bnm hrfde o bısey desın ınanr savnmz benı ben bısey desem ınanr ses etmz öle bısey herfın bu tavrı benı sınr eden zaten kaynana bana karsı demez herfe der oda bana bölmı yaptn sunu yap cıknca ha der bnde 1 senlk evlym cnm kaynana ıle muhatp olmdm hıc bu konlrda ama bı muhtp olrsm dıcem sen oglna dycgne gel bana de arkmdan deme dye kötu olmk ıstmyrm ama kötü blınyrm eşim sımdı benm annesını sevmdgmı sanyr laf sölyrm dye laf sokustryrm dye
canım benım hamıle olma ıhtımalı var mı ?yanı bu kadar gecıktı bısey olmasın?adetın duzenlımı?
bu gun bızım kızlar nerde hıc gozukmuyolar.nınık cosma tubiş kalıba 2 gundur yok dıymı?
evet canm ölekızlar bu ara yoğun yıl sonu geldi çalışanlar için yoğun bir dönem fırsat bulunca gelirler..
mürü sen hamileliğini testte gördünmü kaç gün geçmişti
canm benm önceki adetım 20de geldi erken gelmştı ıntrntte hesapldım gelecek aykı beklnmyen reglm 27 gun sonra dyrdu yani satım 27 dyrdu ben 27.gün test yaptım idrr pozıtıf cıktı aynı gun doktora gıttım pozıtıf cıktı canm yani gecen ay erkn oldgmdan dolyımı günü bellı degldı yada gunummuydu bılmyrm ıntrntn dedıgı tarhte pztf cıktım yani gecıkme yokmuş gıbı görnyordu ama idrrmda o kadar koyuyduki cizgi sanki cok geçikmiş bırnın gibiydı test
Nbr sİznİ bakammmmm derya nbr İyİsİn hoŞsun dolusun boŞsun?
SELAM MİLLETTTT...........ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN HAŞİN KIZI NİNİK GELDİ :1ninca:
benimde ağrılarım arttı akşama sabaha gelecek sanırım kırmızılar..
kızlar ya ben galiba adetmi olucam ne bilmiorum....
Kahverengi akıntım vardı...
Ama hiç adet belirtim yoktuk ..
Hiç anlamdım bu işi ben...
Mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?