Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Oya cım korkma bitanem burda bi bomba patlama olayı olmuştu yanıbaşımda bende korkmuştum
benmde olmştu kanamam
korkma sen inş. herşey yolundadır

Hayatım bak senı Üzen Şeylerden uzak o ve lÜtfen aĞlama...ınnakı herŞey yolunda hayatım korkma sakın tamam mı?lÜtfen ıyı olduĞuna ınankı annesı oda kendını ıyı hıssetsın ama

Selam kızlar bugün herkes biraz gergin sanırım oyacım valla kendinden ve bebeğinden başka kimseyi düşünme eşin yanındaysa gerisi dış kapının mandalı misali hiç takma..

Oyacım ayrıntısını sormuyorum kı tekrar sınırlenme dıye...kendın dıyorsun ıĞrenÇ ınsanlar dıye
takmıcaksın hayatım neden bÖyle ınsanları takıp ÜzÜlÜyorsun kı en Önemlıolan Şu anda bebeĞın lÜtfen onu dÜŞÜn salla gıtsn hayatım ya

Burcucum canım üzüldüm sonuçlara ama durun bakalım doktor ne diyecek hemen ümitsizliğe kapılmayın kürler var ilaçlar var belki bi tedavisi vardır canım kendinide eşinide yıpratma inan onlar bizden daha çok üzülüyor bu duruma çok şükür tıp ilerledi en kötü ihtimal biraz daha bekler tüp bebek yaptırırsınız canım..

Kızlar kittyle aranızda bi gerginlik olmuş üzüldüm ama kırmayalım birbirimizi zaten yeni yeni toparlanıyoruz topiğimizde karşılıklı ilgi bekllemişsiniz buda birbirinize olan sevgiden kaynaklanıyor böyle olmasa kimse kimseyi tınlamazdı.

HADı KIZLAR BEN KAÇAR ZATEN TEK BEN KALMIŞIM KALAN SAHALAR BENıMDıR delikafadulden MUCKK

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba canlarımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ya burda ne rüzgarlar esmiş böleeeee bence kimsenin kimseye kırılmasına gerek yok hayat işte herşey herzaman istedigimiz bekledigimiz gibi olmaya biliyor tuzun kuru diceksiniz belkide ama hayat boş eglen coşşşş zemuszemus
canlarım allahım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda versin inşallah :Saruboceq:
tek tek isim isim yazamadım ama kusura bakmayın turkbayragia.s.

slm kızlar nbrsiniz eccik gergin gördüm sizi ama olcek o kadar dostlukta arada olur öyle şeyler eeeeee özlediniz miiiiii beniiiiiiiiii

kıslar doktordan geldim bidahaki ay tüpbebek tedavisne başlayacağıs inş.iyice araştırmam lazım bursada iyi doktor.
dua edelim öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…