Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım annesı sonucda her halde buyuk ıhtanmal annesıne ınanacak ama sakın canını sıkma valah zaman gelır eşin her şeyi cok guzel gorur annesınde ne oldugu ortaya cıkar yanı.azacık sabr edıcen.kaynana geldık ıse susma hıc bence susa susa başımıza cıkıyorlar.zamanı geldıyınde agzının payını oyle ver kı sussun otursun yerınde pıs kadın

bu gun bızım kızlar nerde hıc gozukmuyolar.nınık cosma tubiş kalıba 2 gundur yok dıymı?

canım benım hamıle olma ıhtımalı var mı ?yanı bu kadar gecıktı bısey olmasın?adetın duzenlımı?

Ya daha öncedende düzensizdi ama 3 ay ilaç kullandım adetleri düzenlemek için yani en azından ilaçlardan sonra bu ilk ay bi düzenli olmam lazımdı diye düşünüyorum.

Adet günümde yani geçen perşembe kanda baktırdım negatif ondan sonra ctesi evde test yaptım negatif.Cumartesiden beri beklemedeyim işte yarın yada cuma dr gidicem kırmızılar gelmezse..

mürü sen hamileliğini testte gördünmü kaç gün geçmişti

canm benm önceki adetım 20de geldi erken gelmştı ıntrntte hesapldım gelecek aykı beklnmyen reglm 27 gun sonra dyrdu yani satım 27 dyrdu ben 27.gün test yaptım idrr pozıtıf cıktı aynı gun doktora gıttım pozıtıf cıktı canm yani gecen ay erkn oldgmdan dolyımı günü bellı degldı yada gunummuydu bılmyrm ıntrntn dedıgı tarhte pztf cıktım yani gecıkme yokmuş gıbı görnyordu ama idrrmda o kadar koyuyduki cizgi sanki cok geçikmiş bırnın gibiydı test

Anladım canım erken döllenme olmuş demekki sende..

kızlar ya ben galiba adetmi olucam ne bilmiorum....
kahverengi akıntım vardı...
ama hiç adet belirtim yoktuk ..
hiç anlamdım bu işi ben...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

benimde ağrılarım arttı akşama sabaha gelecek sanırım kırmızılar..

kızlar ya ben galiba adetmi olucam ne bilmiorum....
Kahverengi akıntım vardı...
Ama hiç adet belirtim yoktuk ..
Hiç anlamdım bu işi ben...
Mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

belkı yerleşmedır kıslr gelmz ınsllh kırmslr

ıyi geceler kızlar benim kırmızılar gelmedi yarın görümcemin tavsiye ettiği bi doktora gideceğiz karşıda bakalım o ne diyecek durumuma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…