülsende kızsanda tınsanda tınmasanda olucak boşver hamileliginin mutlulugunun tadını çıkarmaya bak bişi diyimmi elin iyisi olmazz bize göre onlar kötü onlara göre biz yani herkes yaşıyo canım az çok herkesin başında ne diyim allahım onları bize bizi onlara hayırlı eylesin
canım yaa yaşadıkların benimkiyle ne kadar benziyo aynı bina olunca zaman herşeyin ilacı biliyomusun geçiyo zamanla insanlar birbirini tanıyo tatlım yeri geliyo hepsi unutuluyo hani ben biraz daha kıdemliyim ya ondan sölüyorum takma sende ne aglıyosun canına mı yazık deil kapa kapını ohh bebiş sen baba keyif çatın kaydirigubbakcemile5evet canm öle yapmmz gerek ama dünde ben sınrlndım gene kaynana2,3 gundur hastaydı geçmş olsn neyın var dedık ogun dun gelmş kocam bana yukrı cıkak hadı dedı annlrlrden gelmştık 9sıralrı tamm dedım cıkncada annme gecmş olsun de dedı ters ters baktm nye ben demedımmı öle dyrsun kım dedı sımdı sana bunu dedım ben ogn surda surda demedımmı neyın vr demdımmı sende vrdın sen nye demedın o sana madem öle dedı dedı ya anne dıyemedınmı dedım cıkmyrum dedım işim vr benm ütü yapcm dedım otrdum arkmdan sana bana gecmş olsn demedı geln dye laf edyr sende seslnmyrsn ölemi dedım sınrlndm gttım yattm agldm
Sizi anlıyorum canım çok zor tabiki ama ne yapıcaksın bi yanda eşin bi yanda ailesi sonra huzursuzluklar oluyor malesef..
Oyacım daha adet olmadım yarın 1 hafta geçmiş olacak bekliyorum öyle..
bnm hrfde o bısey desın ınanr savnmz benı ben bısey desem ınanr ses etmz öle bısey herfın bu tavrı benı sınr eden zaten kaynana bana karsı demez herfe der oda bana bölmı yaptn sunu yap cıknca ha der bnde 1 senlk evlym cnm kaynana ıle muhatp olmdm hıc bu konlrda ama bı muhtp olrsm dıcem sen oglna dycgne gel bana de arkmdan deme dye kötu olmk ıstmyrm ama kötü blınyrm eşim sımdı benm annesını sevmdgmı sanyr laf sölyrm dye laf sokustryrm dyeya canım bak sakın sınırlenme gorduyun gıbı hepsı aynı.bence de cok dogru yapmışsın daha ne kadar kecmış olsun dıyıceksın kı?vallah var ya cok sınırlenıyorum boyle ınsanlara.eşin ne dıyo bu durumlara pekı?ben de 1senelık evlıyım vallah bunlara var ya omrumu yediler bıde utanmıyolar benı anneme şikayet edıyorlar.o kadar terbıyesız gorgusuz ınsanlarkı vallah dedıyım gıbı aglayıb bebeyını uzme.allah bıldıyı gıbı yapsın onları artık ben allaha bırakıyorum ne zamansa bana yapdıkları burunlarından gelıcelk.sen de aynı şekılde tkmıyıcaksın artık kafana hıc bıseyı canım tamam mı?:teselli: