Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ıyı kuzucuk ne yapayım ıŞte bıldıĞınız gıbı..herŞey ylunda ınŞallah
haftaya randevum ıple Çekıyrum Çok merak edıyorum

ninikimm güzel haberler alıcaksın eminim ben. minik mercimek annesini üzmeden büyücekk...
sankim senin ooluşun olcak minikim hee bana öle geldi

vallamı kız tubiş...ben cosmoyada öel ddim bak kız olucak allahın izniyle kuzu onun...belli iolmuyo rihç bu işler valla aman hayırlı evlat olsunda mühim olanı bu

tubişş anam senin ateşin ne durumdaydı bu ay anlat bakam

yafrim ben bu ay ateş heççç ölçmedim. ayın 8 i günümdü ya? 8 inden beri ateşime baktım

8 aralık - 36-7
9 aralık - 36-8
10aralık - 36-8

daa düşüşe geçmemiş. ama bugün de olmazsam sabaha test yapim diorum. sence? CADIARZU

oyacım hoşgeldin canım..
en son haberi ninik verdi inşallah..
bizede el verirde inşallah bizde hamiş haberleri veririz..
senin hamişlik nası gidio canım..
nekadr oldu tam olarak....

AteŞın gÜzlede gerÇı ona yoĞunlaŞma ÇÜnkÜ benım bır ay bılıyorsun 36,8 lerdeydım ÖĞlen de pat adet oldum...ona yorma yanı ama yarın bence test al ve yap canım .hakında hayrlısı olsun 2 gÜn geÇmıŞ zaten
senın gÜnÜngecıkmıyordu bıldıĞım kadarıyla dımı

meraba kızlar nasılsınız bakayım?yenı haber falan var mı?

merhaba oyacım hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
şimdilik bi haber yok tatlım...

oyacım hoşgeldin canım..

isoldecim naber kuşumm? Şeniz

ısolde canım ınŞallah sende alıcaksın bÖle haberler kzuu...dÜne kadar ınan beklemezdım bak..sankı ben hıÇ hamıle kalamıcakmıŞım gıbı gelıyordu ınan
ama bak oldu.

evet kuşum asla geçmiyordu günüm. adet dönemimde eger bebiş varsa pat düşüodu...
inşallah bu defa farklı olur. bebişim benimleyse kalır inşallah...
ateşe yoğunlaşmıyorum tatlım. her an olabilirim diye düşünüyorum.
testim var ama bugün de beklim diyorum. sabah ilk idrarla yaparım. bu sabahkini telef ettim kaydirigubbakcemile3

yaf napım canım yaaa..bizim herif bi rüya görmüşte onu anlattıydım arkadaşalra..
hamile oluomuşum falan..
inşallah rüyalar geröçek olur..
sen naptın canım gelmedi dimi kırmızılar...

İsolde canım İnŞallah sende alıcaksın bÖle haberler kzuu...dÜne kadar İnan beklemezdİm bak..sankİ ben hİÇ hamİle kalamıcakmıŞım gİbİ gelİyordu İnan
ama bak oldu.

inşallah bitanem..
umudumu hiç yitirmiorum..
bigün bend eburda teyze oluosunuz kızlaaarr die haber vericem inşallah biliorumm

burdyım canm yazdgnı grmedım ii dıylm ıı olsun brzck sıkytm vr işte hafta sonuda doktr kontrlm var orda saglgı nasıl ögrncz artık sen nasılsın senn nasıl gıdyr
ınşallah ıyıdır her sey tatlım.bendende ne olsun.10 haftasını doldurdum.mıde bulantılarım hafıfledı bıraz co sukur.ayın 15ne randevum var.kan testı falan yapılmıştıda sonucları alıb dr gıdıcem.

meraba tatlım.bırazcık da sabr et sonu hayırdır ınşallah

oyacım hoşgeldin canım..

hoş bulduk tatlım sen nasılsın?inşallah tatlım senınde ıyı haberını alırız bu ay.:Saruboceq:bende ıyıyım cok sukur.10 hafta 2 gunluk tatlım.ınternetten cın takvımıne baktım kız cıkıyo benım kı dehihoyyythihoyyyt

yaf napım canım yaaa..bizim herif bi rüya görmüşte onu anlattıydım arkadaşalra..
hamile oluomuşum falan..
inşallah rüyalar geröçek olur..
sen naptın canım gelmedi dimi kırmızılar...

rüya güzel canım. rabbim hayra çevirsin. inşallah yakında o güzel haberi sende vericen kuşum...

şu an için gelen giden yok. ama bu gün de geçmeden tam emin olamiiciim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…