oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa burdamsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benım ıyısındır inşallah ben şimdilik cıkıyorum eşimle sınamaya gıdıyoruz gelınce konuşuruz.karnım azacık buyumuş tatlım.senınkı pekı?cok opuyorum canım gorüşürüz.Ben de buralardayoım da çok yoğun aşkım işyeri
ondan giremiyom zırt pırt
sen nasılsın bebiş nasıl karnın buyudumu
kızlar az sonra kan vermeye gidiom bana dua edin nolurrrr
canım benim kader arkadaşım sabahı beklemedik eşim yap dedi ve tek çizgi malesefmafoldumbencanım yok tekrarlamadım.
yarın da olmazsam pazartesi günü tekrarlıcam idrar testini. negatifse hemen kan vermeye gidicem. o da negatifse dr a...
bana dua edin nolur. bu gecikme hayra alamet olsun...
artık bende sevineyim :Saruboceq:
rabbim isteyen herkeze nasip etsin...
sabah güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem...
canım benim canımız sag olsun daha yaşımz genç olur inşallah ayy olsaydı ne güzel ikimiz birden giriş yapcaktık listeye Çok üzgünüm çoooksenağlamakızlar kan testim negatif çıktı.
olsun herşeyde bir hayır var...
zaten pek ümidim yoktu. günümün geçmesi bana aceba mı? diye düşündürdü okadar...
inşallah kötü bişey yoktur. günüm asla gecikmezdi. pazartesiye kadar gelmezse dr a gidicem.
öpüyorum siziii... Şeniz
kızlar kan testim negatif çıktı.
olsun herşeyde bir hayır var...
zaten pek ümidim yoktu. günümün geçmesi bana aceba mı? diye düşündürdü okadar...
inşallah kötü bişey yoktur. günüm asla gecikmezdi. pazartesiye kadar gelmezse dr a gidicem.
öpüyorum siziii... Şeniz
CANIM BENIM DAHA YAŞIN KAC KI INŞALLAH YENİ YIL SANA UGURLU GELIR KUŞUM.ZATEN PEKDE UMUTLU DIYILDIN DEDIYIN KADARIYLA.SENI COK SEVIYORUM HEP YANINDAYIM SAKIN KENDINI UZME AMA PAZARTESINE KADAR ADET OLMAZSAN DR GIT BENCE:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?