Hadi kızlarr gelin burda kaynaşalımm paylaşalımm

Hey Allah'ım ya.. ! Konuyu açan o , yetiştiren o .. Bırak Allah Aşkına ne halleri varsa görsünler..

Aynen öyle yaptım canım zaten, ne değişik insanlar var yaa, ne kadar nankör insanlar, biz sevgiliyken de böyleydi bunlar, neyse, eski defterleri açmayayım şimdi.

gerçekten çok büyük ayıp etmiş. Hadi çocuk dese böyle şeyler yine haklı değil tabi ama sinirden söyledi dersin annesi neden karışır anlamam kiiii

Aynen aynen, bide koskoca 45 yaşına gelmiş kadın bu, evli barklı, hiç yakıştıramadım, ben yine saygımdan, eski günlerin hatırına ağzımı açıp bişey diyemedim, büyüğümdür nede olsa.

Aynen öyle yaptım canım zaten, ne değişik insanlar var yaa, ne kadar nankör insanlar, biz sevgiliyken de böyleydi bunlar, neyse, eski defterleri açmayayım şimdi.

İyiyken yüzüne gülümser hepsi aranız açıldığı anda alttan alttan dolduruşa geçer böyleleri.. Arkandan atıp tutarlar dedikodunu olur olmadık insanlarla yaparlar.. Ama yaptıkları iş çok boş şeyler.. Zaten sana uygun birisi olmuş olsaydı , şuan o şahısla ve ailesiyle birlikte olurdun zaten haksız mıyım ? Ama değilsin.. İyikide değilsin.. İki taraflı oynayan insanlardan her zaman nefret etmişimdir , yine dile getireyim .. Nefret ediyorum böyle insanlardan , tiksiniyorum ..!

Herkes sahip olamadığı hayatı yaşamak ister. Ona en uzak gelen her zaman en çekici olanıdır. Unutmayın; yeryüzünde sizden yalnızca bir tane var. Ve siz olmak isteyen de binlerce kişi olduğuna bahse girerim.
Hayatız da yaşanmış hataları unutup geleceğe bakın…
Her insan hata yapar…
Önemli olan hataları çoğaltmak değil azaltmaktır…
Doğrular yanınızda aklınızda olsun…

Bence o güzel kafanı takma bunlara ne güzel ışte ×teyze korkuyor senden demekki o taksinin sen vur patlasın cal oynasın uzulme

Korkmaz o, onlar korkmaz hiç bişeyden, korkusuz aile onlar, ailecek korkusuzlar, oğlu da psikopatın tekiydi, Allah kurtardı beni, kısa zamanda topukladım neyse ki, bıçak falan taşıyordu yanında.

+ 1903 + 1903 katılıyorum ..

canım sıkma o tatlı canını önüne bak sen daha iyilerine layıksınn bundan eminim

KIZLAR hiçbir erkek için ağlamaya üzülmeye değmez inanin onlar bizim arkamızdan yas tutmazlar inş başınıza gelmez bi daha böyle seyler hep mutlu olun

Katılmıyorum , erkeğim için değer..

Aynen, aynen, aynen, iyiyken ne kadar iyiydiler yaa, hatırlıyorum da şimdi, anası olacak bu kadın, kızım gibi seviyorum seni, gelinim değilsin sen benim kızımsın derdi, kardeşi de aynı şekilde, yenge yenge diye, çok seviyorum seni derdi, tabii onlar eskide kaldı, nasıl insanlarmış, şaşırdım kaldım, hayatımda görmemiştim onlar gibi, eski dost düşman olmazmış diye bi söz var kızlar, biliyorsunuzdur, ama onlar bilmiyorlar işte, oğlu tehdit ediyordu bi ara beni.

Sağol canım, sıkmıyorum artık, zamanında çok sıktım onlar için, değmezmiş gerçekten, bunu anladım ama çok geç anladım, yazıklar olsun diyorum sadece onlara.

Yaptıkları nasıl bir kişiliğe sahip olduklarını gösteriyor. Benim söylemem gerek yok anladın sen beni.. Birçoğumuzun başına gelmiştir böyle olaylar. Halbuki bir ilişki bitmişse bitmiştir. Ayrılmayı bile beceremeyenlerle dolu etraf.. Kadın bugun seni gördüğünde bir hal hatrını sorsaydı yeterliydi. Hem oğlumun psikolojisi yerle bir oldu diyor hem de konuları deşeleye deşeleye bi kalıyor. Ne yaman çelişkidir bu. Dedim ya bugün yüzüne gülerler yarında arkandan tabiri caizse b.k atarlar. Halbuki bi konuşsan , onların bilmediklerini anlatsan durum çok daha farklı olabilir ama sen yinede sus. Bitmiş gitmiş şey için kendi canını sıkmaya değmez canım ..

Katılmıyorum , erkeğim için değer..

kusura bakma öyle demek istemedim ama sana değer veren insan farklı benim demek istediğim başka

yani seni gerçekten sevse ne gider nişanlanır ne de seni aramamazlık eder böylesinden bahsediyorum

bana da kalsa bende vazgecmem ama beni gerçekten sevip istiyorsa ben kendi yorumumu kattım

amacım kimsenin ne sevgilisini ne kocasını elestirmek inşallah herkes hakettiği mutluluğu bulur

kesinlikle katılıyorum erkek anneleri cok savunmacı oluyor bu konuda çoculkarını üzdüğümüzü düşünüyorlar

ya onların yaptıkları sütten çıkma ak kaşık değiller

Anladım canım anladım, hemde çok iyi anladım, öyle yapıyorum zaten, susuyorum, Allah'a havale ettim, sağol canım yaa, çok sağolun kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…