• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızlar ben sabah 5 te test yaptım yukardaki resimde göreceğiniz üzere çok silik 2. çizgi çıktı dün akşamda buna yakın çıkmıştı ama kan tahlili bugün negatif çıktı..:roflol:

Kızlar ben sabah 5 te test yaptım yukardaki resimde göreceğiniz üzere çok silik 2. çizgi çıktı dün akşamda buna yakın çıkmıştı ama kan tahlili bugün negatif çıktı..:roflol:

canım başka yerde tekrarlasan mı kan tahlilini aceba :uhm:
günün de bgün. ve daha olmadın...

bekle canım inş. hamilesindir çook sevinicem
hepini öptüm herkese selamlar ben fasla giremiyorum,özellikle kittyme ve niniğime çook slm çiçeğimle grş.tük bugn grş.kıslarr

benim günüm bugün yada yarın canım karnım ağrıyo ama gelecekler:(((
bıktım yaaa her ay beklemekten beklemicem artık

gelmez inşallah tatlım. içini ferah tut.
en önemlisi zaten kafaya takmamak. ama bunu gerçekleştirebilmek ne yazikki biraz zor...
kısmet bakalım. bekleyip görücez bitanem...

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

]

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

********KASIM*********

28mz2.gif
SARICıVCıV :23 Kasım ???

28mz2.gif
sblkmbsr :24 Kasım ???

28mz2.gif
Ceylan :25 Kasım

28mz2.gif
Livaza :25 Kasım

28mz2.gif
Ceylanmelek:27 Kasım

********ARALIK*********

28mz2.gif
NAGıHAN:4 Aralık

28mz2.gif
Dark:6 Aralık

28mz2.gif
TUBıLOSHH: 8 Aralık

28mz2.gif
NeVYas: 10 Aralık

28mz2.gif
gülgüzeli1769 ??

28mz2.gif
çiçekcik: 11 Aralık

28mz2.gif
canikom38: 14 Aralık

28mz2.gif
KıTTYCAT :14 Aralık

28mz2.gif
kamyas: 18 Aralık

28mz2.gif
isolde: ??

********OCAK*********

28mz2.gif
Elover :3 ocak

28mz2.gif
Sincap_ :4 ocak

28mz2.gif
naneliseker:6 Ocak

28mz2.gif
DBS

Back
X