Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızlar ben sabah 5 te test yaptım yukardaki resimde göreceğiniz üzere çok silik 2. çizgi çıktı dün akşamda buna yakın çıkmıştı ama kan tahlili bugün negatif çıktı..:roflol:

Kızlar ben sabah 5 te test yaptım yukardaki resimde göreceğiniz üzere çok silik 2. çizgi çıktı dün akşamda buna yakın çıkmıştı ama kan tahlili bugün negatif çıktı..:roflol:

canım başka yerde tekrarlasan mı kan tahlilini aceba :uhm:
günün de bgün. ve daha olmadın...

bekle canım inş. hamilesindir çook sevinicem
hepini öptüm herkese selamlar ben fasla giremiyorum,özellikle kittyme ve niniğime çook slm çiçeğimle grş.tük bugn grş.kıslarr

benim günüm bugün yada yarın canım karnım ağrıyo ama gelecekler((
bıktım yaaa her ay beklemekten beklemicem artık

gelmez inşallah tatlım. içini ferah tut.
en önemlisi zaten kafaya takmamak. ama bunu gerçekleştirebilmek ne yazikki biraz zor...
kısmet bakalım. bekleyip görücez bitanem...

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

]

********KASIM*********

SARICıVCıV :23 Kasım ???

sblkmbsr :24 Kasım ???

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

********ARALIK*********

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

TUBıLOSHH: 8 Aralık

NeVYas: 10 Aralık

gülgüzeli1769 ??

çiçekcik: 11 Aralık

canikom38: 14 Aralık

KıTTYCAT :14 Aralık

kamyas: 18 Aralık

isolde: ??

********OCAK*********

Elover :3 ocak

Sincap_ :4 ocak

naneliseker:6 Ocak

DBS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…