Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcakmış burda olanlar olmayanlara duyursun
ama varya kadınlar hep kız ister ya bende başından beri erkek de olabilir düşüncesine kendimi alıştırayım diye hep erkek demişim ve kendimi kaptırmışım biraz değişik oldum ilk duyunca kız kıyafetlerine falan bakıp yok belki erkek olur diye hep kendimi çekiyodum neyse prensesim geliyormuş sağlıklı olsun da hiç fark etmez rabbim herkese nasip etsin
eeeee ii haberler var mı

tuğbacım gözün aydın canım..
rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin gülüm...

:dance: canım hayırlı olur inşallah prensesinin dogdugunuda haber alırız burdan :CüvCüv:
allahım en kısa zamanda bizede versin PRENS :ecrin_bebek: PRENSES fark yapmaz ikisinede ihtiyacımız var hakkımızda hayırlısı ne ise o

kızlar selam...
ben şu an memleketteyim.
bayramı annemlerin yanında geçiricemmm :dance:
pek fazla giremiyorum nete. öpüyorum sizi canlarımmm

CANIM GÖZÜN AYdın .. Şeniz
Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun gerisi hikaye.. :lepi:
Sıra bende sanırım bakalım biizm sıpanın cinsiyeti ne? delikafadulden

SLM CANM HADİ HAYRLISI AYY NE GÜSEL BENDE HEP KIS İSTIYORUM KIS HISSEDYRUM KICIMDA BUYUDU HEP DERLER KIS OLNCA ARKADAN GENŞLRMİŞ :kedi: ANNE DIYE

Selam mi,lletttt
nabersinz?
Mürüvvet nerde kaç gundur hayrdır?
BURLRDYIM CANM AMA RAPOR DÖNÜŞÜ KENDIME GELMEDIM İŞLR BIRKMİŞ AY SONU İŞLER YOGUN BAYRM AGZI BIDE GİRMYRM CANLRM SIZLR NERELRDEESINZ BAKYRM AMA DAGLMŞSSINZopuyorumnanaktan

saolun arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın hiç kimseyi bebek özlemiyle sınamasın inş öpüyorum hepinizi görüşemeyiz artık şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun gelecek bayramlara bebekli göbüşlü girmek nasip olsun hepimize hadi ii dinlenin ii gezin tatlıyı çok kaçırmayın
sahi kızlar sormayın ben 15 günde bir gidiyorum ya dr a geçenkinde 60 kiloydum bu defa 64 olmuşum dr um kızdı bana diyetteyim ne yazık ki biraz fazla kaçırmışım çok üzüldüm ya bi dahakine 65i geçme dedi ben böyle gidersem durum vahim zaten hesapladım da hamilelik boyunca tam 100 kilo olcam en iyisimi azıcık tutuyorum boğazımı ne yapimmmmmmcokacimcoook

amin canım seninde bayramın mübarek olsun ben hep burdayım çalişicaz malum bize bayram yok
canım dikkat et kendine hamilelikte dengesiz kilo alımı şeker tansiyon filan yapıyomuş allah korusun çok sakıncalı saglıgına dikkat et a.s.

meraba canım hadı hayırlı olsun gozun aydın .kendıne coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ama cooooooooooooooooooooooooooooooooooook dıkkat et.opuyorumnanaktan
kızlar selam...
ben şu an memleketteyim.
bayramı annemlerin yanında geçiricemmm :dance:
pek fazla giremiyorum nete. öpüyorum sizi canlarımmm
ıyı tatıller.canım ıyıce gez eylen.cok optum
kızlar merhaba ben geldim..nasılsınız?

meraba tatlım nasılsın?:CüvCüv:

günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmeyin bakalım gelmeyinnnnnnnnnnnnnlülülülülülü

kızlar günaydın...
ben bgn çok giremicem yine...
herkesin bayramını şimdiden kutluorum.....

günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmeyin bakalım gelmeyinnnnnnnnnnnnnlülülülülülü
günaydınnnnnnnnnnnnn canm Şeniz

kızlar günaydın...
ben bgn çok giremicem yine...
herkesin bayramını şimdiden kutluorum.....
gunydn canm sanada ii bayrmlrrropuyorumnanaktan

AMIN CANM İSTEYNLRE TEZ ZAMNDA NASİP ETSIN BENDE 2 KILO ALMISIM 8+4 DÜM DAHA 5.AYDAN SONRA KİLO ALMAYA BŞLRMISIZ AMA BZ SIMDIDEN ALMŞZ SONMZ HAYR DEGL AMA EVDKLRDE ANLMYR YE YE YE BEBGN HAKKNIDA YEDNMI DEYIP DRYRLR YEDRYRLR BIZ NE YAPK KILOYU ALYRZ benneyaptımki SİMDİDEN BAYRMNZ MÜBRK OLSUN KISLR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…