Hey Allah'ım ya.. ! Konuyu açan o , yetiştiren o .. Bırak Allah Aşkına ne halleri varsa görsünler..
gerçekten çok büyük ayıp etmiş. Hadi çocuk dese böyle şeyler yine haklı değil tabi ama sinirden söyledi dersin annesi neden karışır anlamam kiiii
Hemen hemen herkesle aynı dertlere sahipsin yani kk 'daki%75 lik kesimin seninle aynı dertleri sorunları vardır ..
Aynen öyle yaptım canım zaten, ne değişik insanlar var yaa, ne kadar nankör insanlar, biz sevgiliyken de böyleydi bunlar, neyse, eski defterleri açmayayım şimdi.
Himmm ozaman desene yapcak bişey yok ....
Hayata aynen bu tempoyla devam
Bence o güzel kafanı takma bunlara ne güzel ışte ×teyze korkuyor senden demekki o taksinin sen vur patlasın cal oynasın uzulme
Herkes sahip olamadığı hayatı yaşamak ister. Ona en uzak gelen her zaman en çekici olanıdır. Unutmayın; yeryüzünde sizden yalnızca bir tane var. Ve siz olmak isteyen de binlerce kişi olduğuna bahse girerim.
Hayatız da yaşanmış hataları unutup geleceğe bakın
Her insan hata yapar
Önemli olan hataları çoğaltmak değil azaltmaktır
Doğrular yanınızda aklınızda olsun
canım sıkma o tatlı canını önüne bak sen daha iyilerine layıksınn bundan eminim
KIZLAR hiçbir erkek için ağlamaya üzülmeye değmez inanin onlar bizim arkamızdan yas tutmazlar inş başınıza gelmez bi daha böyle seyler hep mutlu olun
İyiyken yüzüne gülümser hepsi aranız açıldığı anda alttan alttan dolduruşa geçer böyleleri.. Arkandan atıp tutarlar dedikodunu olur olmadık insanlarla yaparlar.. Ama yaptıkları iş çok boş şeyler.. Zaten sana uygun birisi olmuş olsaydı , şuan o şahısla ve ailesiyle birlikte olurdun zaten haksız mıyım ? Ama değilsin.. İyikide değilsin.. İki taraflı oynayan insanlardan her zaman nefret etmişimdir , yine dile getireyim .. Nefret ediyorum böyle insanlardan , tiksiniyorum ..!
Temponun ayarı senin elinde güzelim hayatında gereksiz ve zamanını alan şeylerin listesini yap ve teker teker hayatından at ..
canım sıkma o tatlı canını önüne bak sen daha iyilerine layıksınn bundan eminim
KIZLAR hiçbir erkek için ağlamaya üzülmeye değmez inanin onlar bizim arkamızdan yas tutmazlar inş başınıza gelmez bi daha böyle seyler hep mutlu olun
Katılmıyorum , erkeğim için değer..
Sağol canım, sıkmıyorum artık, zamanında çok sıktım onlar için, değmezmiş gerçekten, bunu anladım ama çok geç anladım, yazıklar olsun diyorum sadece onlara.
Aynen, aynen, aynen, iyiyken ne kadar iyiydiler yaa, hatırlıyorum da şimdi, anası olacak bu kadın, kızım gibi seviyorum seni, gelinim değilsin sen benim kızımsın derdi, kardeşi de aynı şekilde, yenge yenge diye, çok seviyorum seni derdi, tabii onlar eskide kaldı, nasıl insanlarmış, şaşırdım kaldım, hayatımda görmemiştim onlar gibi, eski dost düşman olmazmış diye bi söz var kızlar, biliyorsunuzdur, ama onlar bilmiyorlar işte, oğlu tehdit ediyordu bi ara beni.
Katılmıyorum , erkeğim için değer..
InInanki en gereksizi suan belki net ama asla vazgecemem ondanda..bir gun girmezsemm hatirlatirim ben
Yaptıkları nasıl bir kişiliğe sahip olduklarını gösteriyor. Benim söylemem gerek yok anladın sen beni.. Birçoğumuzun başına gelmiştir böyle olaylar. Halbuki bir ilişki bitmişse bitmiştir. Ayrılmayı bile beceremeyenlerle dolu etraf.. Kadın bugun seni gördüğünde bir hal hatrını sorsaydı yeterliydi. Hem oğlumun psikolojisi yerle bir oldu diyor hem de konuları deşeleye deşeleye bi kalıyor. Ne yaman çelişkidir bu. Dedim ya bugün yüzüne gülerler yarında arkandan tabiri caizse b.k atarlar. Halbuki bi konuşsan , onların bilmediklerini anlatsan durum çok daha farklı olabilir ama sen yinede sus. Bitmiş gitmiş şey için kendi canını sıkmaya değmez canım ..
Yaptıkları nasıl bir kişiliğe sahip olduklarını gösteriyor. Benim söylemem gerek yok anladın sen beni.. Birçoğumuzun başına gelmiştir böyle olaylar. Halbuki bir ilişki bitmişse bitmiştir. Ayrılmayı bile beceremeyenlerle dolu etraf.. Kadın bugun seni gördüğünde bir hal hatrını sorsaydı yeterliydi. Hem oğlumun psikolojisi yerle bir oldu diyor hem de konuları deşeleye deşeleye bi kalıyor. Ne yaman çelişkidir bu. Dedim ya bugün yüzüne gülerler yarında arkandan tabiri caizse b.k atarlar. Halbuki bi konuşsan , onların bilmediklerini anlatsan durum çok daha farklı olabilir ama sen yinede sus. Bitmiş gitmiş şey için kendi canını sıkmaya değmez canım ..