:dance: canım hayırlı olur inşallah prensesinin dogdugunuda haber alırız burdan :CüvCüv:selam kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcakmış burda olanlar olmayanlara duyursun
ama varya kadınlar hep kız ister ya bende başından beri erkek de olabilir düşüncesine kendimi alıştırayım diye hep erkek demişim ve kendimi kaptırmışım biraz değişik oldum ilk duyunca kız kıyafetlerine falan bakıp yok belki erkek olur diye hep kendimi çekiyodum neyse prensesim geliyormuş sağlıklı olsun da hiç fark etmez rabbim herkese nasip etsin
eeeee ii haberler var mı
kızlar selam...
ben şu an memleketteyim.
bayramı annemlerin yanında geçiricemmm :dance:
pek fazla giremiyorum nete. öpüyorum sizi canlarımmm
selam kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcakmış burda olanlar olmayanlara duyursun
ama varya kadınlar hep kız ister ya bende başından beri erkek de olabilir düşüncesine kendimi alıştırayım diye hep erkek demişim ve kendimi kaptırmışım biraz değişik oldum ilk duyunca kız kıyafetlerine falan bakıp yok belki erkek olur diye hep kendimi çekiyodum neyse prensesim geliyormuş sağlıklı olsun da hiç fark etmez rabbim herkese nasip etsin
eeeee ii haberler var mı
SLM CANM HADİ HAYRLISI AYY NE GÜSEL BENDE HEP KIS İSTIYORUM KIS HISSEDYRUM KICIMDA BUYUDU HEP DERLER KIS OLNCA ARKADAN GENŞLRMİŞ :kedi: ANNE DIYEselam kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcakmış burda olanlar olmayanlara duyursun
eeeee ii haberler var mı
BURLRDYIM CANM AMA RAPOR DÖNÜŞÜ KENDIME GELMEDIM İŞLR BIRKMİŞ AY SONU İŞLER YOGUN BAYRM AGZI BIDE GİRMYRM CANLRM SIZLR NERELRDEESINZ BAKYRM AMA DAGLMŞSSINZopuyorumnanaktanSelam mi,lletttt
nabersinz?
Mürüvvet nerde kaç gundur hayrdır?
amin canım seninde bayramın mübarek olsun ben hep burdayım çalişicaz malum bize bayram yoksaolun arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın hiç kimseyi bebek özlemiyle sınamasın inş öpüyorum hepinizi görüşemeyiz artık şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun gelecek bayramlara bebekli göbüşlü girmek nasip olsun hepimize hadi ii dinlenin ii gezin tatlıyı çok kaçırmayın
sahi kızlar sormayın ben 15 günde bir gidiyorum ya dr a geçenkinde 60 kiloydum bu defa 64 olmuşum dr um kızdı bana diyetteyim ne yazık ki biraz fazla kaçırmışım çok üzüldüm ya bi dahakine 65i geçme dedi ben böyle gidersem durum vahim zaten hesapladım da hamilelik boyunca tam 100 kilo olcam en iyisimi azıcık tutuyorum boğazımı ne yapimmmmmmcokacimcoook
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktankızlar merhaba ben geldim..nasılsınız?
meraba canım hadı hayırlı olsun gozun aydın .kendıne coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ama cooooooooooooooooooooooooooooooooooook dıkkat et.opuyorumnanaktanselam kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcakmış burda olanlar olmayanlara duyursun
eeeee ii haberler var mı
ıyı tatıller.canım ıyıce gez eylen.cok optumkızlar selam...
ben şu an memleketteyim.
bayramı annemlerin yanında geçiricemmm :dance:
pek fazla giremiyorum nete. öpüyorum sizi canlarımmm
kızlar merhaba ben geldim..nasılsınız?
günaydınnnnnnnnnnnnn canm Şenizgünaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelmeyin bakalım gelmeyinnnnnnnnnnnnnlülülülülülü
gunydn canm sanada ii bayrmlrrropuyorumnanaktankızlar günaydın...
ben bgn çok giremicem yine...
herkesin bayramını şimdiden kutluorum.....
saolun arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar bağışlasın hiç kimseyi bebek özlemiyle sınamasın inş öpüyorum hepinizi görüşemeyiz artık şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun gelecek bayramlara bebekli göbüşlü girmek nasip olsun hepimize hadi ii dinlenin ii gezin tatlıyı çok kaçırmayın
sahi kızlar sormayın ben 15 günde bir gidiyorum ya dr a geçenkinde 60 kiloydum bu defa 64 olmuşum dr um kızdı bana diyetteyim ne yazık ki biraz fazla kaçırmışım çok üzüldüm ya bi dahakine 65i geçme dedi ben böyle gidersem durum vahim zaten hesapladım da hamilelik boyunca tam 100 kilo olcam en iyisimi azıcık tutuyorum boğazımı ne yapimmmmmmcokacimcoook
hafıf bulntı karnm mıde agrsyla gecnıp gıdyrm işte canm sen nasılsn drmlr ne almdegünaydın mürocum hoşgeldinnnnnnn nasılsın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?