Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yuhhhhhhhhh yani artık ne diyeyim size inanın artık foruma girmek istemiyorum hepinizde bir degişiklik bir acayiplik var sizleri bu kadar degiştiren sey ne oldu onuda hala anlamıs degilim ama artık takmıyorum
özellikle ninik sana kırıldım bana bir mesaj atma lutfunda bile bulunmadın bunu bir kac kişiye söyledim bekledim bana guzel haberi vermeni ama yok eski ninikten eser yok neyse bende kendi yerimi bilirim farklı bir yerde oldugumu dusunuyordum ama öyle olmadıgını anladım cosmos sende öyle artık eski cosmos degilsin neyse kendinize iyi bakın arada gelir guzel haberlerinizi okurum ondan haric artık tek bir satır yazmam

hg canm nerlrdesın sen gecmişi okudunmu ben seni sordugumu hatrlyrm canm tubilosada sordum gördnmu dye ama onnda blgsı yokmş neden bu kadr kızdın nerdsn saglgn iimi

Ayrıca form bozuktu kımse gıremyrdu kımse yazmyrdu herkes daglmŞtı ben bı ara raporlydum fıln yenı form dÜzeldı mıllt yenı glmeye basladı neden cok kısdın

valla birincisi biz yuhlaıcaz ne yaptık bende bunu merak ediyorum ..ikincisi bu haberi kimseye özelden bildirmedim sen neden bunu bekliyorsun hani birine özelden yaıp haber versem eevet haklısın kızmakta yada darılmakta bu hberi topikten verdim ve sende burdan duydun yani dböyle güzel bir haberin üzerine ben senden böyle bir mevzuyu yapmanı hiç beklemezdim açıkçası seni herzaman sevdik ve saydık ama kusura bakma ya yani haberi duyar duymaz msne bunun istemini etmen hiç hoş olmadı kitty bence önce kendini eleştir sonra bizi...sonra biz değişti oluyoruz yok böyle bişey...ayrıca dostluktan bahsediyorsun dostluk bu mu peki sence giremediğimiz dönemlerde neden 5 dk dahi olsa açmadın msni ni ?sonuçta hiç bir şeklide bizdne haber almadın biz arada topiğe girerek senin son giriş saatine bakara k merak ettik hep sen bunu dahi yapmadın ?sonra kırıldım diyorsun valla bizde sana çok krıldık kırılmayla işler çözülüyorsa bizde kırıldık

Yuhh lanıcak naptık bilmiyorum
Bence sen onca gun topiğe msn ye girmeyip bizi merakta bıraktıığın için hakediyosun yuhlanmayı..
Her defasında aynını yaptın Biz seni merak edip üstüne düştükçe sen umurrsamadınbizi
Topiğe gelincede hepimizden ayrı ayrı ilgi bekliyosun
Biz sana sevgide yada saygıda kusuur etmedk
Senin bekledğn o ilgiyi bizde senden bekledik. hepsi bu
Çok zor değildi arada bir giripte durumundan sağlığından bizi haberdar etmen
Ninik sana özelden haber vermedi ama ben vemiştim vakti zmanında.
Ne fark etti ki ?
BEbeğimin kız olacağı nı duyurdum burdan tebrik bile etmedin.
Sen bilirsin Kityy ...

hoşgeldn oyacım nasılsın?
Bulantıların için yemekten yarım saat önce metpamid içeblrsn istersen

nasılsın canım benım ben hıc ıyı deyılım bır z problemlerım var yazım sızınde moralını bozmak ıstemıyıorum.mıde bulantılarım bıraz hafıfledı dr başka bı ilac yazmıştı onu iciyorum kuşum.sen nasılsın?

Oayacım ne oldu anlat saÇmalama hadİ?

canım benım sen nasılsın?yaa vallah canınızı sıkmak ıstemıyorum.eşimin ailesiyle sorunlarım var.dun o kadar kotu olmuşumkı bayılmışdış sonra kendıme geldım kanamam oldu.cok korktum.dr konuştum korkma dedı bu gun randevu aldım gıdıcem 5 bucukta

ayy oyacım çok geçmiş olsun. inşallah herşey yolundadır Allah ın izniyle canım. lütfen hiçbirşey için kendini sıkma. bebeğini düşün. o ve sen iyi olun da gerisini boşver Allah a havale et kuzucum...

yemın ederım aglayarak zor yazıyorum ben hak etmedıyım şeylerı yaşıyorum nıye boyle oluyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…