• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

]

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

********KASIM*********

28mz2.gif
SARICıVCıV :23 Kasım ???

28mz2.gif
sblkmbsr :24 Kasım ???

28mz2.gif
Ceylan :25 Kasım

28mz2.gif
Livaza :25 Kasım

28mz2.gif
Ceylanmelek:27 Kasım

********ARALIK*********

28mz2.gif
NAGıHAN:4 Aralık

28mz2.gif
Dark:6 Aralık

28mz2.gif
NeVYas: 10 Aralık

28mz2.gif
çiçekcik: 11 Aralık

28mz2.gif
canikom38: 14 Aralık

28mz2.gif
KıTTYCAT :14 Aralık

28mz2.gif
kamyas: 18 Aralık

28mz2.gif
isolde: ??

********OCAK*********

28mz2.gif
Elover :3 ocak

28mz2.gif
Sincap_ :4 ocak

28mz2.gif
naneliseker: 6 Ocak

28mz2.gif
DBS

28mz2.gif
gülgüzeli1769 12 Ocak

28mz2.gif
TUBıLOSHH: ??

Son düzenleme:
selam tubişim benden bu ayda geçti 12sinde regli oldum,bidhaki ayın 12sine kaldım,
bu ay doktora gidicem tahlillerimi yaptıracam eşime de baktıracam,boş boş beklemekten sıkıldım..
ninikim hamilymiş çook sevindim yaaa

kızlar selam.
nasılsınız bakalım?
ben 5 gün gecikmeli regl oldum...
ama içim rahatladı. kist mist olmamasına sevindim. ama halen agrım var. gecikmeli olunca agrılı oldu
şükür dr. durumum olmadan geldi.
kısmet bakalım...
öpüyorum siziii kaydirigubbakcemile5

hadi neyse canım kotu bısey olmadıda şukur.yenı yıl hepınıze ugurlu gelır ınşallah

günaydınnnn nabrsizni bakimmm.....kızlarrrrr ne diyornuz özledinizmi beniiii ya ben özlenmicek adam mıyım beee sorduğum soruya bak yanidelikafadulden

VAY ANASINI KONUŞ NKONUŞ
MÜRO KONUŞ ANASINI DSATIMMMM KESECEM O DıLıNı SENıN....KIZIM BAK BENSıZ SEN OLAMAZ BUNU BıL YANı LÜTFEN BANA ıYı DAVRAN ...delikafadulden SORARIM SAAN MÜÜÜ HANIM BEN OOLMASAM KıMLE DıDıŞECEKSıN ACABA NBURDA HIII KıMLE

VAY ANASINI KONUŞ NKONUŞ
MÜRO KONUŞ ANASINI DSATIMMMM KESECEM O DİLİNİ SENİN....KIZIM BAK BENSİZ SEN OLAMAZ BUNU BİL YANİ LÜTFEN BANA İYİ DAVRAN ...delikafadulden SORARIM SAAN MÜÜÜ HANIM BEN OOLMASAM KİMLE DİDİŞECEKSİN ACABA NBURDA HIII KİMLE

naniknanik laelaelaelaelae

VAY ANASINI KONUŞ NKONUŞ
MÜRO KONUŞ ANASINI DSATIMMMM KESECEM O DİLİNİ SENİN....KIZIM BAK BENSİZ SEN OLAMAZ BUNU BİL YANİ LÜTFEN BANA İYİ DAVRAN ...delikafadulden SORARIM SAAN MÜÜÜ HANIM BEN OOLMASAM KİMLE DİDİŞECEKSİN ACABA NBURDA HIII KİMLE

SENDEN ÖNCE COSMO VARDI ŞİMDİ SIRA SENDE :roflol: NİNİKKK lülülülülülü NİNİKKKlaelaelaelaelae ÇÖMANNE

HAHAHA
YÜRÜ GıT LEN ÇÖM SıZSıNıZ LEN BıZ BU TOPıĞıN EN ESKıLERıNDENıZ
HATTA BU KLÜP YOKKENEN DIŞARIDA BULUŞUP BU KLÜBÜ KURDUK O KADAR ESKı YANı delikafadulden
LEN ASIL ÇÖMN SıZSıNıZ BE GELDıNıZ 2-3 AYDA PATLATTINIZ BOM BAYI AMA BEN KIZLARIN ÖNÜNÜ AÇTIM ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK ARTIK HEPSı DÖKÜLECEK ARKAMDAN ALLAHIN ıZNıYLE BAK GÖR

Back
X