kıslart bn kaçtım dua edin bana..
valla birincisi biz yuhlaıcaz ne yaptık bende bunu merak ediyorum ..ikincisi bu haberi kimseye özelden bildirmedim sen neden bunu bekliyorsun hani birine özelden yaıp haber versem eevet haklısın kızmakta yada darılmakta bu hberi topikten verdim ve sende burdan duydun yani dböyle güzel bir haberin üzerine ben senden böyle bir mevzuyu yapmanı hiç beklemezdim açıkçası seni herzaman sevdik ve saydık ama kusura bakma ya yani haberi duyar duymaz msne bunun istemini etmen hiç hoş olmadı kitty bence önce kendini eleştir sonra bizi...sonra biz değişti oluyoruz yok böyle bişey...ayrıca dostluktan bahsediyorsun dostluk bu mu peki sence giremediğimiz dönemlerde neden 5 dk dahi olsa açmadın msni ni ?sonuçta hiç bir şeklide bizdne haber almadın biz arada topiğe girerek senin son giriş saatine bakara k merak ettik hep sen bunu dahi yapmadın ?sonra kırıldım diyorsun valla bizde sana çok krıldık kırılmayla işler çözülüyorsa bizde kırıldık
Yuhh lanıcak naptık bilmiyorum
Bence sen onca gun topiğe msn ye girmeyip bizi merakta bıraktıığın için hakediyosun yuhlanmayı..
Her defasında aynını yaptın Biz seni merak edip üstüne düştükçe sen umurrsamadınbizi
Topiğe gelincede hepimizden ayrı ayrı ilgi bekliyosun
Biz sana sevgide yada saygıda kusuur etmedk
Senin bekledğn o ilgiyi bizde senden bekledik. hepsi bu
Çok zor değildi arada bir giripte durumundan sağlığından bizi haberdar etmen
Ninik sana özelden haber vermedi ama ben vemiştim vakti zmanında.
Ne fark etti ki ?
BEbeğimin kız olacağı nı duyurdum burdan tebrik bile etmedin.
Sen bilirsin Kityy ...
Pekİ ne yapmalıydık sence derya yanİ burda uyarılması gereken bİz mİyİz sence?
slm kızlar nbrsiniz eccik gergin gördüm sizi ama olcek o kadar dostlukta arada olur öyle şeyler eeeeee özlediniz miiiiii beniiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?