Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:1shok: :1shok: NE OTUZU LEN VAY VAY VAYYYYYY ARKADAŞA BAKKKK TÜHHH YAZIKLAR OLSUN LEN SANA...GELDıMı TÜKÜRÜK YÜÜNE HIII TÜKÜTREYıM Bı DAHA...

:roflol: KISIM ANNE DIYORUM DIKKTINI CEKRIM YENİ ANNE OLMYRMUSUN SEN BIZDEN SONRA KALMADINMI HAMİLElaelaelaelaelae

KIZIM VARYA İKİNİZEDE BİR DALARIM KENDİNİSE GELEMEZSİNİZ LEN KIRKA MERDİVEN DAYAMIŞSIN UTANMADAN KONUŞMA LEN MÜÜÜ BİRAZ DAHA ERKEN DOĞSAYMIŞIN ANNE DİYEBİLİRDİM SANA PUHAAAAAA :lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden ŞU HAREKETİ YAPMADAN GEÇEMİCEM :mymeka: HAHAHAHA delikafadulden

ooo ne yaptınızz ninik hanımı celallendirmişinizzz şaşırdım doğrusu kendisi kadan uysal biri celallendiyse yaniii cidden suçlusunuzdurrr sırnaşık şey

HAHAY KIM 40A MERDVN DAYMŞ ACABA KSIIM :mymeka: ERKN DOGMŞ OLSAM ANNE DEGL COCUK DERDIN BANAkaydirigubbakcemile3

ANAM SEN EVDE KALIP GEÇ EVLENDıYSEN BıZıM SUÇUMUZ NE YANı
alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…