HAHAHA
YÜRÜ GİT LEN ÇÖM SİZSİNİZ LEN BİZ BU TOPİĞİN EN ESKİLERİNDENİZ
HATTA BU KLÜP YOKKENEN DIŞARIDA BULUŞUP BU KLÜBÜ KURDUK O KADAR ESKİ YANİ delikafadulden
LEN ASIL ÇÖMN SİZSİNİZ BE GELDİNİZ 2-3 AYDA PATLATTINIZ BOM BAYI AMA BEN KIZLARIN ÖNÜNÜ AÇTIM ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK ARTIK HEPSİ DÖKÜLECEK ARKAMDAN ALLAHIN İZNİYLE BAK GÖR
ninikin neresi çöm kız aaa duyanda 18 lik sanıcak
30una girmiş hangi çömmmmm
KIZIM VARYA İKİNİZEDE BİR DALARIM KENDİNİSE GELEMEZSİNİZ LEN KIRKA MERDİVEN DAYAMIŞSIN UTANMADAN KONUŞMA LEN MÜÜÜ BİRAZ DAHA ERKEN DOĞSAYMIŞIN ANNE DİYEBİLİRDİM SANA PUHAAAAAA :lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden ŞU HAREKETİ YAPMADAN GEÇEMİCEM :mymeka: HAHAHAHA delikafadulden
TABİ TAZE GELİNİM DAHA 1SENEYI YENI GIRDIM EVLLGMDE KISIMmÜÜÜÜÜÜÜ şımarma anam sende
Sanki sen taze gelnnsn len :)))
HG CANM NBRSNZselam kızlar nassınızzz bakemmmm
ooo ne yaptınızz ninik hanımı celallendirmişinizzz şaşırdım doğrusu kendisi kadan uysal biri celallendiyse yaniii cidden suçlusunuzdurrr sırnaşık şey
ANAM SEN EVDE KALIP GEÇ EVLENDİYSEN BİZİM SUÇUMUZ NE YANİ
alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden naniknanik
BEN SAKINM KUZUM kaydirigubbakcemile3yavrular sakin olalım hoşbulduk müücümm yaa ninik topiğin delisi he deyip geçcenn hahahahahaha
SEN BİLYN SEBEBINI :roflol:hoşbulduk müüüü
niye atışıyonuz böle aşık ozanlar gibi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?