Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

naber kızlar yazıb doldurmuşsunuz.ınşallah hamılesınızdır 2nızde.bıraz da bekleyın kızlar ne demişler:bekleyen derviş muradına ermişmiydi neydi dogru mu yazdım bilemiyorumkaydirigubbakcemile3 sizde inşallah muradınıza eresiniz:Saruboceq:başka ne var ne yok.cosmoyu bıde cicemi gormuyorum ve tabii niniki nerelerdeler.

Ben de buralardayoım da çok yoğun aşkım işyeri
ondan giremiyom zırt pırt
sen nasılsın bebiş nasıl karnın buyudumu

Ben de buralardayoım da çok yoğun aşkım işyeri
ondan giremiyom zırt pırt
sen nasılsın bebiş nasıl karnın buyudumu
canım benım ıyısındır inşallah ben şimdilik cıkıyorum eşimle sınamaya gıdıyoruz gelınce konuşuruz.karnım azacık buyumuş tatlım.senınkı pekı?cok opuyorum canım gorüşürüz.
kızlar az sonra kan vermeye gidiom bana dua edin nolurrrr

dualarım hep senınle canım ıyı haberlerını beklıyoruz :Saruboceq:

kızlar kan verdim geldim ben. 1,5 saat sonra sonucu alcaz. bakalım sonuç beklediğim gibi negatif mi olucak. yoksa beklenmeyen bir sürpriz mi...

kızlar kan testim negatif çıktı.
olsun herşeyde bir hayır var...
zaten pek ümidim yoktu. günümün geçmesi bana aceba mı? diye düşündürdü okadar...
inşallah kötü bişey yoktur. günüm asla gecikmezdi. pazartesiye kadar gelmezse dr a gidicem.
öpüyorum siziii... Şeniz

canım benim kader arkadaşım sabahı beklemedik eşim yap dedi ve tek çizgi malesefmafoldumben
canım benim canımız sag olsun daha yaşımz genç olur inşallah ayy olsaydı ne güzel ikimiz birden giriş yapcaktık listeye Çok üzgünüm çoooksenağlama

CANIM BENIM DAHA YAŞIN KAC KI INŞALLAH YENİ YIL SANA UGURLU GELIR KUŞUM.ZATEN PEKDE UMUTLU DIYILDIN DEDIYIN KADARIYLA.SENI COK SEVIYORUM HEP YANINDAYIM SAKIN KENDINI UZME AMA PAZARTESINE KADAR ADET OLMAZSAN DR GIT BENCE:1hug:

CANIM BENIM DAHA YAŞIN KAC KI INŞALLAH YENİ YIL SANA UGURLU GELIR KUŞUM.ZATEN PEKDE UMUTLU DIYILDIN DEDIYIN KADARIYLA.SENI COK SEVIYORUM HEP YANINDAYIM SAKIN KENDINI UZME AMA PAZARTESINE KADAR ADET OLMAZSAN DR GIT BENCE:1hug:

saolasın kuşum benim...
evet pazartesiye kadar olmazsam dr a gidicem.
of ya yarın 31. günüm pöff ...
gelsin artık şu kırmızılaaarrr :tomato:

günaydın arkadaşlar nasılsınız
tubişim sonucun negatif çıkmış üzüldüm kuşummm benimde negatif çıkmıştı aman bu testler hep negatif mafoldumben
napalım kuşum hayırlısı olsun, vardır elbet bebeişin geleceği vakit, onu bekliyordur
Rabbim hepimize de sağlıklı bebişler versin :Saruboceq:

günaydın arkadaşlarrr..
tubiloshum üzülmüosun dimi bitanem..
bence sende böle adetin gecike gecike hamile kalanlardan olucaksın inşallah...

bu arada tubiloshum sen ben,m bu ayki adet tarihime 23 aralık yaz bebem yaaaaa....
geçen ay o tarihte olmuştum...
pek sağlam deel ama yine o tarihi beklicem başka napımki...

günaydııınnnnnnnnnnnnn canlarım yeni hafta yeni umutlar zemuszemus
kızlar ya kimse ateş ölçmüyomu tablo yapan filan yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…