merhaba kızlar ben geldim..nasılsınız..
meraba kızlar nasılsınız
güzelim daha cinsiyeti belli değil. yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim sabahtan, bu üç boyutluda bu ikili taramada belli olur mu bilmiyorum olmazsa 1 ay daha bekleyeceğim öğrenmek için randevumuz 1 ay sonra ..bende çok merak ediyorum canım benim öğreneyim hemen haber vereceğim tatlım.:1hug:abyosunnn kuşum naber yaa???
cinsiyetini öğrendinmi minnişininnnn
meraktayımmm alkisalkisalkis
güzelim daha cinsiyeti belli değil. yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim sabahtan, bu üç boyutluda bu ikili taramada belli olur mu bilmiyorum olmazsa 1 ay daha bekleyeceğim öğrenmek için randevumuz 1 ay sonra ..bende çok merak ediyorum canım benim öğreneyim hemen haber vereceğim tatlım.:1hug:
benim içime de öyle doğuyor ama kociş kız olacak diyor bakalım kimin hisleri daha kuvvetli göreceğiz..:) allah hayırlı bir evlat versin güzelim en önemlisi.ayyy güzel haberlerle gel inşallah bitanem...
rabbim isteyen herkeze versin :Saruboceq:
benceeeee oğlun olcak gibi, nerden o kanıya vardın deme öle doğdu içime :roflol:
merhaba güzelim nasılsın?İyiyim kızlar siz nasılsınız..
merhaba güzelim nasılsın?
canım inşallah allah seninde yüzünü güldürür en yakın zamanda ve sende meleğine kavuşacağın günleri saymaya başlarsın inşallah güzelim. dualarım sizinle unutmayın.İyi canım bi değişiklik yok bekliyoruz :)
canım inşallah allah seninde yüzünü güldürür en yakın zamanda ve sende meleğine kavuşacağın günleri saymaya başlarsın inşallah güzelim. dualarım sizinle unutmayın.
kusura bakma pinax cım. bi dışarı çıkıp geldim hemen...
anlatsan akendini?
adın ne? yaşın kaç?
burasi hamileler bölümü mü ya ???:ecrin_bebek:
Merhaba pınar, ben derya burası hamile kalmaya çalışanlarının bölümü canım içimizden bir çok hamile çıktı çok şükür..
merhaba nevyas ))) Allah evlat sahibi olmak isteyen herkesi görür insallah :Saruboceq:
Ben de seneye katilirim insallah araniza )) bi tane var ikiciyi de seneye düsünüyoruz hayirlisiyla :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?