Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam tubi selam abyosun selam oya

napyosunuz?????
napıyım tatlım ben geldım sen cıkmışsın

bıde ben evde kı testlere hıc guvenmıyorum.para tuzagı.bence 2 gunde dişin sık ve pazartesı gıt kan tahlılı yap.bu arada gec dllenmede ola bılır.ben 23 gun sonra hamıle oldugum ortaya cıkmıştı hatrlıyosan

günaydın arkadaşlar....
bgnlerde herkesin rüyasına hamile olarak giriorumya allah sonumu hayr etsin inşallah....
pinaxcım seninle karşılaşamadık arkaaşım ama yaşadıklarına gerçekten bend eçok üzüldüm rabbim yardımcın olsun arkadaşım....
bu arada hoşgedlin aramıza....

günayyyddınnnnnnnnnnn canlarım nasılsınızzzzzz opuyorumnanaktan
yaaaaaaaaa beni özleyen merak eden yokmu :umursamaz: iki gündür yoktumm evde keyif yaptım başardım psikolojim hamile yine midem bulanıyo kasıgımda batmalar filan yani hamile olsam bile hemen nası midem bulanıyo anlamıyom :roflol: ama çok etkileniyom belirtileri filan okudukça bugün bi test daha yapiyim bari ayy kızlar ya birleşelimde çinden ithal etsek bu testleri daha ucuza getirirdik allahım ya herşeyi ticarete döker oldum bu ne ya-tatlicadiarzu-
PINAX cım hoşgeldin aramıza allahım hepimizi korusun adı bile soguk kötü hastalıkların ama sen çok şükür kurtulmuşsun o günlerin inadına çok güzel mutlu günler geçirirsin inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız..Bugün tekrar test yaptım ama ne yazıkki tek çizgi sabah testten sonra uyudum tabi aklıma takıldı rüyamda sürekli testlerle uğraştım testte çıkmamış kan tahliline gidiyorum orda hamilesin diyorlar ağlayarak olduğum yere yığılıyorum inanamıyorum falan sonra annemlere eşime söylüyorum ne güzel bir bayram havasıydı mafoldumben psikoloji diye bişey kalmadı bende...

günaydın kızlaaarrr nasılsınız??

livazacım test yaptınmı bidenem?

beni özleyen yokmu demişsin. inan seni göremedim nerde bu kız dedim. yani alıştık varlıgına :) belki piskolojik değil cidden oluyordur belirtiler. testinin sonucunu bekliom hee

ayy canım benim bende sizleri özledim vede çok seviyorumopuyorumnanaktan inşallah dogrudur belirtiler yapınca yazarım ama yarın sabah yaparım herhalde ilk idrar daha iyi deniyo ya sen ne yaptın tatlım ne var ne yok testin bozukmuş bidaha yapmadın mı :hulya:

canım yok tekrarlamadım.
yarın da olmazsam pazartesi günü tekrarlıcam idrar testini. negatifse hemen kan vermeye gidicem. o da negatifse dr a...
bana dua edin nolur. bu gecikme hayra alamet olsun...
artık bende sevineyim :Saruboceq:
rabbim isteyen herkeze nasip etsin...

sabah güzel haberlerle gelirsin inşallah bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…