merhaba oyacım hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
şimdilik bi haber yok tatlım...
meraba tatlım nasılsın?azzacıkda sabr et.ınşallah ıyı haberı alırız senden de:Saruboceq::Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba oyacım hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
şimdilik bi haber yok tatlım...
meraba tatlım nasılsın?azzacıkda sabr et.ınşallah ıyı haberı alırız senden de:Saruboceq::Saruboceq:
lennn bennen ne ilgilenmionn :umursamaz:
küserim bak haaaa
ınşallah ıyıdır her sey tatlım.bendende ne olsun.10 haftasını doldurdum.mıde bulantılarım hafıfledı bıraz co sukur.ayın 15ne randevum var.kan testı falan yapılmıştıda sonucları alıb dr gıdıcem.
hoş bulduk tatlım sen nasılsın?inşallah tatlım senınde ıyı haberını alırız bu ay.:Saruboceq:bende ıyıyım cok sukur.10 hafta 2 gunluk tatlım.ınternetten cın takvımıne baktım kız cıkıyo benım kı dehihoyyythihoyyyt
isolde kac gunun kecdı canım
yıne gezıyon o topıg senın bu topıg benım.bıde benden kusuyon:mymeka:
ayy ne güzel canım allah nazarlardan saklasın inşallah..
cnım benim durum biras karışık..
normalde her ay 8inde olurdum ama gecen ay şaştı tarihler..
ve gecen ay 23ünde oldum..
şimdi bu ay kaçında olucam bilmiom....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka yaptım bidenem yaww...
bi bugünüm de geçsin öle yaparım test. inşallah iyi haberlerle gelirim...
bu arada çıkmalıyım ben. glirim ama 1-2 saate.
öpüyorum siziii Şeniz
bak tatlım sana bı sey anlatayım.ben hamıle kalmadan 3 ay once her ay 28 gunde bı oluyodum.sonra 2.5ay adet olmadım dr falan gıttım hamıle falan dıyılsın dedıler.steresten mış falan dedı dr ılac yazdı adet sokturucu,10 gun sonra adet oldum haa bıde doktor soylemıştıkı adetın duzensız ola bılır bu aralar.uzun sozun kısası eylulde adet oldum ekımı olmadım evde 5-6 kez test yaptım hepsı negatıf cıktı.anlayacagın yıne dusundum adet duzensızlıgı olmuş.ama dayanamadım kan testı yaptırdım ve 4 haftalık hamıle oldugum ortaya cıktı.yanı sana soyluyeceyım bu canım sakın kafana fazla takma bıde bu evde yapılan teste ben hıc ınanmıyorum
şuan galiba yumurtlama dönemimdeyim eger bu ayda şaşma olursa bende giderim canım doktoruma..
ninikte hamile kamdan önce adet düzenszliği yaşamış..
bende umarım sizin giibi bu düzensilklerden sonra hamiş kalırım...
ınşallah tatlım ınsallah dualarım hep senınle.ben cıkıyorum sımdılık.hepınızı cok optum.hepımızın hakkında hayırlısı:Saruboceq: