Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

]

********KASIM*********

SARICıVCıV :23 Kasım ???

sblkmbsr :24 Kasım ???

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

********ARALIK*********

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

NeVYas: 10 Aralık

çiçekcik: 11 Aralık

canikom38: 14 Aralık

KıTTYCAT :14 Aralık

kamyas: 18 Aralık

isolde: ??

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker: 6 Ocak

DBS

gülgüzeli1769 12 Ocak

TUBıLOSHH: ??

Son düzenleme:
selam tubişim benden bu ayda geçti 12sinde regli oldum,bidhaki ayın 12sine kaldım,
bu ay doktora gidicem tahlillerimi yaptıracam eşime de baktıracam,boş boş beklemekten sıkıldım..
ninikim hamilymiş çook sevindim yaaa

kızlar selam.
nasılsınız bakalım?
ben 5 gün gecikmeli regl oldum...
ama içim rahatladı. kist mist olmamasına sevindim. ama halen agrım var. gecikmeli olunca agrılı oldu
şükür dr. durumum olmadan geldi.
kısmet bakalım...
öpüyorum siziii kaydirigubbakcemile5

hadi neyse canım kotu bısey olmadıda şukur.yenı yıl hepınıze ugurlu gelır ınşallah

günaydınnnn nabrsizni bakimmm.....kızlarrrrr ne diyornuz özledinizmi beniiii ya ben özlenmicek adam mıyım beee sorduğum soruya bak yanidelikafadulden

VAY ANASINI KONUŞ NKONUŞ
MÜRO KONUŞ ANASINI DSATIMMMM KESECEM O DıLıNı SENıN....KIZIM BAK BENSıZ SEN OLAMAZ BUNU BıL YANı LÜTFEN BANA ıYı DAVRAN ...delikafadulden SORARIM SAAN MÜÜÜ HANIM BEN OOLMASAM KıMLE DıDıŞECEKSıN ACABA NBURDA HIII KıMLE

naniknanik laelaelaelaelae

SENDEN ÖNCE COSMO VARDI ŞİMDİ SIRA SENDE :roflol: NİNİKKK lülülülülülü NİNİKKKlaelaelaelaelae ÇÖMANNE

HAHAHA
YÜRÜ GıT LEN ÇÖM SıZSıNıZ LEN BıZ BU TOPıĞıN EN ESKıLERıNDENıZ
HATTA BU KLÜP YOKKENEN DIŞARIDA BULUŞUP BU KLÜBÜ KURDUK O KADAR ESKı YANı delikafadulden
LEN ASIL ÇÖMN SıZSıNıZ BE GELDıNıZ 2-3 AYDA PATLATTINIZ BOM BAYI AMA BEN KIZLARIN ÖNÜNÜ AÇTIM ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK ARTIK HEPSı DÖKÜLECEK ARKAMDAN ALLAHIN ıZNıYLE BAK GÖR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…